2010 Temmuz Anneleri : )

maşallahhhhhh liyacımm

Teşekkürler arkadaşlar..opuyorumnanaktan
Kızım çok kıpırdak..yerinde durmuyor..Bu fotoda ellerini yumruk yapmış gözüne götürmüş..Hani çocukken ağlarken ellerimizi yumruk yapıp ağlarız ya aynen ona benzemiş kaydirigubbakcemile3

Oğlum da keyfine düşkün gibi..Kafasını bir geriye verdi..Elini de kafasının altına koymuş gibi olmuş.Ohh gel keyfim gel kaydirigubbakcemile3

Dr a giderken çikolata falan yemedim hareketli olsunlar diye..Oğlum önce uyuyordu ama sonra uyandı..
Umutlu canım seninki bazan kız bazan erkek gibi geliyor bana..Yani kesin şu diye bişey aklıma gelmiyor...bilmiyorumkismile

arkadaşlar merhaba!! ben geldim!
hava soğuk diye öğlen yemeği için evden bir şeyler getirmiştim. hazır boş vakit varken biraz temmuz annelerimiz neler yazmış okuyayım :)

hayırlısı inşallah canım yaaa
sağlıklı olsun da hiç önemli değil kız erkek canım neticede öyle değilmi
benim parçam :)

aynen öle cnm allah elini ayagını düzgün versin aaklı zekası yerınde olsun gerisi öenmlı degıl nede olsa onlar bizim canımızın bir parçası olacak :dance:

buna göre erkek herşey allahtan hayırlısı gönlünden geçen olur inş opuyorumnanaktan

erkek olursa eşimin ailesinin tek erkek torunu olucak soyadını yürütecek bi torun yok henüz :) Ama kayınbabam dioki kızlarda çok sevimli oluyo keşke ikisinden de olsaydı :)
dedim yok öle sipariş ne verirse Allah o olcak :)

domates, efim, esm_ckr, froya, kilims, marii, sonbahar41+, sulecik, umutluuu+
selam kızlar hepinizee bugün erkenciyimmkaydirigubbakcemile3

inşallah gönlünüzden geçen olur kayınpederınde ne şirinmiş bak kızlarıda sevıyo :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…