2010 Temmuz Anneleri : )

Allah allah..CADIARZU

Bazı erkekler hamile sendromuna girermiş yani hamilelerin yaşadığı psikolojik sorunları kocalarda da görülürmüş..

Bu saatten sonra yapacak birşey yok bekleyeceksin..Hele bebek doğsun sağlıkla, şimdilik buna odaklan yalnız kendi psikolojini de gözardı etme sakın..Moralini yüksek tutmaya çalış gerekirse psikologa falan git.

aaaaaaaaaaa gözün aydın şekerim bir paşamız daha oldu maşallahhhh

canım bende 58le başladım 55e düşmüştüm sadece 2 ayda 1 kilosunu geri alabildim
ama şükür hiç çatlağım yok ne göbeğimde ne göğüslerimde
bebeğin gelişimi iyiyise sorun yapma ozaman benimkide normallerde ii gelişiyomuş o yüzden takmıyorum bende canım
eşin içinde çok üzüldüm walla yardım almak ii gelebilir konuşunca tepkileri nasıl oluyor bilmiyorum ama bidaa bidaa denemedense yardım almak çok mantıklı inş. en kısa zamanda bu durum düzelir çünkü hamilelik psikolojisi gerçekten ben mahwoldum 2 güne bi ağlayıp kawga ediyorum
bebğine sıkı sıkı tutun canım umarım eşin kısa zamanda değişir..:1hug:

Slm cnm belki eşin çocuk istemesine rağmen hemen oluca korkmuşta olabilir kendini hazır hissetmemiştir o yüzdende öyle davranıyor olabilir ama ben bebeğin doğunca eşin onu kucağına aldığında değişeceğini düşünüyorum hiç canını sıkma herşeyin hayırlısı

bende daha fazla kendimi teselli edemediğim için gitmeye karar verdim psikologa
1 - 2 hafta içinde gidicem inşallah. bu arada ben acayip üşütmeliyim onu atlatmaya çalışıyorum 1 haftadır. arkadaşlar. önerisi olan varmı zencefil bal ıhlamur falan hepsini deniyorum ama öksürük daha kötüye gitmeye başladı artık karnımın etrafı acıyo öksürmekten. dr bişey veremem diyo bana napıcammmm

allah sabır versin canım bir ailede huzur çok önemli allah eşinin gönlüne ilham versin. bebeğinizle mutlu ve huzurlu bir yaşantınız olsun inşallah.

umarım arkadaşım. hergün dualar ediyorum yalvarıyorum Allah'a
düzelicek inşallah

allah sabır versin canım bir ailede huzur çok önemli allah eşinin gönlüne ilham versin. bebeğinizle mutlu ve huzurlu bir yaşantınız olsun inşallah.

teşekkür ederim inşallah
inşallah herkese huzur evine mutluluk sağlık versin Allah

Öncelikle geçmiş olsun kendine dikkat et. Öksürük için en faydalı şey bal yatarken mutlaka ye. Veya süte ilave ederekte içebilirsin. Hem bebeğe de zararı olmaz hatta faydası olur.

Tebrikler canım
Kızım... :asigim:

maşşallah yaaaa Allah sağlıkla kavuştursun sizleri inşallah :)[/QUOTE]

çok tşk opuyorumnanaktan m boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…