A
AdaEge
Ziyaretçi
Hoşgeldinn canım...
Sağlık ocağına annen gidip kayır yaptırabilir ama bilgilerini annene söyle ona göre evrak dolduruyosun çünkü orada...Kilo,tansiyon,yaş,kaçıncı çocuk vs.bir sürü şeyler soruyorlar...
ya genel takip açısından sanırım aşıları falan takip ediyorlar..İleride bebişlerin aşıları içinde güzel oluyor bildiğim kadarı ile..Şimdi işte bizim için tetanoz aşısı varmış..Bir de aile hekimimiz bakanlığa bildiriyoruz biz bu bilgileri dedi bu sabah bana...
canım kayıt işini bilemiyorum ama beni kendileri aradılar aşı için gel dediler
dr 20.haftadan sonra dedi.
ama bu arada ben gitmeyince 2kerede bizim eve gelmişler:)
sonra siz çalışıyormusunuz, ikidir geliyoruz evde yoksunuz, oyleyse sizi bekliyoruz eve dediler.
ama belki şimdilik istanbulda vardır bu uygulama sadece.
istersen annen sorsun, belki onlar gelir eve:)
Valla ben oğluma götürdüğümde hamile olduğumu söylemiştim öylesine, hemen kaydınızı alalım biz de takip edelim sizi dediler..
Tamam dedim kilo tansiyon ölçtüler, bir sürü şey sordular, kayıt yaptılar..Ayda 1 bize uğrayın takibinizi yapalım biz de dediler..
Tamam dedim yine. Doktorunuzun yaptığı tahlil ıvır zıvır sonuçlarını bundan sonra bize de getirin kaydedelim vs dediler..
Ay çok ilgilendiler.
Ama ben yapmadım..Bir daha da gidemedim ya..:kedi:.ararsalar beni de giderim :kedi:mecburen..
maşallahhhhhhliyacımm
Teşekkürler arkadaşlar..opuyorumnanaktan
Kızım çok kıpırdak..yerinde durmuyor..Bu fotoda ellerini yumruk yapmış gözüne götürmüş..Hani çocukken ağlarken ellerimizi yumruk yapıp ağlarız ya aynen ona benzemiş kaydirigubbakcemile3
Oğlum da keyfine düşkün gibi..Kafasını bir geriye verdi..Elini de kafasının altına koymuş gibi olmuş.Ohh gel keyfim gel kaydirigubbakcemile3
Dr a giderken çikolata falan yemedim hareketli olsunlar diye..Oğlum önce uyuyordu ama sonra uyandı..
Umutlu canım seninki bazan kız bazan erkek gibi geliyor bana..Yani kesin şu diye bişey aklıma gelmiyor...bilmiyorumkismile