ferkettim cnm:):)
nasılsınız bakalımm warmı haberler:)
arkadaşım çatlak oluşumu için çok erken değilmi? benim hamileliğim biraz problemli geçiyor ben 58 kilo ile hamile kaldım şimdi 54 kiloyum arkadaşlar. dr şu an için önemsenecek bi durum değil diyor ama bilmiyorum. Çok şükür ki bebeğin gelişimi normal. ama eşim bana çok ilgisiz hatta umurunda değilim. haftaya psikolojik yardım almaya başlayacağım nasip olursa. eşlerinizin kıymetini bilin ben herşeyi tek başıma göğüslüyorum malesef ...ve jerşeye rağmen bebeğim vazgeçmeden devam ediyor çok şükür :gitme:
Hanımlar merhaba geçmişi okumadan hemen konuya gireyim dedim bu sabah kontrolüm vardı çok güzel geçti veeeeeeee cinsiyetini öğrendik bir oğlum olacak allah kısmet ederse o kadar mutluyumki anlatamam hep gönlümde erkek verdı ölçümlerde iyi çıktı çok şükür 3lü tarama için kan alındı onun sonucuda c.tesi belli olacak öyle işte bi görseniz benim ufaklığı ağzını açıp kapatıyodu meğerse su içiyomuş içti içti kocaman bi göbüşü oldu bi de nası pozlar verdi bize çok tatlıydı yaa allahımisteyen herkese nasib etsin inşallah
Hanımlar merhaba geçmişi okumadan hemen konuya gireyim dedim bu sabah kontrolüm vardı çok güzel geçti veeeeeeee cinsiyetini öğrendik bir oğlum olacak allah kısmet ederse o kadar mutluyumki anlatamam hep gönlümde erkek verdı ölçümlerde iyi çıktı çok şükür 3lü tarama için kan alındı onun sonucuda c.tesi belli olacak öyle işte bi görseniz benim ufaklığı ağzını açıp kapatıyodu meğerse su içiyomuş içti içti kocaman bi göbüşü oldu bi de nası pozlar verdi bize çok tatlıydı yaa allahımisteyen herkese nasib etsin inşallah
tmm canım buralardayım daha ben kolay gelsin tatlımm :1hug:yasmın cnm hoşgeldin ben çıkıyorum şimdi gitme 1 saate kalmaz gelirim evi toparlıcam öpüyorum sziopuyorumnanaktan
CNM BEN SANA ERKEK DEMİŞTİM DİMİ DÜN bilmiyorumkismile
arkadaşım çatlak oluşumu için çok erken değilmi? benim hamileliğim biraz problemli geçiyor ben 58 kilo ile hamile kaldım şimdi 54 kiloyum arkadaşlar. dr şu an için önemsenecek bi durum değil diyor ama bilmiyorum. Çok şükür ki bebeğin gelişimi normal. ama eşim bana çok ilgisiz hatta umurunda değilim. haftaya psikolojik yardım almaya başlayacağım nasip olursa. eşlerinizin kıymetini bilin ben herşeyi tek başıma göğüslüyorum malesef ...ve jerşeye rağmen bebeğim vazgeçmeden devam ediyor çok şükür :gitme:
kızlar herkese merhaba:)
bu sabah kontrolümüz vardı gittik ve çok güzeldi bebişim 1 hafta önde gidiyomuş gelişimni ve kg beğendi doktor 3lü test için kan verdik ,göbeğimizin kaşıntısı için ilaç verdi,içmemk gereken ilaçlarıma ilave yaptı kısacası herşey yolunda ve geçen gittiğimizde cinsiyet için benziyo diyo yorum yaparken bu kes kesin erkek dedi bu kadar.....
tebrik ederim canım.
annesine bak neler yapıyorum ben burda demiş :)) maşallah
Canım benim sen kilo vermişsin ben tam tersi alıyorum.
Kendime şaşırdım 3-4 günde karnım sanki daha da büyüdü. Bebe yağı kullanıyorum ama doktorumunda tavsiyesini almak istedim. artık zamanı geld bence tatlım önceden önlem almak lazım.
Şimdi gelelim önemli konuya...
gerçekten çok üzüldüm. Eşine en çok ihtiyacın olduğu bir dönemdesin neden böyle bir düşüncesizlik, ilgisizlik yapar ki... Eminim bir çok kez konuşmuşsundur.
Yardım alma konusunda gerçekten çok doğru bir karar vermişsin.
Allah yardımcın olsun. Bebişinin sağlığı için kendini fazla yıpratma canım...opuyorumnanaktan
Evet öyle demiştin bu arada eşimi görseniz ağız ve kulak mesafesi sıfır ayakları yere basmıyo mutluluktan ayy bu mutluluğumu anlatamam hiç böyle olacağın ı düşünmemiştim :dance:
froya merhaba nasılsın bakalım
kızlar herkese merhaba:)
bu sabah kontrolümüz vardı gittik ve çok güzeldi bebişim 1 hafta önde gidiyomuş gelişimni ve kg beğendi doktor 3lü test için kan verdik ,göbeğimizin kaşıntısı için ilaç verdi,içmemk gereken ilaçlarıma ilave yaptı kısacası herşey yolunda ve geçen gittiğimizde cinsiyet için benziyo diyo yorum yaparken bu kes kesin erkek dedi bu kadar.....
CNM ALLAH İNŞ BENIMDE GÖNLÜME GÖRE VERİR.BAK AVATARDAKI BENIM BEBİŞİN 11+5 DEKI RESMI SENCE ERKEK MI KIZMI TAHMIN ET TUTACAKMI TAHMININ BEN BUNU FOTODAN CEP TELEFONUNA ÇEKTİM BURNU GÖZÜ AGZI HERŞEYİ GÖZÜKÜYO RESİMDE AMA BURDA DANDIK ÇIKMIS ELLERİDE KOCA GÖBEGİNİN YANINDA kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?