Canım ultrasondan ultrasona ölçümü yapan dr dan dr a değişir bu ölçümler...Haftasına göre gerideyken birden haftasını yakalayabilir,hatta geçebilir de..
Hamilelik hesaplamaları son adet tarihine göre yapılır...Döllenmenin olduğu gün tam olarak bilinemez çünkü...Adet tarihden itibaren folikuller gelişmeye başlıyor...
illa 14. gün yumurta çatlar diye kesin bir kaide de yok..Kiminin daha erken kiminin daha geç çatlayabilir..Bu yüzden dr lar da hep son adet tarihine göre hesaplarlar gebelik haftasını........
Amin canım inşallah :Saruboceq:evet canım doktorumda aynı şeyleri söyledi.ne diyeyim hepimize kolaylık versin.
merhaba kızlarrr...hepinize sağlıklı bi hamilelik ve sağlıkla ewlatlarınızı elinize allmanızı diliyorum...
ben de cuma öğrendimm hamile olduğumu ve aranıza katılmak istedim.ikinci bebeğime hamileymm ama çok garip hissediyorumm kendimi...
umarımm güzell paylaşımlarda bulunuruz hepinizi selamlıyorummmopuyorumnanaktan
merak etme canım bende senin gibiyim midem çok kötü bulantımda var,dr,bana kendini sıkma bebeğin ilk aylarda vucuttaki depodan besleniyor demişti.ilerki aylarda geçiyor ve iştah açılıyor o zaman yersin dr.dedikleriniopuyorumnanaktanbenmde çook midem bulanıor, yemek görünce, kokusunu duyunca, ve düşününce midem kalkıor:S sadece meyve cnm istior, bol bol meyve yiorum oda iice acıktırıo beni.. doktor mutlaka bir bardak süt, 1 kase yoğurt ve 1 yumurta ye zorla dedi ama yiemiorum:S hiç beslenemiorum ben yaa..
Canımda bi ekşi istio, ertesi gün bi acayip tatlı istio, ne istediği belli diil..:)
canım bende elevit ve progestan fitil kullanıyorum,alttan uyguluyorum.dr.bana düşük riskini azaltmak için tedbir amaçlı veriliyor.benimkinbi tedbir amaçlı yazdı galiba
canım hoşgeldin aramıza,sağlılı doğumlar diliyorum.opuyorumnanaktanmerhaba kızlarrr...hepinize sağlıklı bi hamilelik ve sağlıkla ewlatlarınızı elinize allmanızı diliyorum...
ben de cuma öğrendimm hamile olduğumu ve aranıza katılmak istedim.ikinci bebeğime hamileymm ama çok garip hissediyorumm kendimi...
umarımm güzell paylaşımlarda bulunuruz hepinizi selamlıyorummmopuyorumnanaktan
Hoşgeldin canım Şeniz
Kızlar ya benim yorulunca yada biraz fazla yürüyünce sağ kasığım sancı yapıyor..
Yada bazen durup dururken pıt pıt atıyor aynı sağ tarafım...Sizdede oluyormu yada nedenki...
Kızlar ya benim yorulunca yada biraz fazla yürüyünce sağ kasığım sancı yapıyor..
Yada bazen durup dururken pıt pıt atıyor aynı sağ tarafım...Sizdede oluyormu yada nedenki...
Daha 5+2 haftalığım ama öne doğru hafif bir çıkıntı var karnımda..Uzaktan bakınca dümdüz görünüyor tabi..Kazağı kaldırınca önden kendim baktığımda hafif sivrilmiş bir göbiş görüyorum..Sanki yanlardan bastırılmış gibi...
Belim incedir bu arada CADIARZU
önde sivrilirse göbeğin erkek olurmuş diolar bana ama ne derece doğru bilemiorum:)
önde sivrilirse göbeğin erkek olurmuş diolar bana ama ne derece doğru bilemiorum:)
Anladım canım ya aklıma takılıyor...teşekkürler...aynen canım benimde sol kasığım ağrıyor....bebiş iyice yerleşiyor,rahim genişliyor ya ondan bence.
canım benimde oluyor arada dr.a sordum önemli bişey değil korkma normal dedi
ayy kızlar benim için dua edin nolur yarın kan tahlillerim normal çıksın,dr.herşey normal desin.inşallah kuzum sağlıklıdır inşallah hiçbir sorun yoktur
sağlıkla gelsin hepimizin yavruları
günaydın kızlarrropuyorumnanaktan
bende c.tesi dr.a gittim keseyi ve bebişkomu gördüm aynı fasulyeye benziyordu kuzum, :asigim:kalp atışlarınıda duyduk hayırlısıyla.
Allahım herkese bu güzel duyguyu nasip etsin, o kalp atışlarını duyana kadar insan inanamıyor, o kalp sesini duyunca gözaşlarımı tutamadım dünyanın en güzel şeyiydi.
haftasıyla uyumluymuş bebeğim.:CüvCüv:
kızlar dr. bana elevit ve progestan verdi. elevit vitaminde progestan ne onu anlamadım? ama içiyorum işte :içelim:
Evet canım çok erken ama ikiz gebelikte karın daha çabuk beliriyor.Geçen seneki hamileliğimde ikizdi ve yine böyle yanlardan basık ortası öne doğruydu karnımın..Bu kez de öyle..Bakalım çarşamba ben de dr a gideceğim.Ne diyecek dr...Haftalar sonra bu sayfalara bakıp nostalji yaparız..Bakalım tahminim doğru mu çıkıcak anlarım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 onun için daha çok erken tatlım o karnın büyüdüktn sonra belli olurmuş annem öle diyorkaydirigubbakcemile3
ayy kızlar benim için dua edin nolur yarın kan tahlillerim normal çıksın,dr.herşey normal desin.inşallah kuzum sağlıklıdır inşallah hiçbir sorun yoktur
sağlıkla gelsin hepimizin yavruları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?