2010 Temmuz Anneleri : )

evet canım doktorumda aynı şeyleri söyledi.ne diyeyim hepimize kolaylık versin.

merhaba kızlarrr...hepinize sağlıklı bi hamilelik ve sağlıkla ewlatlarınızı elinize allmanızı diliyorum...
ben de cuma öğrendimm hamile olduğumu ve aranıza katılmak istedim.ikinci bebeğime hamileymm ama çok garip hissediyorumm kendimi...
umarımm güzell paylaşımlarda bulunuruz hepinizi selamlıyorummmopuyorumnanaktan

evet canım doktorumda aynı şeyleri söyledi.ne diyeyim hepimize kolaylık versin.
Amin canım inşallah :Saruboceq:

Hoşgeldin canım Şeniz

merak etme canım bende senin gibiyim midem çok kötü bulantımda var,dr,bana kendini sıkma bebeğin ilk aylarda vucuttaki depodan besleniyor demişti.ilerki aylarda geçiyor ve iştah açılıyor o zaman yersin dr.dedikleriniopuyorumnanaktan
benimkinbi tedbir amaçlı yazdı galiba
canım bende elevit ve progestan fitil kullanıyorum,alttan uyguluyorum.dr.bana düşük riskini azaltmak için tedbir amaçlı veriliyor.
canım hoşgeldin aramıza,sağlılı doğumlar diliyorum.opuyorumnanaktan

Kızlar ya benim yorulunca yada biraz fazla yürüyünce sağ kasığım sancı yapıyor..
Yada bazen durup dururken pıt pıt atıyor aynı sağ tarafım...Sizdede oluyormu yada nedenki...

Daha 5+2 haftalığım ama öne doğru hafif bir çıkıntı var karnımda..Uzaktan bakınca dümdüz görünüyor tabi..Kazağı kaldırınca önden kendim baktığımda hafif sivrilmiş bir göbiş görüyorum..Sanki yanlardan bastırılmış gibi...
Belim incedir bu arada
CADIARZU

Kızlar ya benim yorulunca yada biraz fazla yürüyünce sağ kasığım sancı yapıyor..
Yada bazen durup dururken pıt pıt atıyor aynı sağ tarafım...Sizdede oluyormu yada nedenki...

aynen canım benimde sol kasığım ağrıyor....bebiş iyice yerleşiyor,rahim genişliyor ya ondan bence.

canım benimde oluyor arada dr.a sordum önemli bişey değil korkma normal dedi

önde sivrilirse göbeğin erkek olurmuş diolar bana ama ne derece doğru bilemiorum:)

benimde incedir ama kalçalarım kocaman olmuş gibi hissediyorum kendimi.görenlerde kilon kalçana gitmiş sanki biraz diyor...ühü...ühü...ühü...yapışır kalırmı bide bana bunlar?:gitme:

Son düzenleme:
arkadaşlar buarada konudan gayet bağımsız birşey sormak istiorum:) ben bu avatarımı nasıl değiştircem yaa hiç sevmiorum bu resmi:S ablam bi zaman böle yapmış böle devam edior değiştirmek istiorum nerden yapcamı bulamıorum.:S

önde sivrilirse göbeğin erkek olurmuş diolar bana ama ne derece doğru bilemiorum:)

Geçen hamileliğimde de böyle başlamıştı..Ama biri kız biri erkekti bebeklerim o zaman..Bakalım Allah ne uygun gördü bu sefer..Hayırlı ve sağlıklı olsun yeterki..:Saruboceq:

ayy kızlar benim için dua edin nolur yarın kan tahlillerim normal çıksın,dr.herşey normal desin.inşallah kuzum sağlıklıdır inşallah hiçbir sorun yoktur
sağlıkla gelsin hepimizin yavruları

ayy kızlar benim için dua edin nolur yarın kan tahlillerim normal çıksın,dr.herşey normal desin.inşallah kuzum sağlıklıdır inşallah hiçbir sorun yoktur

amin canım amin.dualarım senınle ama sızde bana dua edınde yarın gıttığimde
kalp atışlarını duyabiliyim bebişimin

canım ne mutlu sana darısı bize inş.

kaydirigubbakcemile3 onun için daha çok erken tatlım o karnın büyüdüktn sonra belli olurmuş annem öle diyorkaydirigubbakcemile3
Evet canım çok erken ama ikiz gebelikte karın daha çabuk beliriyor.Geçen seneki hamileliğimde ikizdi ve yine böyle yanlardan basık ortası öne doğruydu karnımın..Bu kez de öyle..Bakalım çarşamba ben de dr a gideceğim.Ne diyecek dr...Haftalar sonra bu sayfalara bakıp nostalji yaparız..Bakalım tahminim doğru mu çıkıcak anlarım kaydirigubbakcemile3

Amin canım inşallah :Saruboceq::1hug:

Geçen sene biri kız biri erkekti..Oğlumun cinsiyetini 14 hafta dolunca,kızımın cinsiyetini de 1 hafta sonra öğrenmiştim...Yani 15 hafta dolunca...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…