teşekkür ediyorum
sadece bebeğim doğsun diye sabrediyorum ben
sonrasında bu bebek bile değiştirmezse eşimi alır başımı giderim diye düşünüyorum
mutsuz bi ortamda bebeğimi büyütmek istemiyorum. halbuki işin acı tarafı ne biliyor musun bu bebek için aylarca yalvardı eşim bana nolur diye ben ilk denememizde hamile kaldım çok şükür ki ve bir anda değişti eşimin tutumu. 2. ayda aldırmak istedi ayrılmak istedi benden sonra özür diledi eve döndürdü bi şekilde yine beni kandırıp ama hiç bi değişiklik olmadı. şimdilik dediğim gibi sadece sabretmeye çalışıyorum. hepsi geçicek elbet izi kalsada bebeğim iyi olsun inşallah başka bişey istemiyorum hayattan daha.
bunları burda yazmak istemezdim ama kimseye bişey anlatamadığım için döküldü birden kusura bakmayın canınızı sıktıysam.tşk ilginize
Hanımlar merhaba geçmişi okumadan hemen konuya gireyim dedim bu sabah kontrolüm vardı çok güzel geçti veeeeeeee cinsiyetini öğrendik bir oğlum olacak allah kısmet ederse o kadar mutluyumki anlatamam hep gönlümde erkek verdı ölçümlerde iyi çıktı çok şükür 3lü tarama için kan alındı onun sonucuda c.tesi belli olacak öyle işte bi görseniz benim ufaklığı ağzını açıp kapatıyodu meğerse su içiyomuş içti içti kocaman bi göbüşü oldu bi de nası pozlar verdi bize çok tatlıydı yaa allahımisteyen herkese nasib etsin inşallah
arkadaşım çatlak oluşumu için çok erken değilmi? benim hamileliğim biraz problemli geçiyor ben 58 kilo ile hamile kaldım şimdi 54 kiloyum arkadaşlar. dr şu an için önemsenecek bi durum değil diyor ama bilmiyorum. Çok şükür ki bebeğin gelişimi normal. ama eşim bana çok ilgisiz hatta umurunda değilim. haftaya psikolojik yardım almaya başlayacağım nasip olursa. eşlerinizin kıymetini bilin ben herşeyi tek başıma göğüslüyorum malesef ...ve jerşeye rağmen bebeğim vazgeçmeden devam ediyor çok şükür :gitme:
Hadi gözün aydın canım.
Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.
İnşallah sonuçlarımız güzel çıkar.:Saruboceq:
teşekkür ediyorum
sonrasında bu bebek bile değiştirmezse eşimi alır başımı giderim diye düşünüyorum
mutsuz bi ortamda bebeğimi büyütmek istemiyorum. halbuki işin acı tarafı ne biliyor musun bu bebek için aylarca yalvardı eşim bana nolur diye ben ilk denememizde hamile kaldım çok şükür ki ve bir anda değişti eşimin tutumu. 2. ayda aldırmak istedi ayrılmak istedi benden sonra özür diledi eve döndürdü bi şekilde yine beni kandırıp ama hiç bi değişiklik olmadı. şimdilik dediğim gibi sadece sabretmeye çalışıyorum. hepsi geçicek elbet izi kalsada bebeğim iyi olsun inşallah başka bişey istemiyorum hayattan daha.
bunları burda yazmak istemezdim ama kimseye bişey anlatamadığım için döküldü birden kusura bakmayın canınızı sıktıysam.tşk ilginize
tebrikler canım maşallah oğluşuna
teşekkür ederim:))
Allah allah..CADIARZU
Bazı erkekler hamile sendromuna girermiş yani hamilelerin yaşadığı psikolojik sorunları kocalarda da görülürmüş..
Bu saatten sonra yapacak birşey yok bekleyeceksin..Hele bebek doğsun sağlıkla, şimdilik buna odaklan yalnız kendi psikolojini de gözardı etme sakın..Moralini yüksek tutmaya çalış gerekirse psikologa falan git.
aaaaaaaaaaa gözün aydın şekerim bir paşamız daha oldu maşallahhhh
teşekkür ediyorum
canım bende 58le başladım 55e düşmüştüm sadece 2 ayda 1 kilosunu geri alabildim
ama şükür hiç çatlağım yok ne göbeğimde ne göğüslerimde
bebeğin gelişimi iyiyise sorun yapma ozaman benimkide normallerde ii gelişiyomuş o yüzden takmıyorum bende canım
eşin içinde çok üzüldüm walla yardım almak ii gelebilir konuşunca tepkileri nasıl oluyor bilmiyorum ama bidaa bidaa denemedense yardım almak çok mantıklı inş. en kısa zamanda bu durum düzelir çünkü hamilelik psikolojisi gerçekten ben mahwoldum 2 güne bi ağlayıp kawga ediyorum
bebğine sıkı sıkı tutun canım umarım eşin kısa zamanda değişir..:1hug:
allah sabır versin canım bir ailede huzur çok önemli allah eşinin gönlüne ilham versin. bebeğinizle mutlu ve huzurlu bir yaşantınız olsun inşallah.
bende daha fazla kendimi teselli edemediğim için gitmeye karar verdim psikologa
1 - 2 hafta içinde gidicem inşallah. bu arada ben acayip üşütmeliyim onu atlatmaya çalışıyorum 1 haftadır. arkadaşlar. önerisi olan varmı zencefil bal ıhlamur falan hepsini deniyorum ama öksürük daha kötüye gitmeye başladı artık karnımın etrafı acıyo öksürmekten. dr bişey veremem diyo bana napıcammmm
Tebrikler canımHanımlar merhaba geçmişi okumadan hemen konuya gireyim dedim bu sabah kontrolüm vardı çok güzel geçti veeeeeeee cinsiyetini öğrendik bir oğlum olacak allah kısmet ederse o kadar mutluyumki anlatamam hep gönlümde erkek verdı ölçümlerde iyi çıktı çok şükür 3lü tarama için kan alındı onun sonucuda c.tesi belli olacak öyle işte bi görseniz benim ufaklığı ağzını açıp kapatıyodu meğerse su içiyomuş içti içti kocaman bi göbüşü oldu bi de nası pozlar verdi bize çok tatlıydı yaa allahımisteyen herkese nasib etsin inşallah
Kızım...:asigim:
Çok çok teşekkür ederim burdaki bütün arkadaşlarada teşekkür ediyorum allah herkesin gönlüne göre verir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?