- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
- 698
canım senin kaç haftalık hamileliğin?1 hafta öncesine kadar bende bişeyvikler yoktu..bir de bel ağrısı normalmi yaşayan var mı??canim benim de aynen oyle yemek yapmaktan vazgectim ben artik, cunku canim istiyordu yapiyorum ama dokunmuyorum bile direk cope, yaparken tiksiniyorum.yedigim domates, salatalik, meyve, corba onlari da cikariyorum zaten, ve butun gun mide bulantisi ve bas agrisi.komik gecelecek ama biligisayara bakmak bile midemi bulandiriyor ama bu sabah biraz daha iyiyim.
Saol canım yaa aslında dikkat ediyordum güya ama olacak olduktan sonra oluyor benim bünyem zayıftır zaten hemen kaparım böyle şeyleri...
Aslında doğrusunu yapıyorsun kaydirigubbakcemile5görüşmemek lazım üstelik önümüzde bayram çok daha dikkatli davranmalıyız...
canım senin kaç haftalık hamileliğin?1 hafta öncesine kadar bende bişeyvikler yoktu..bir de bel ağrısı normalmi yaşayan var mı??
teşekkür ederim ben öğretmenim hem de bugün doğum günüm iki günü bir arada kutluyorum
dr karnimdan bakti kucuk olabilir dedi
bide rahim biraz arkadaymis haftaya gelmeden cok su ic dedi
teşekkür ederim ben öğretmenim hem de bugün doğum günüm iki günü bir arada kutluyorum
canım senin kaç haftalık hamileliğin?1 hafta öncesine kadar bende bişeyvikler yoktu..bir de bel ağrısı normalmi yaşayan var mı??
canim gecmis olsun, yanliz hamileyken adacayi icilmiyor diye duymustum
teşekkürler suhenza.
Bu arada domuz gribi aşısı hakkında kimse bir şey demedi. Hiç kimse vurdurmayacak mı
ewet kızlar bende hamıleyken adacayı maydanoz wede naneden uzak durulması gerektiğini duymustum ama arastırın yınede
ben bugün sabah 4 yaşındaki oğluma yaptırdım aşı eşim de oldu ama hamilelere 20. haftada vuruluyo dediler ..
canim 6 haftalikta bazen karindan goremiyebiliyorlar bir de rahim geride demis haftaya 8. haftan oluyo haftaya gorurler, bir arkadasiminda surekli kanamasi oluyordu o da cok korktu ama simid 4.5 aylik oldu bebis[/QU
insallah dedigin gibi olur canim daha onceki gebeligimde
bebegin kalbi durdugu icin kurtaj oldum
o yuzden korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?