2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar çıkıyorum ben iyi akşamlar size,yarın sabah görüşürüz allah nasip ederse

İnşallah canım aminnn:Saruboceq:

Ben de arada yemek yiyip geldim..kaydirigubbakcemile3

kızlarrr yaa ticker formata uygun degil diyoo yapmadıgım site kalmadıı url den başlayıp png de bitiriyorum ama olmuyooo biri yapsa banaaaa lütfennnnn :1no2:

Amin canım hiç kimseye hem de...:Saruboceq:Sen de ikiz annesi adayısın.12. haftada rahim ağzını muhakkak ölçtürmeye başla canım..

kızlarrr yaa ticker formata uygun degil diyoo yapmadıgım site kalmadıı url den başlayıp png de bitiriyorum ama olmuyooo biri yapsa banaaaa lütfennnnn :1no2:

canım aşağıdakini yapıştırırsan olacak sanırım, güle güle kullan

'http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20714;33/st/20100709/dt/8/k/9303/preg.png'

sadece başındaki ve sonundaki tırnak işretini kaldırırsın olurmu

ya bende cok sükür kabızlık yok ama düzenim cok değişti, sık ve az cıkıyorum ayıptır söylemesi.

ya bu arada kabızlıkla bir alakası varmı rahim ağzı ölçümünün

Alakalı değil canım ama hamilelikte mümkün olduğunca ıkınmamak lazım..Kabızlık daha ilerki haftalarda ve aylarda başlıyor zaten..Ben normalde hiç kabız olmam..Çok hafif olur olsa da..Ama geçen seneki hamileliğimde 14 haftalıkken tanıştım hamilelikte kabızlıkla...ıkınamıyorsun da..felaket birşey..oturup ağlamıştım..Öyle böyle değil yani..Daha önce yaşadığım kabızlıklar kabızlık değilmiş bunun yanında...

Ben acaip gaz çıkartıyorum..Sanki doğal gaz santraliyim dedim ya daha önce de :kedi:kaydirigubbakcemile3İyi ki evdeyim kaydirigubbakcemile3

liyadora canım bu ilacı süreklimi içiyorsun yoksa kabızlık varsamı kullanıyorsun?

Ben duphastonu günde 2 kez kullanıyorum.Bir de akşam magnesium diasporal kullanıyorum yarım bardak suda karıştırıp.Devam edeceğim de..Magnesium diasporal kasılmalar kramplar için de önemli..Hem hamilleik süresince hem de emzirme döneminde de kullanabilirsiniz diyor dr lar..Benim şu an progesteron tedavim baya fazla olduğu için kabız kalabilme ihtimalimi de arttırıyor..Bu yüzden ara vermeden devam edicem canım...

canım ya her dr.ilaç önerisi farklı oluyor galiba,sen baya kapsamlı ilaçlar kullanıyorsun,ben sadece corasprin,folik asit ve progesteron fitil günde 2 kez toplam 3 tane alıyorum.ben magnezyumu ilk hamileliğimde 7.aydan sonra kullanmaya başlamıştım.

Canım benim rahimde kasılmalar erken başladı..4 buçuk aylık oldu benim doğumlar...Dr lar kişiye özel ayarlıyorlar ilaçları ve dozunu..Mesela sitede femalex diye doktor bir arkadaş daha var şu an 22 haftalık ikizlere hamile..Ona da dr günde 3 kez magnesium diasporal önermiş..
Her doktorun da tarzı farklı tabi..Tüp bebek tedavisinde kullanılan ilaçlar ve dozajları da kişiden kişiye değişiyor ya aynen bunun gibi....

liyadoracım aklıma takıldı dr bana folikasitten başka bişi vermedi, progesteron falanda bakmadı CADIARZU
benimki cokmu rahat acaba?

liyadoracım aklıma takıldı dr bana folikasitten başka bişi vermedi, progesteron falanda bakmadı CADIARZU
benimki cokmu rahat acaba?

Canım benim tedavi ile olduğu için..Senin doğal yoldansa belki bu yüzden dr gerek görmemiş olabilir.Tüp bebek hamileliklerinde kesin progesteron ek tedavisi oluyor..Dr una danış bir tedirginliğin varsa canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…