domates, efim, esm_ckr, froya, kilims, marii, sonbahar41+, sulecik, umutluuu+
selam kızlar hepinizee bugün erkenciyimmkaydirigubbakcemile3
Öncelikle geçmiş olsun kendine dikkat et. Öksürük için en faydalı şey bal yatarken mutlaka ye. Veya süte ilave ederekte içebilirsin. Hem bebeğe de zararı olmaz hatta faydası olur.
Hanımlar merhaba geçmişi okumadan hemen konuya gireyim dedim bu sabah kontrolüm vardı çok güzel geçti veeeeeeee cinsiyetini öğrendik bir oğlum olacak allah kısmet ederse o kadar mutluyumki anlatamam hep gönlümde erkek verdı ölçümlerde iyi çıktı çok şükür 3lü tarama için kan alındı onun sonucuda c.tesi belli olacak öyle işte bi görseniz benim ufaklığı ağzını açıp kapatıyodu meğerse su içiyomuş içti içti kocaman bi göbüşü oldu bi de nası pozlar verdi bize çok tatlıydı yaa allahımisteyen herkese nasib etsin inşallah
Hanımlar merhaba geçmişi okumadan hemen konuya gireyim dedim bu sabah kontrolüm vardı çok güzel geçti veeeeeeee cinsiyetini öğrendik bir oğlum olacak allah kısmet ederse o kadar mutluyumki anlatamam hep gönlümde erkek verdı ölçümlerde iyi çıktı çok şükür 3lü tarama için kan alındı onun sonucuda c.tesi belli olacak öyle işte bi görseniz benim ufaklığı ağzını açıp kapatıyodu meğerse su içiyomuş içti içti kocaman bi göbüşü oldu bi de nası pozlar verdi bize çok tatlıydı yaa allahımisteyen herkese nasib etsin inşallah
öylece bal mı yoksa ısıtılcak falan mı anlayamadım ben
hoşbulduk sende tekrar hoşgeldinn :1hug: :1hug:
Isıtmana gerek yok 1 tatlı kaşığı hem sabah hem akşam yatarken yersen iyi gelir bana fayda ediyor.
Eşim şu an heralde ayakları yere basmıyordur dediğim gibi ağız ve kulak mesafesi sıfır sevinçten delirdi oğlum aşa oğlum yukarı deyip duruyodu ben eve geldim o işe gitti telefon ediyo uzan dinlen kendini yorma zorlama oğluma iyi bak bi görseniz :) cnm benim yaaPembepink caım Allah eşinin ve senin gönlüne göre verdi çok mutlu oldum. :dance::dance:
Hayırlı uğurlu olsun.
Eşin hayaller kuruyordu yaa mutluluktan uçmuştur herhalde...:lepi:
yasmincim senın yazıyı çok beğendım aşkım ben ve minniğim benm eşimde bunu çok kıskanıor ya bune diyor hep bebeğim diyorsun beni hiç aranıza almıorsunuz diyor bahsederken bebekten hep onuda katmamı istiyor herhalde snin gibi yapmam lazım yerimseniben
teşekkür ediyorum
sadece bebeğim doğsun diye sabrediyorum ben
sonrasında bu bebek bile değiştirmezse eşimi alır başımı giderim diye düşünüyorum
mutsuz bi ortamda bebeğimi büyütmek istemiyorum. halbuki işin acı tarafı ne biliyor musun bu bebek için aylarca yalvardı eşim bana nolur diye ben ilk denememizde hamile kaldım çok şükür ki ve bir anda değişti eşimin tutumu. 2. ayda aldırmak istedi ayrılmak istedi benden sonra özür diledi eve döndürdü bi şekilde yine beni kandırıp ama hiç bi değişiklik olmadı. şimdilik dediğim gibi sadece sabretmeye çalışıyorum. hepsi geçicek elbet izi kalsada bebeğim iyi olsun inşallah başka bişey istemiyorum hayattan daha.
bunları burda yazmak istemezdim ama kimseye bişey anlatamadığım için döküldü birden kusura bakmayın canınızı sıktıysam.tşk ilginize
bende eşime bebek yapalım dediğinde hayır o olunca beni ikinci plana ataarssın kesin onu sewersin diyodum :kedi:
sonra o bana bence onu ben yapmam bebeği kucağına aldığın an beni sen ikinci plana atarsın buda normal diyodu
bende hayır ben öyle şey yapmam diye inatlaşınca böyle bi yazı çıktı canım ortaya kaydirigubbakcemile3
eşin haklı yanii bebeği kıskanabilir canımm sende eşine onu unutmadığını gösteren şeyler söyle mesela aklinialirimsmile aklinialirimsmile
ben yapıyorum her gün kawga ediyorumm kaydirigubbakcemile3 bakma öle yazdığıma çok alıngan oldum gene küstüm onaa alsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile3
ya valla ya biz kadınlar biraz problemliyiz yada bu erkekler halden hiç anlamıorlarallah yardımcıları olsun:)
benim bıdığımın cinsiyeti ne yaaa ?? CADIARZU senağlama
teşekkür ediyorum
sadece bebeğim doğsun diye sabrediyorum ben
sonrasında bu bebek bile değiştirmezse eşimi alır başımı giderim diye düşünüyorum
mutsuz bi ortamda bebeğimi büyütmek istemiyorum. halbuki işin acı tarafı ne biliyor musun bu bebek için aylarca yalvardı eşim bana nolur diye ben ilk denememizde hamile kaldım çok şükür ki ve bir anda değişti eşimin tutumu. 2. ayda aldırmak istedi ayrılmak istedi benden sonra özür diledi eve döndürdü bi şekilde yine beni kandırıp ama hiç bi değişiklik olmadı. şimdilik dediğim gibi sadece sabretmeye çalışıyorum. hepsi geçicek elbet izi kalsada bebeğim iyi olsun inşallah başka bişey istemiyorum hayattan daha.
bunları burda yazmak istemezdim ama kimseye bişey anlatamadığım için döküldü birden kusura bakmayın canınızı sıktıysam.tşk ilginize
ben alınganım çok ondan ama oda alınacağım şeyler söylememeli bence :umursamaz:
kızlar herkese merhaba:)
bu sabah kontrolümüz vardı gittik ve çok güzeldi bebişim 1 hafta önde gidiyomuş gelişimni ve kg beğendi doktor 3lü test için kan verdik ,göbeğimizin kaşıntısı için ilaç verdi,içmemk gereken ilaçlarıma ilave yaptı kısacası herşey yolunda ve geçen gittiğimizde cinsiyet için benziyo diyo yorum yaparken bu kes kesin erkek dedi bu kadar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?