Evet canım çok erken ama ikiz gebelikte karın daha çabuk beliriyor.Geçen seneki hamileliğimde ikizdi ve yine böyle yanlardan basık ortası öne doğruydu karnımın..Bu kez de öyle..Bakalım çarşamba ben de dr a gideceğim.Ne diyecek dr...Haftalar sonra bu sayfalara bakıp nostalji yaparız..Bakalım tahminim doğru mu çıkıcak anlarım kaydirigubbakcemile3
Amin canım inşallah :Saruboceq::1hug:
canım senın kese göründümüki?ikiz mi tekmi bellimi peki
amin canım amin.dualarım senınle ama sızde bana dua edınde yarın gıttığimde
kalp atışlarını duyabiliyim bebişimin
canım ne mutlu sana darısı bize inş.
liyadoracım yaaa,allah herkesin gönlüne göre versin ama en çok senin versin,kıyamam sana,yaşadıkların hiç kolay değil...ama nolurr 16 haftadan sonra hep yat....(
İnşallah daha buraya büyüyen göbişlerimizi eklicez,bebişlerimizin boy ve kilolarını yazıcaz...Çok duygulandım yaa..Ne güzel günlerdi ...
İnşallah daha buraya büyüyen göbişlerimizi eklicez,bebişlerimizin boy ve kilolarını yazıcaz...Çok duygulandım yaa..Ne güzel günlerdi ...
Mahsuru yok tabi canım.Ben mikro tedavisi ile hamile kaldım.Tedavim kent hastanesinde oldu..Şimdilik oraya gidiyorum..Ama henüz takip için bir dr a karar vermedim..Ömer Sudekan ı çok methediyorlar bakalım kısmet...ama bende ağlıcam şimdii..duygusallık yerine güzel şeylerden bahsedelim,30 küsür haftalarda geri dönüp baktığımızda bu yazılanları okuduğumuzda herşeyi çok daha faklı göreceğiz değil mi?...bu arada ,izmirde nereye gidiyorsun mahsuru yoksa
ayy inşallah inşallahhh:Saruboceq:
allahım sağlıkla gelsin o günler noluuurr noluurrr:Saruboceq:
Mahsuru yok tabi canım.Ben mikro tedavisi ile hamile kaldım.Tedavim kent hastanesinde oldu..Şimdilik oraya gidiyorum..Ama henüz takip için bir dr a karar vermedim..Ömer Sudekan ı çok methediyorlar bakalım kısmet...
Aminnn canım inşallahhhh :Saruboceq::1hug:
ömer bey artık girmiyor çoğunlukla asistanı atilla bey giriyor bilgin olsun..
ben de benim dr öneririm,anladığım kadarı ile rahat bi insansın südekanda rahat edemezsin ben kadomer e gidiyorum orda ''levent erkan''var tek kelime ile mükemmel...:lepi:
Biliyorum.Benim bebeklerimin cinsiyetlerini Levent bey söylemişti zaten...
Alsancakta caminin karşısında Kadomer de....
Bu meleklerimin cd sini de o vermişti bana...
Ama o da benim rahmimin boyunu ölçmedi...
Ve ben bebeklerimi kaybettim...mafoldumben mafoldumben
ŞAKA YAPIYOSUN senağlama
Şaka değil canım..Kuzenimin tavsiyesi ile başladım ona..Sadece 2 kez gittim..Birinde 14 haftayı doldurunca,diğerinde 15 haftayı oldurunca..Kadomer caminin olduğu sokakta yoldan karşı caddeye geçince değil mi ? Kuzenim bebeklerimi kaybettiğimi söylemiş Levent beye..Levent bey de ben tahmin ettim uçağa bindiği içindir demiş..Ancak ben uçağa bindiğim için kaybetmedim..Rahim ağzı yetmezliğinden kaybettim..Ayrıca zaten ilk 3 ayı geçirmiştim...Ve eğer böyle kendince bir tahminde bulunmuşsa,yani aklına gelmişse neden beni uyarmadı bu da ayrı bir konu...Liyadora hanım uçağa binmeniz,yolculuk yapmanız sakıncalı olabilir demeliydi bence..Kocaelideki dr um da ilk 3 ayı geçinceye dek yolculuğa izin vermemişti..3 ay geçince izin verdi..Uçak yolculuğunda da sakınca yok demişti...
Ama bu kez İzmir deyim..Ne uçak ne de uzun otobüs yolculukları..Hastaneye de taksi ile gidiyorum...Dr dan eve evden doktora....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?