anladım canım, benimki doğal sayılır:)bal tarcın corekotu sağolsun:))
sanırım ondan dr gerek görmedi.
Günaydın herkese,
Cubuk_kraker canım senin adına çok mutlu oldum bebişini görmüş pıt pıtlarını duymuşsun darısı benim başıma...
ayy kızlar benim bulantılarım arttı sanki,çok aç olmama rağmen bişeyler yiyemiyorum sanki yersem çıkarcakmışım gibi hissediyorum,en korktuğuum şeyde kusmak.:sinifsinif:
şimdi zar zor az bi peynirle ekmek yemeye çalışcam
canım bunlar normal bende yemek yedikten sonra çok kötü oluyorum(( bu arada günaydınlarrrrrrrrr
Canım ben bayramın dördüncü günü 30.11.2009 tarihinde gidicem kısmet olursa da o gün yaklaştıkça da beni stres basıyor. Düşünmemeye çalışıyorum.
Bir aklımda diyor git capri başka bir yerde tahlili tekrar yaptır. En azından karşılaştırırsın diyor. Çünkü her laboratuar aletlerinin kalibrasyonlarınıı zamanında yaptırmadığı için hata verebilme ihtimali artıyor. Ona da cesaret edemiyorum.
Yine neden umutsuzluğa düştün diyeceksin. Benimle hemen hemen aynı durumda olan bir arkadaşa rastladım onun gittiği doktor hemen almamız lazım demiş ama ne bir test yapmış ne de başka bişe neye göre hemen alıyorlar onuda anlamıyorum. Bu yüzden biraz kafam karıştı.
Bu arada sizlerden de özür diliyorum biliyorum çok bunalttım sizleri de ama inanın elimde olan bişe değil. Sonuçlarımı öğrenmeden içim rahat etmicek...
bulantı için yanılmıyorsam medpamid veriyor dr lar..
aynen en saglamı, peynir ekmek. kendimi kotu hissettigimde peynir ekmek yiyorum.
baska herhangi bir yemek yiyince de rahatsiz olucakmisim gibi hissediyorum, gaz, kabızlık, kusma vs. ve yiyince de aynen oyle oluyor.
belirti yok belirti yok derken, belirtileri gordukP
bulantı için yanılmıyorsam medpamid veriyor dr lar..
ayy aynen aynen bende belirtim yok derken şu halime bak:roflol:
liyadora 5 hafta 3 gunluk gibi gorunuyosun di mi? o zaamanlar bende de bisicikler yoktu. bende bugun 7 hafta 3 gunluk gorunuyorum. 1 haftadır ara ara bulantı, kusmalar basladı. 2 hafta sonra bisiler olabilir sende de,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?