2010 Temmuz Anneleri : )

cnm amin inşallah senınde gönlünden geçen olur bende merak edıyorum bebegimin cinsiyetını :kedi:

Hoşgeldinn canım...
Sağlık ocağına annen gidip kayır yaptırabilir ama bilgilerini annene söyle ona göre evrak dolduruyosun çünkü orada...Kilo,tansiyon,yaş,kaçıncı çocuk vs.bir sürü şeyler soruyorlar...
ya genel takip açısından sanırım aşıları falan takip ediyorlar..İleride bebişlerin aşıları içinde güzel oluyor bildiğim kadarı ile..Şimdi işte bizim için tetanoz aşısı varmış..Bir de aile hekimimiz bakanlığa bildiriyoruz biz bu bilgileri dedi bu sabah bana...

Gözünaydınn Hatce39....
Maaşallah bebişinee iyi bakıyosun demek ki annesii...
Bir gamyoncu daha geldi desenegamyoncuiremsu....hayırlı olsun tekrardan...

Valla ben oğluma götürdüğümde hamile olduğumu söylemiştim öylesine, hemen kaydınızı alalım biz de takip edelim sizi dediler..

Tamam dedim kilo tansiyon ölçtüler, bir sürü şey sordular, kayıt yaptılar..Ayda 1 bize uğrayın takibinizi yapalım biz de dediler..

Tamam dedim yine. Doktorunuzun yaptığı tahlil ıvır zıvır sonuçlarını bundan sonra bize de getirin kaydedelim vs dediler..

Ay çok ilgilendiler.

Ama ben yapmadım..Bir daha da gidemedim ya..:kedi:.ararsalar beni de giderim
:kedi:mecburen..

kızlar benımkı ne acaba geçsin artık şu 13 gün bebgimi özledim cinsiyetını merak ediyorum ciciler almak istiyorum mafoldumben

canım kayıt işini bilemiyorum ama beni kendileri aradılar aşı için gel dediler
dr 20.haftadan sonra dedi.
ama bu arada ben gitmeyince 2kerede bizim eve gelmişler:)
sonra siz çalışıyormusunuz, ikidir geliyoruz evde yoksunuz, oyleyse sizi bekliyoruz eve dediler.
ama belki şimdilik istanbulda vardır bu uygulama sadece.
istersen annen sorsun, belki onlar gelir eve:)

Allah sabır versin canım, olsun bak sana destekçi kuvvet yolda:)
inatla anneciğine tutunup büyüyor.
hiçbirşeyi dert etmemeye bak, üzüldüğünle ve bebişine de hissettirdiğinle kalırsın.
psikolojik yardım da bence gayet iyi bir fikir, zaten hepimiz duygusalız, eşinde sana destek olmuyormus, al bence yardım.

kilims ver bakalım eşinin ve senın dogum tarıhını bebegının cinsiyetını tahmın edelim

benide arıyorlardı gitmemiştim sağlık ocağına eve uzak diye. dün eşimi cebinden aramışlar eşinizi ikna edin gelsin diye. bana da 20 . haftadan sonra aşı yapıcaz dediler. bir de dr una hatırlatırsın 20. 30. haftalar arası şeker yüklemesi yapılcak dedi. hamilelik şekeri armı diye bakıyorlarmış.dün karda gittim bata çıka. elciklerim donmuştu geldiğimde

gözün aydın canım..

hatce gözün aydın cnm seninkide erkekmiş.. ben hep diyorum ya siz erkekleri kaptınız bize kızlar kaldı.. bende haftaya öğrenicem sanırım. kaydirigubbakcemile3

maşallah liyadoracım

canım, ben şimdi bu hafta 3lü test yaptırdım, dr bunun sonucuna göre şeker yüklemesini erken yaptırabilir bana cunku, bizde herkes seker hastası, üstelik bende cogul gebelik var, yani oldukça riskli bir gruptayım.
ama dr a tetanozu sordum kesinlikle 20.haftadan sonra gidicem sağlık ocağına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…