Evet ben de adaçayı hamileyken içilmemeli diye biliyorum.
Arkadaşlar çok geçmiş olsun.Bol C vitamini almaya çalışın...:teselli:
rahim yapısı değil bebeğin yapısıyla ilgi suan 7 haftalık olmuş kanamam durdu kalp atışı başladı ve canlanmış bebişim herşey normal çok sevindim onu kaybetmek zor olurdu benim için
yaa arkadaşlar benim sat 08.10.2009 6+5 günlüğüz ve akşamları özellikle çok fena mide bulantılarım var çıkarmak zorunda kalıyorum iştah açık bende ama gaz problemi de var ve bugün inanılmaz belim ağrıyor..canım bişey istiyor örneğin yapıp yiyorum sonra da öyle midem bulanıyorki o canım isteyerek yeiğim şeyden tiksiniyorum..off oğlumda ilk 3 ay ara ara oda sabahları hafif mide bulantım olurdu ama çıkaracak kadar değil geçerdi bu çok zor geçecek galiba...
Günaydınn herkese....
Ben bu sabah çok kötüyümm((
bir taraftan bulantımm göz açtırmıyor..
Diğer taraftanda grip olmuşumm(
nasıl başa çıkıcam benn....
Halimi görseniz sabah zor işe geldimm...
Allah allahh arkadaşlar neden içilmiyor peki bilen varmı nedeni ni merak ettim şimdii....
yaa arkadaşlar benim sat 08.10.2009 6+5 günlüğüz ve akşamları özellikle çok fena mide bulantılarım var çıkarmak zorunda kalıyorum iştah açık bende ama gaz problemi de var ve bugün inanılmaz belim ağrıyor..canım bişey istiyor örneğin yapıp yiyorum sonra da öyle midem bulanıyorki o canım isteyerek yeiğim şeyden tiksiniyorum..off oğlumda ilk 3 ay ara ara oda sabahları hafif mide bulantım olurdu ama çıkaracak kadar değil geçerdi bu çok zor geçecek galiba...
selam arkadaslar benim hamileligimde bi sorunum var
dunden beri damla damla acik renkte kan geliyor
bugun doktora gittik ultrasonla bakti
rahim arkada oldugu icin bebegi goremedi
haftaya sali gunune randevu verdi
aranizda boyle sorunu olan varmi
ayy çok geçmiş olsun cnm.kendıne cok dıkkat et benımde ödüm kopuyor grıp olucam dıe kımseyle görüşmüyorum belkı abartıyorum bıraz ama naapıım bebişim için
rahim yapısı değil bebeğin yapısıyla ilgi suan 7 haftalık olmuş kanamam durdu kalp atışı başladı ve canlanmış bebişim herşey normal çok sevindim onu kaybetmek zor olurdu benim için
[Teşekkür ederim sevdalika..Yaa zaten ıhlamur içiyorum adaçayı içine çubuk tarçın elma kabuğu falan koyuyorum öyle demliyorum...Sanırım birde zencefil almalıyımm.Birde o şekilde deniyeyimm...Yandık bundan sonra grip salgını daha da artıcakmış zaten:bbo:
canim ne kadarlik hamilesin?
Dr karnından mı baktı ? Vajinal yoldan bakıyorsa rahmin durumu ne olursa olsun bakınca görebilmesi lazım ..bana yardimci olabilecek kimse yokmu
Adaçayı, sinameki, fesleğen, keten tohumu, ahududu çayı gibi çaylar sıkça tüketildiğinde düşük yapma riskini, gebelikte kanama riskini ve rahim kasılmalarını arttırarak erken doğum yapma riskini yükseltebilir. Özellikle ahududu çayının doğum kasılmalarını başlatıcı etkisi yüzyıllardan beri biliniyor. Hatta ebeler bu çayı gecikmiş doğumları başlatmak için kullanmaya devam ediyor.
Fesleğen, biberiye, lavanta, yaban mersini, sarı kantaron, kediotu, oğul otu, aloe vera, karahindiba gibi bitkiler gebelik döneminde kullanıldıklarında erken doğum, gebelikte kanama ve düşük riskini artırma olasılıklarının bulunması ve bu nedenle kesinlikle uzak durulması gerekenler listesinde. Bazı bitkilerin aşırı kullanımda sakat doğuma yol açtıklarına dair bulgular bile var.
alıntı....
sat tarihim 1 ekim
7 haftalik iste
bana yardimci olabilecek kimse yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?