2010 Temmuz Anneleri : )

herkese hayırlı günler arkadaşlar......ben anca kendimi toparlayıp gelebildim....sabah bulantılarım mahfediyor beni ya......bu arada grip arkadaşlara çok geçmiş olsun,çabucak iyi olun inşallah.bendede grip başlangıcı vardı dr.gittim.hamilesin ilaç yazamam dedi ve serum verdi şiringayla çekiyorsun ve burun deliklerine sıkıyorsun,2 saatte bir o çok şükür ilerlemeden geçirdi benim gribimi. Aramızda öğretmen varmı bilmiyorum ama öğretmenler gününüzü kutluyorum arkadaşlar.a.s.

yok cekinmiyorum dr luzum gormedi
bide muaynanesinde o ultrason yok onun icin hasteye gondermsi lazim
eger haftaya yine goremezse vajinal ultrason isterim

canım senin kaç haftalık hamileliğin?1 hafta öncesine kadar bende bişeyvikler yoktu..bir de bel ağrısı normalmi yaşayan var mı??

ewet ki şimdi şu malum grıp warken 2 dııl 3 kat dıkkat etmemız lazım herkes tebrık etmek ıcın öne doğru eğiliyorlar bende geriye doğru çekiliyorum yoookk öpüşmek yok domuz grıbı war dıyorum bıraz kızıp kırılıyorlar ama naapıım onlarda benı anlasınlar.zaten sımdı bebk warken bunyemız oldugundan dahada sawunmasız dıkkat etmelıyız

canım senin kaç haftalık hamileliğin?1 hafta öncesine kadar bende bişeyvikler yoktu..bir de bel ağrısı normalmi yaşayan var mı??

ya bel ağrısı bende yokta arada bır kasılarıma sancı gırıyor bugun doktora gıdınce soracam sızde de bole oluyormuCADIARZU

teşekkür ederim ben öğretmenim hem de bugün doğum günüm iki günü bir arada kutluyorum

Canım hem senin hem de tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorum.

Ayrıca doğum günün de kutlu olsun canım.

Ailen ve sevdiklerinle beraber nice mutlu senelere...:1hug

Ben de hem annemin hem de öğretmen olan tüm akrabalarımın,buradaki öğretmen arkadaşlarımın ve tüm öğretmenlerin gününü kutluyorum..a.s.

dr karnimdan bakti kucuk olabilir dedi
bide rahim biraz arkadaymis haftaya gelmeden cok su ic dedi

canim 6 haftalikta bazen karindan goremiyebiliyorlar bir de rahim geride demis haftaya 8. haftan oluyo haftaya gorurler, bir arkadasiminda surekli kanamasi oluyordu o da cok korktu ama simid 4.5 aylik oldu bebis

canim gecmis olsun, yanliz hamileyken adacayi icilmiyor diye duymustum

ewet kızlar bende hamıleyken adacayı maydanoz wede naneden uzak durulması gerektiğini duymustum ama arastırın yınede[/QUOTE]

canim teskkur ederim, corbanin icinde maydonoz ve nane yiyordum bir de surekli nane sekeri bulantim icin, soyledigin cok iyi oldu teskkurler.

ewet kızlar bende hamıleyken adacayı maydanoz wede naneden uzak durulması gerektiğini duymustum ama arastırın yınede

canim teskkur ederim, corbanin icinde maydonoz ve nane yiyordum bir de surekli nane sekeri bulantim icin, soyledigin cok iyi oldu teskkurler.[/QUOTE]

canım bende i.saraçoğlunun kitabından okumustum nane we maydanozu.bulantın için nane şekeri diil cubuk kraker wede zencefıllı şekerler satılıyor onlar ıyı gelıyormus.bende daha yok allha şükür de öle dıyorlaropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…