gecenlerdebende küstüm hemde 1 hafta bayanssulusmile barışınca çocuk sende ya benden alıcağınıda aldın hiç barışmak için uğraşmıorsun bile dedi bizdeee bir dargın bir barışık iştee her çift gibi yazık ama nedir bizlerden çektiklerizemuszemus
Ayyyy canım benim yaa kıyamam....
Eşin nsıl bir psikolojide ki gel gitler yaşıyor.
Benim içime bu bebek sizin ilişkinizi değiştirecek gibi doğuyor canım.
Şuanda senin mutlu olman herşeyden önemli çünkü yavrun senden etkileniyor.
Ben bir video izlemiştim anne mutlu bebiş parmağını emiyor ve amniyonsıvısının rengi berrak, anne ağlıyor bebiş büzüşmüş amniyon sıvısının rengi bulanıktı ve şok yaşamıştım bu kadar anne psikolojisinin etkili olmasına canım.
En doğru kararı yardım almakla yapmışsın.
Eşin doktora geliyor mu seninle?
gelipte hala böyleyse dicek söz bulamıyorum.
Biz burda artık bir aileyiz canım. İyi günde ve kötü günde...
Ben bir video izlemiştim anne mutlu bebiş parmağını emiyor ve amniyonsıvısının rengi berrak, anne ağlıyor bebiş büzüşmüş amniyon sıvısının rengi bulanıktı ve şok yaşamıştım bu kadar anne psikolojisinin etkili olmasına canım.
kaydirigubbakcemile3 küstünüz demekk:) suç sendeyse barışmak için uğraş canım yaa o kadar değil tabii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bende dünküstüm konuşmiiiiicaaaammmmm alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
yok öyle nedir ondan çektiğim canım acımıyorum artık wallaaaklava:
eşim sadece bi kere gelemedi kontrollere benimle
onun dışında geldi hep ama hiçbir tepki vermmişti. dün gece uykumdan uyandım birden baktım bebeğim aşağıda toplanmış (ben zayıfladıkça o kendini daha da belli ediyo tabi) hiç kıpırdamıyo uyuıyodu galiba,heyecan yaptım kaldırdım eşimi bak dedim burda yatıyo. ilgisini çekti ayırmadı elini karnımdan. şaşırdım. düzelicek inşallah
hawalardan olabilir belki canımm :1hug: h.g. bu arada cnm..kızlar nasılsınız herkes iyi dimi?benim neşem yok neden bilmiyorum keyifsizim öle işte hiç bişey yapmak istemiyorum öğlen uyandım ama hala yataktan kalkmadım bilmiyorumkismile
kaydirigubbakcemile3 arada çıksın yazık onlarada amaa ben dayanamam konuşurumm walla 1 hafta bekleyemem ama bu sefer konuşmicammmm inat ettim yaaa alsanaalsanasmileyıoook şekerim suc ondaydıı benle ilgilenmeyip arkadaşlarıyla dışarı çıkmıştı hafta sonuu :) bende küstüm butun hafta çalışıorum hafta sonuda karısıyla ilgilensin demi ama 1 hafta ne o konuştu nede ben :):) :CüvCüv:
benimde bugün küsesim var nedense bana ne oluyosa , negatifim bugün :roflol:
hahahahah ben geçen gün hem küstüm hemde evde ne kadar yastık varsa hepsini ona fırlattım tabi bu yastık savaşı sırasında küslüğün suyu çıktı barıştık kaydirigubbakcemile3
Arkadaşlar,çubuk krakerin selamı var.opuyorumnanaktan
umutlu,çubuk tahmin istiyor senden mümkünse..
çubuk : mayıs 1985
eşi : temmuz 1977
Liyadora senin meleklerin de maşallahı var ..ay kuzucuklar yaaaaaa
Canım kırkbin kere maşallah bebişlerine Allah nazarlardan korusun.
Maşallah kocaman olmuşlar tatlı bıdıklar...alkisalkisalkis
Arkadaşlar,çubuk krakerin selamı var.opuyorumnanaktan
umutlu,çubuk tahmin istiyor senden mümkünse..
çubuk : mayıs 1985
eşi : temmuz 1977
Teşekkürler arkadaşlar..ben çikolata falan yemedim dr a giderken..zaten çok hareketliydi kızım..bir de çikokata yesem çıldırırlardı herhalde aşırı hareketten...kaydirigubbakcemile3
buna göre erkek çıkıyo ikiside 2007 de yenılenmıs ama en son eşinin dogum günü kutlanmıs hayırlısı olsun bu arada aleyküm selam tanımıyorum ama opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?