canım inan çok üzüldüm,yaranı deştim..bilsem zaten tavsiye etmem de...hay allah yaaaa çok şaşırdım...
ben yıllardır tanırım ablamın da doğumu o yaptı..hatanın herşeyiyle çok ilgilenir ama,,
neyse olacağı varmış diyelim..şimdiki doğacak bebeklerine kavuşursun inşallah canım...tüm kalbim seninle benneyaptımki
Canım, ben bile izlerken içim çok kötü oldu canım, Allah sana sabırlar versin.
Umarım bebiş(lerin)i kucağına alınca tüm kötü anıların uzaklaşır ve meleklerini hep güzel hatırlarsın.Allah bir daha yaşatmasın canım hiçkimseye.
kızlarrr yaa ticker formata uygun degil diyoo yapmadıgım site kalmadıı url den başlayıp png de bitiriyorum ama olmuyooo biri yapsa banaaaa lütfennnnn :1no2:
Amin canım hiç kimseye hem de...:Saruboceq:Sen de ikiz annesi adayısın.12. haftada rahim ağzını muhakkak ölçtürmeye başla canım..
takvime notumu aldım canım, sen daha öncede tembihlemiştin,benimde ödüm kopuyor
ya bende cok sükür kabızlık yok ama düzenim cok değişti, sık ve az cıkıyorum ayıptır söylemesi.
ya bu arada kabızlıkla bir alakası varmı rahim ağzı ölçümünün
Kabız olmamaya çalış.Bana duphaston şurup önerdiler,şu an çok rahatım..bir de gaz sorunum olmasa...:kedi:
liyadora canım bu ilacı süreklimi içiyorsun yoksa kabızlık varsamı kullanıyorsun?
Ben duphastonu günde 2 kez kullanıyorum.Bir de akşam magnesium diasporal kullanıyorum yarım bardak suda karıştırıp.Devam edeceğim de..Magnesium diasporal kasılmalar kramplar için de önemli..Hem hamilleik süresince hem de emzirme döneminde de kullanabilirsiniz diyor dr lar..Benim şu an progesteron tedavim baya fazla olduğu için kabız kalabilme ihtimalimi de arttırıyor..Bu yüzden ara vermeden devam edicem canım...
canım ya her dr.ilaç önerisi farklı oluyor galiba,sen baya kapsamlı ilaçlar kullanıyorsun,ben sadece corasprin,folik asit ve progesteron fitil günde 2 kez toplam 3 tane alıyorum.ben magnezyumu ilk hamileliğimde 7.aydan sonra kullanmaya başlamıştım.
liyadoracım aklıma takıldı dr bana folikasitten başka bişi vermedi, progesteron falanda bakmadı CADIARZU
benimki cokmu rahat acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?