2010 Temmuz Anneleri : )

Pembepink caım Allah eşinin ve senin gönlüne göre verdi çok mutlu oldum. :dance::dance:

Hayırlı uğurlu olsun.

Eşin hayaller kuruyordu yaa mutluluktan uçmuştur herhalde...:lepi:

gözün aydın canım.. hayırlı olsun..

hoşbulduk sende tekrar hoşgeldinn :1hug: :1hug:

yasmincim senın yazıyı çok beğendım aşkım ben ve minniğim benm eşimde bunu çok kıskanıor ya bune diyor hep bebeğim diyorsun beni hiç aranıza almıorsunuz diyor bahsederken bebekten hep onuda katmamı istiyor herhalde snin gibi yapmam lazım yerimseniben

Bebek Nasil Yapilir? .. diye miniklere sormuslar, onlar da bakin ne cevaplar vermis: (bazilari bayagi iyi)

"Bebek yapmak için anne bir yumurtanin üzerine yatar sonra baba gelip yumurtayi kirar"
(Abby, 6 yasinda)

"Ben asla bebek yapmicam.. Babam dedi ki bebek beklerken kadinlar her gün biraz daha hasta ve manyak oluyomus"
(Marie-Ann, 9 yasinda)

"Bir kadinla bir erkek yataga girdikleri zaman, ikisinden birinin bebegi olacak demektir"
(Paul, 6 yasinda)

"Bebek annemizin içinden çikar, doktor da onun poposuna vurur çünkü bebek doktoru isirmistir"
(Edward, 6 yasinda)

"Bebek yapmak için, bunu önemsemeyen biriyle olmak gerekir"
(Shelley, 7 yasinda)

"Karsimizdaki evdeki adamin karninda bebek var ama bi türlü disari çikamiyor"
(Alistair, 9 yasinda)

"Bebek yapmak için önce asik olursun, evlenirsin.. veya bunlara gerek de yok aslinda.."
(Peter, 9 yasinda)

"Bebek yapmak için uygun zamani kollamak lazim, evde misafir olmamasi lazim"
(Lyn, 9 yasinda)

"Ben nasil yapildigini biliyorum ama hiç yapmadim"
(Francis, 7 yasinda)

"Kediyseniz bebek yapmaniz daha kolaydir"
(Paulette, 6 yasinda)

Pembepink caım Allah eşinin ve senin gönlüne göre verdi çok mutlu oldum. :dance::dance:

Hayırlı uğurlu olsun.

Eşin hayaller kuruyordu yaa mutluluktan uçmuştur herhalde...:lepi:
Eşim şu an heralde ayakları yere basmıyordur dediğim gibi ağız ve kulak mesafesi sıfır sevinçten delirdi oğlum aşa oğlum yukarı deyip duruyodu ben eve geldim o işe gitti telefon ediyo uzan dinlen kendini yorma zorlama oğluma iyi bak bi görseniz :) cnm benim yaa

bende eşime bebek yapalım dediğinde hayır o olunca beni ikinci plana ataarssın kesin onu sewersin diyodum :kedi:
sonra o bana bence onu ben yapmam bebeği kucağına aldığın an beni sen ikinci plana atarsın buda normal diyodu
bende hayır ben öyle şey yapmam diye inatlaşınca böyle bi yazı çıktı canım ortaya kaydirigubbakcemile3
eşin haklı yanii bebeği kıskanabilir canımm sende eşine onu unutmadığını gösteren şeyler söyle mesela aklinialirimsmile aklinialirimsmile
ben yapıyorum her gün kawga ediyorumm kaydirigubbakcemile3 bakma öle yazdığıma çok alıngan oldum gene küstüm onaa alsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile3

Ayyyy canım benim yaa kıyamam....

Eşin nsıl bir psikolojide ki gel gitler yaşıyor.

Benim içime bu bebek sizin ilişkinizi değiştirecek gibi doğuyor canım.

Şuanda senin mutlu olman herşeyden önemli çünkü yavrun senden etkileniyor.

Ben bir video izlemiştim anne mutlu bebiş parmağını emiyor ve amniyonsıvısının rengi berrak, anne ağlıyor bebiş büzüşmüş amniyon sıvısının rengi bulanıktı ve şok yaşamıştım bu kadar anne psikolojisinin etkili olmasına canım.

En doğru kararı yardım almakla yapmışsın.

Eşin doktora geliyor mu seninle?

gelipte hala böyleyse dicek söz bulamıyorum.

Biz burda artık bir aileyiz canım. İyi günde ve kötü günde...

ya valla ya biz kadınlar biraz problemliyiz yada bu erkekler halden hiç anlamıorlar allah yardımcıları olsun:)

capri doğru söylüyo biz burda aile gibi olduk
dertlerimzi burda azaltıp sewinçlerimizide hep burda çoğalttık hep beraberce
gerçekten zor canım durumun belkide eşin birden bebği kabullenemedi ondan olabilirmi
konuştuğunda kabulleniyorsa durumu buda düzeleceği anlamına gelir
psikolojik yardımdan sonra bakalım nasıl olcak umarım düzelir cnm şimdi olmasa bile bebğinizi kucağına aldığında sana gururla bakmalı bence her baba gibi.. :teselli:
sen üzme kendini moralini yüksek tutmaya çalış atlatacağım de sürekli kendini bu şekilde şartla ki bebeğinde üzülmesinn. :1hug:

ben alınganım çok ondan ama oda alınacağım şeyler söylememeli bence :umursamaz:

gecenlerdebende küstüm hemde 1 hafta bayanssulusmile barışınca çocuk sende ya benden alıcağınıda aldın hiç barışmak için uğraşmıorsun bile dedi bizdeee bir dargın bir barışık iştee her çift gibi yazık ama nedir bizlerden çektikleri zemuszemus

selam kızlar birkaç sayfa geriden okuyabildim ancak geçmişi herkese sevgi ve saygılarrrrr buyrunnnnnnnnn

Hadi gözün aydın canım sağlıkla alırsın oğluşunu kucağına inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…