2010 Temmuz Anneleri : )

Hanımlar merhaba geçmişi okumadan hemen konuya gireyim dedim bu sabah kontrolüm vardı çok güzel geçti veeeeeeee cinsiyetini öğrendik bir oğlum olacak allah kısmet ederse o kadar mutluyumki anlatamam hep gönlümde erkek verdı ölçümlerde iyi çıktı çok şükür 3lü tarama için kan alındı onun sonucuda c.tesi belli olacak öyle işte bi görseniz benim ufaklığı ağzını açıp kapatıyodu meğerse su içiyomuş içti içti kocaman bi göbüşü oldu bi de nası pozlar verdi bize çok tatlıydı yaa allahımisteyen herkese nasib etsin inşallah

Canım benim sen kilo vermişsin ben tam tersi alıyorum.

Kendime şaşırdım 3-4 günde karnım sanki daha da büyüdü. Bebe yağı kullanıyorum ama doktorumunda tavsiyesini almak istedim. artık zamanı geld bence tatlım önceden önlem almak lazım.

Şimdi gelelim önemli konuya...

gerçekten çok üzüldüm. Eşine en çok ihtiyacın olduğu bir dönemdesin neden böyle bir düşüncesizlik, ilgisizlik yapar ki... Eminim bir çok kez konuşmuşsundur.

Yardım alma konusunda gerçekten çok doğru bir karar vermişsin.

Allah yardımcın olsun. Bebişinin sağlığı için kendini fazla yıpratma canım...opuyorumnanaktan

şulecik ya bır yazını okudumda aynen bendede göbk yok ama yana doğru genişleme başladı bende ztan hafif basen vardı ne kadr zayıf olursam olayaım benm kemik yapımda basen varr hamilelik boyunca yana doğru genişlerim herhalde:) bilmiyorumkismile

Bu arada umutluu bana hesaplamıştı erkek demişti ve bu hesaplama bende tuttu tabii rüyalarımda çıktı :))

çok sevindim canım hadi hayırlısı..

CNM BEN SANA ERKEK DEMİŞTİM DİMİ DÜN bilmiyorumkismile

yasmın cnm hoşgeldin ben çıkıyorum şimdi gitme 1 saate kalmaz gelirim evi toparlıcam öpüyorum sziopuyorumnanaktan
tmm canım buralardayım daha ben kolay gelsin tatlımm :1hug:

amin canım..
gözün aydın walla maşallah paşamıza
Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.. :1hug:

tebrik ederim canım.
annesine bak neler yapıyorum ben burda demiş :)) maşallah

maşallahhhh bi erkek bebiş daha gözün aydın pembecikk

sen moralini yüksek tut her ailede muhakkak problem var inan kimsenin evliliği dört dörtlük değil kimisi eşiyle çok mutlu ama bir bebek sahibi olmak için nelerden vazgeçiyorlarr senin içinde bir can var önce onu düşünn onun için yaşa ve mücadele et zaten artık yanlız değilsin bak bir bebişin varrr .... her insanın çok farklıı sorunları oluyor dışardan bakınca herkez mutlu gibi ama değill hayat bu işteee bebeşine iii bak o sana rabbimin bir hediyesii kendinede a.s.

Hadi gözün aydın canım.

Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.

İnşallah sonuçlarımız güzel çıkar.:Saruboceq:

tebrik ederim canım.
annesine bak neler yapıyorum ben burda demiş :)) maşallah

Teşekkür ederim keyfi okadar yerindeydiki maaşallah diyeyim çok güzel pozlar verdi bize hareketli cd yaptı dr. ve fotolarınıda cd.ye yükleyip verdiler eve gelince hemen onlara baktım :)

teşekkür ediyorum
sadece bebeğim doğsun diye sabrediyorum ben
sonrasında bu bebek bile değiştirmezse eşimi alır başımı giderim diye düşünüyorum
mutsuz bi ortamda bebeğimi büyütmek istemiyorum. halbuki işin acı tarafı ne biliyor musun bu bebek için aylarca yalvardı eşim bana nolur diye ben ilk denememizde hamile kaldım çok şükür ki ve bir anda değişti eşimin tutumu. 2. ayda aldırmak istedi ayrılmak istedi benden sonra özür diledi eve döndürdü bi şekilde yine beni kandırıp ama hiç bi değişiklik olmadı. şimdilik dediğim gibi sadece sabretmeye çalışıyorum. hepsi geçicek elbet izi kalsada bebeğim iyi olsun inşallah başka bişey istemiyorum hayattan daha.
bunları burda yazmak istemezdim ama kimseye bişey anlatamadığım için döküldü birden kusura bakmayın canınızı sıktıysam.tşk ilginize

Evet öyle demiştin bu arada eşimi görseniz ağız ve kulak mesafesi sıfır ayakları yere basmıyo mutluluktan ayy bu mutluluğumu anlatamam hiç böyle olacağın ı düşünmemiştim :dance:

CNM ALLAH İNŞ BENIMDE GÖNLÜME GÖRE VERİR.BAK AVATARDAKI BENIM BEBİŞİN 11+5 DEKI RESMI SENCE ERKEK MI KIZMI TAHMIN ET TUTACAKMI TAHMININ BEN BUNU FOTODAN CEP TELEFONUNA ÇEKTİM BURNU GÖZÜ AGZI HERŞEYİ GÖZÜKÜYO RESİMDE AMA BURDA DANDIK ÇIKMIS ELLERİDE KOCA GÖBEGİNİN YANINDA kaydirigubbakcemile3

bir gamyoncu daha maşallah sana ve oğluna canımm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn merakların dindi sonundaaaa gamyoulara presesler gamyoncuiremsu :hulya: lazım ama çoğaldılarr

tebrikler canım maşallah oğluşuna

Çok şirin senin ufaklığında benimki gibi göbüşümü var azcık bence erkek gibi geliyor çünkü aynı benimki gibi duruyor hayırlısı tabii senin gönlünde ne var kızmı erkekmi inşallah gönlüne göre olur sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…