2010 Temmuz Anneleri : )

Günaydınn herkese....
Ben bu sabah çok kötüyümm((
bir taraftan bulantımm göz açtırmıyor..
Diğer taraftanda grip olmuşumm(
nasıl başa çıkıcam benn....
Halimi görseniz sabah zor işe geldimm...

Papatya'cım ben de aynı durumdayım.
Nerden geldiğini anlamadım. Grip oldum.
Dün işe gelmedim dinlendim biraz daha iyiyim bugün...
Geçmiş olsun canım...

Papatya'cım ben de aynı durumdayım.
Nerden geldiğini anlamadım. Grip oldum.
Dün işe gelmedim dinlendim biraz daha iyiyim bugün...
Geçmiş olsun canım...

Canım sana da çok geçmiş olsunn...Gerçekten bende nerden geldiğini nasıl hasta oldum anlamadımm...mecburen işe gelmem lazım işlerimiz yoğun bugünlerde...İnş.bir an önce atlatırız...
Grip olan arkadaşlara çok geçmiş olsun, bol ıhlamur, zencefil ile demlenmiş çaylar, bol c vitamini birde bol dinlenme...

Teşekkür ederim sevdalika..Yaa zaten ıhlamur içiyorum adaçayı içine çubuk tarçın elma kabuğu falan koyuyorum öyle demliyorum...Sanırım birde zencefil almalıyımm.Birde o şekilde deniyeyimm...Yandık bundan sonra grip salgını daha da artıcakmış zaten:bbo:

papatya geçmiş olsun, canım zencefili araştırmadan içmeyin, bazı yerlerdede hamileyken içmek tehlikeli yazıyor

kızlar geçmiş olsun yaaaa hasta hasta işe gelmek çok zordur bilirim ((

Kızlar, çok teşekkürler hepinize...

Aman sizler dikkat edin çünkü nerden geldiğini nasıl olduğunu anlamıyorsunuz.

[Teşekkür ederim sevdalika..Yaa zaten ıhlamur içiyorum adaçayı içine çubuk tarçın elma kabuğu falan koyuyorum öyle demliyorum...Sanırım birde zencefil almalıyımm.Birde o şekilde deniyeyimm...Yandık bundan sonra grip salgını daha da artıcakmış zaten:bbo:[/QUOTE]

canim gecmis olsun, yanliz hamileyken adacayi icilmiyor diye duymustum

kizlar ben maalesef yemem gereken hicbirseyi yiyemiyorum yani bebek nasil beslencek bilmiyorum, yedigim bir iki sey var sadece onuda cikariyorum, canim cok sikkin

canim gecmis olsun, yanliz hamileyken adacayi icilmiyor diye duymustum[/QUOTE]

Evet ben de adaçayı hamileyken içilmemeli diye biliyorum.
Arkadaşlar çok geçmiş olsun.Bol C vitamini almaya çalışın...:teselli:

[/QUOTE]

liyadora sana birsey soylemek istedim, gecen sene sen bebisleri kaybettiginde bir topic acilmisti ve oraya cok uzun bir yazi yazmistin okumustum ve cok duygulanmistim,ben de senden bir iki ay once dusuk yapmistim.sonra bende senin yaptigini yaptim hidirellezde bebis resimleri cizdim ve simdi hamileyim.Yani seni o zamandan tanimstim ama ayni donemede hamile kalacagimiz aklima gelmemisti.Umarim bu defa saglikli bir sekilde kucagina almak kismet olur

liyadora sana birsey soylemek istedim, gecen sene sen bebisleri kaybettiginde bir topic acilmisti ve oraya cok uzun bir yazi yazmistin okumustum ve cok duygulanmistim,ben de senden bir iki ay once dusuk yapmistim.sonra bende senin yaptigini yaptim hidirellezde bebis resimleri cizdim ve simdi hamileyim.Yani seni o zamandan tanimstim ama ayni donemede hamile kalacagimiz aklima gelmemisti.Umarim bu defa saglikli bir sekilde kucagina almak kismet olur[/QUOTE]

İnşallah canım.:Saruboceq: Çok sevindim senin de hamile olmana..:1hug:Bu sene yine hıdırellez de çizdim ve avatarıma koydum..Allah inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin..:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

[/QUOTE]

Allah allahh arkadaşlar neden içilmiyor peki bilen varmı nedeni ni merak ettim şimdii....

rahim yapısı değil bebeğin yapısıyla ilgi suan 7 haftalık olmuş kanamam durdu kalp atışı başladı ve canlanmış bebişim herşey normal çok sevindim onu kaybetmek zor olurdu benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…