evet yüzüstü yatıyor meleğim ben de bilmiyorum cinsiyetini ilk gebelik olduğu içinde bakıyorum öyle boş boş kağıtlara benimkide bu resimde 14 hafta 6 günlüktü işte cmts günü gitmiştik.
senin bebiş erkek gibi hissettim ben ama bilemiyorum tabi Allah gönlüne göre versin inşallah
kaydirigubbakcemile5
cnm gözün aydın hayırlı olsun oğluşun bak yandakıde benım melegim orda küçüktü daha 11+5 günlüktü hihoyyyt
Günaydın arkadaşlar..Ben 3 haftada bir hemogram,tiroid ve idrarda enfeksiyon tahlilleri yaptırıyorum..Az evvel iğneci geldi eve..Annem de kanı vs polikliniğe götürdü...Sağlık ocaklarında hamile kaydı yapılıyor dediniz..Benim adıma annem gidip kayıt yaptırabilir mi sizce? benim kimlikle..Bir de ne avantajlı oluyor hamilelelere ? ben dışarı çıkmıyorum pek..
hayırlı olsun :)
kızlar herkese merhaba:)
bu sabah kontrolümüz vardı gittik ve çok güzeldi bebişim 1 hafta önde gidiyomuş gelişimni ve kg beğendi doktor 3lü test için kan verdik ,göbeğimizin kaşıntısı için ilaç verdi,içmemk gereken ilaçlarıma ilave yaptı kısacası herşey yolunda ve geçen gittiğimizde cinsiyet için benziyo diyo yorum yaparken bu kes kesin erkek dedi bu kadar.....
Günaydın arkadaşlar..Ben 3 haftada bir hemogram,tiroid ve idrarda enfeksiyon tahlilleri yaptırıyorum..Az evvel iğneci geldi eve..Annem de kanı vs polikliniğe götürdü...Sağlık ocaklarında hamile kaydı yapılıyor dediniz..Benim adıma annem gidip kayıt yaptırabilir mi sizce? benim kimlikle..Bir de ne avantajlı oluyor hamilelelere ? ben dışarı çıkmıyorum pek..
Gözünaydınn Hatce39....
Maaşallah bebişinee iyi bakıyosun demek ki annesii...
Bir gamyoncu daha geldi desenegamyoncuiremsu....hayırlı olsun tekrardan...
arkadaşım çatlak oluşumu için çok erken değilmi? benim hamileliğim biraz problemli geçiyor ben 58 kilo ile hamile kaldım şimdi 54 kiloyum arkadaşlar. dr şu an için önemsenecek bi durum değil diyor ama bilmiyorum. Çok şükür ki bebeğin gelişimi normal. ama eşim bana çok ilgisiz hatta umurunda değilim. haftaya psikolojik yardım almaya başlayacağım nasip olursa. eşlerinizin kıymetini bilin ben herşeyi tek başıma göğüslüyorum malesef ...ve jerşeye rağmen bebeğim vazgeçmeden devam ediyor çok şükür :gitme:
canım kayıt işini bilemiyorum ama beni kendileri aradılar aşı için gel dediler
dr 20.haftadan sonra dedi.
ama bu arada ben gitmeyince 2kerede bizim eve gelmişler:)
sonra siz çalışıyormusunuz, ikidir geliyoruz evde yoksunuz, oyleyse sizi bekliyoruz eve dediler.
ama belki şimdilik istanbulda vardır bu uygulama sadece.
istersen annen sorsun, belki onlar gelir eve:)
kızlar herkese merhaba:)
bu sabah kontrolümüz vardı gittik ve çok güzeldi bebişim 1 hafta önde gidiyomuş gelişimni ve kg beğendi doktor 3lü test için kan verdik ,göbeğimizin kaşıntısı için ilaç verdi,içmemk gereken ilaçlarıma ilave yaptı kısacası herşey yolunda ve geçen gittiğimizde cinsiyet için benziyo diyo yorum yaparken bu kes kesin erkek dedi bu kadar.....
benide arıyorlardı gitmemiştim sağlık ocağına eve uzak diye. dün eşimi cebinden aramışlar eşinizi ikna edin gelsin diye. bana da 20 . haftadan sonra aşı yapıcaz dediler. bir de dr una hatırlatırsın 20. 30. haftalar arası şeker yüklemesi yapılcak dedi. hamilelik şekeri armı diye bakıyorlarmış.dün karda gittim bata çıka. elciklerim donmuştu geldiğimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?