Bende ne iştah artışı var ne de bulantı..Her gün muhakak bir bardak taze meyve suyu,1 katı yumurta ve 1 bardak süt içiyorum..Bir de bir avuç ceviz ve vitaminlerimle birlikte marincap balık yağı..bebeklerin zeka gelişimi için çok önemli..perşembe günü için başka bir merkezden randevu aldım..Hem tiroid hormonlarıma baktırcam,teforu ayarlayacağım hem de idrarda enfeksiyon tahlili yaptırcam..her ay idrarda enfeksiyon tahlili düşünüyorum..
Bende ne iştah artışı var ne de bulantı..Her gün muhakak bir bardak taze meyve suyu,1 katı yumurta ve 1 bardak süt içiyorum..Bir de bir avuç ceviz ve vitaminlerimle birlikte marincap balık yağı..bebeklerin zeka gelişimi için çok önemli..perşembe günü için başka bir merkezden randevu aldım..Hem tiroid hormonlarıma baktırcam,teforu ayarlayacağım hem de idrarda enfeksiyon tahlili yaptırcam..her ay idrarda enfeksiyon tahlili düşünüyorum..
banada haftada 2 kere 350 gr balık yememi söyledi,yiyemezsen balık yağı kapsülü vericem dedi. birde dr.um bana alışveriş merkezlerindeki x-ray cihazlarından geçmememi söyledi.onlarda çok radyasyon varmış
Sevdalikacım sanırım doktorun sadece hiç bir sorunu olmayan risksiz hamilelikler için demiştir..Yüksek riskli hamilelik dr u asla böyle bir şey demez..Rahim ağzı yetmezliği,plesanta previa gibi durumlarda yatak istirahatı önerilir..Bazı durumlarda hatta 24 saat istirahat önerilir...Hamileliğimin 16. haftasına gelebilirsem Allahın izniyle ben de yavaş yavaş yatışa geçicem.Rahim ağzı yetmezliğim sebebiyle...
Sakın hoplayıp zıplamayın nasılsa bebek tutundu diye..Her hamilelik farklı çünkü...
Elbette senin durumun ve bazı riskli gebelikler için söylenmiş bir fikir değildi bu. Genel itibariyle normal giden gebelikler için söylemişti. O durumda bazen gebenin tuvalete bile gitmesi yasaklanıyor. Umarım hiç kimsenin başına gelmez bu da. Bu arada kimseyi atlamasını zıplamasını telkin etmiyorum yanlış anlaşılmasın.
yalnız değilsin kardeş:)))Benim canımın çektiği hiç bir şey yok...Ama doğal gaz santrali gibiyim evin içinde, bazan kaçamıyorum da başka odaya :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:
sağol canım bilgilerin için, biz ne şanslıyız ki seninle aynı anda hamiş kaldık :)))Doktor çok doğru söylemiş canım.Hamilelikte bağışıklık sistemimiz zayıflıyor ve dolayısıyla hastalıklara karşı direncimiz azaldığından daha kolay hastalanabiliyoruz..Dr toksoplazma riskine karşı öyle demiştir..etler çok iyi pişmiş olucak,sebze meyve çok iyi yıkancak,yumurta rafadan değil iyi pişmiş ve katı olucak..çiğ köfte vs yasak..çıplak elle dokunulmucak..Ona benzer bir de Listeria bakterisi var..Listeria enfeksiyonu hamile bayanlarda erken doğuma ve düşüğe neden oluyormuş..Biorezonanas tedavim sırasındaki tahlilde bende çıkmıştı bu..Bu yüzden daha temkinliyim..Kabuklu deniz hayvanlarından uzak durmak gerek..Midye yi severim ama ağzıma sürmüyorum artık kesinlikle...
İdrar tahlili isteyeceğim çünkü enfeksiyon sebebi de düşük ve erken doğum sebebi olabiliyormuş.Meleklerimin kaybından sonra daha temkinli olmak zorundayım artık..
günaydın kızlarrropuyorumnanaktan
bende c.tesi dr.a gittim keseyi ve bebişkomu gördüm aynı fasulyeye benziyordu kuzum, :asigim:kalp atışlarınıda duyduk hayırlısıyla.
Allahım herkese bu güzel duyguyu nasip etsin, o kalp atışlarını duyana kadar insan inanamıyor, o kalp sesini duyunca gözaşlarımı tutamadım dünyanın en güzel şeyiydi.
haftasıyla uyumluymuş bebeğim.:CüvCüv:
kızlar dr. bana elevit ve progestan verdi. elevit vitaminde progestan ne onu anlamadım? ama içiyorum işte :içelim:
çubuk kraker merhaba doktor bana da progesteron ilacı verdi sebebi muhtemelen değerlerin 15 ile 20 arasında çıkmıştır benimde 18 çok düşük değil ama kullanman daha iyi olur dedi, 15 in altı çok riskliymiş zaten kalp atıyorsa sorun da yokmuş ama tedbir, yalnız bir sorum var doktor günde 2 dedi eczacı 1 yazmış sen kaç tane alıyorsun
çubuk kraker merhaba doktor bana da progesteron ilacı verdi sebebi muhtemelen değerlerin 15 ile 20 arasında çıkmıştır benimde 18 çok düşük değil ama kullanman daha iyi olur dedi, 15 in altı çok riskliymiş zaten kalp atıyorsa sorun da yokmuş ama tedbir, yalnız bir sorum var doktor günde 2 dedi eczacı 1 yazmış sen kaç tane alıyorsun
bende c.tesi dr.a gittim keseyi ve bebişkomu gördüm aynı fasulyeye benziyordu kuzum, :asigim:kalp atışlarınıda duyduk hayırlısıyla.
Allahım herkese bu güzel duyguyu nasip etsin, o kalp atışlarını duyana kadar insan inanamıyor, o kalp sesini duyunca gözaşlarımı tutamadım dünyanın en güzel şeyiydi.
kızlar dr. bana elevit ve progestan verdi. elevit vitaminde progestan ne onu anlamadım? ama içiyorum işte :içelim:
bence de fazla izmirli ama onun doktoru nasıl hesap yaptı anlamadım..ya da sorun bizlerde mi banbino..
döllenme ile ilgilide olabilir...anlamadım gitti...senin allah nasip ederse doğum ne zaman hangi gün
ayy canım benim teşekkür ederim inşalah sende duyarsın kalp atışlarını harika bir duygu.bende henüz duyacağımı tahmin etmiyordum ama duyuluyormuş demekki bilmiyorumki neye göre değişiyor:sm_confused:mrb canm ya şimdi seni duyunca cok sewındım hadi gözün aydın.benım bıldiğim kalp atışları 7. haftada duyulmuyormu?bende yarın gıdıcem doktora demekkı benımde bebeğimin kalp atışları duyulur yane yarın .ayy bi ateş bastı heyecan sardı beniopuyorumnanaktan
7+3 gün çıkıyor hesaplayıcılarda.ama bebeğin daha doğrusu kesenin boyutuna göre 6+5 falan bugünlerde.döllenme ile ilgili olabilir.bu hesaplamayı hiç anlamıyorum bende.son adet tarihinde hamile kalmıyoruz ki 14. gün yumurta çatlıyor.aradaki iki hafta nerde?bilemedim ama az çok hepimiz birbirimize yakınız.
beni aralığın 10-15i gibi gel dedi. hatta 12-15i gibi gelirsen daha iyi olur dedi.bide bu tahlil sonuçlarını alınca gel dedi.bu hafta içi çıkar sonuçlar dedi. sonuçlarımda yarın çıkıcak.yarın alıcam saat 4 ten sonra göstericem sonuçları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?