2010 Temmuz Anneleri : )

kaydirigubbakcemile3 küstünüz demekk:) suç sendeyse barışmak için uğraş canım yaa o kadar değil tabii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bende dünküstüm konuşmiiiiicaaaammmmm alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
yok öyle nedir ondan çektiğim canım acımıyorum artık wallaaa klava:

eşim sadece bi kere gelemedi kontrollere benimle
onun dışında geldi hep ama hiçbir tepki vermmişti. dün gece uykumdan uyandım birden baktım bebeğim aşağıda toplanmış (ben zayıfladıkça o kendini daha da belli ediyo tabi) hiç kıpırdamıyo uyuıyodu galiba,heyecan yaptım kaldırdım eşimi bak dedim burda yatıyo. ilgisini çekti ayırmadı elini karnımdan. şaşırdım. düzelicek inşallah

hakkaten ne enteresan. çok dikkat etmemiz lazım. geçenlerde o kadar çok ağladım ki şimdi bunu duyunca bi fena oldum. inşallah hepimiz çook mutlu bi hamilelik geçiririz.

kızlar nasılsınız herkes iyi dimi?benim neşem yok neden bilmiyorum keyifsizim öle işte hiç bişey yapmak istemiyorum öğlen uyandım ama hala yataktan kalkmadım bilmiyorumkismile

yıoook şekerim suc ondaydıı benle ilgilenmeyip arkadaşlarıyla dışarı çıkmıştı hafta sonuu :) bende küstüm butun hafta çalışıorum hafta sonuda karısıyla ilgilensin demi ama 1 hafta ne o konuştu nede ben :):) :CüvCüv:

hahahahah ben geçen gün hem küstüm hemde evde ne kadar yastık varsa hepsini ona fırlattım tabi bu yastık savaşı sırasında küslüğün suyu çıktı barıştık kaydirigubbakcemile3

Ayyy canım benim eşin kesin depresyona girmiş bence inşallah onu da ikna edersin de desteği beraber alırsınız.

Çünkü bu davranışı onu gösteriyor.

O zaman sen de her fırsatta bebişini ön plana çıkaracaksın şekerim.

Bu durum eşinin sana daha çok yaklaşmasını sağlar. Eğer ki eşini seviyorsan ondan bir adım gördüğünde sen iki adım at ki gün gelecek sen bir adım atarken o sana iki adım gelecek.

Bebişinle konuş ve babasınıda bu duruma ekle bence mesela atıyorum babası babası bak bebişimize nasıl da büyüdü hareket etmeye başlayınca hemen onunda bu zevke dahil olmasını sağla bence bu süreç içersinde her an eşini buna dahil et canım bak gör ki ozaman herşey çok farklı olacak....

Ve mümkün olduğunca eşinle beraber gidin kontrollere...

Kusura bakma fazla konuştum. Bunlar benim sadece fikrim.

İnşallah herşey düzelecek merak etme ben bunu hissediyorum.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Arkadaşlar,çubuk krakerin selamı var.opuyorumnanaktan

umutlu,çubuk tahmin istiyor senden mümkünse..

çubuk : mayıs 1985

eşi : temmuz 1977

kızlar nasılsınız herkes iyi dimi?benim neşem yok neden bilmiyorum keyifsizim öle işte hiç bişey yapmak istemiyorum öğlen uyandım ama hala yataktan kalkmadım bilmiyorumkismile
hawalardan olabilir belki canımm :1hug: h.g. bu arada cnm..
kaydirigubbakcemile3 arada çıksın yazık onlarada amaa ben dayanamam konuşurumm walla 1 hafta bekleyemem ama bu sefer konuşmicammmm inat ettim yaaa alsanaalsanasmile
benimde bugün küsesim var nedense bana ne oluyosa , negatifim bugün :roflol:

kızz durduk yere ne diye kawga etcennn kaydirigubbakcemile3
ben eşimle konuşmayınca onu daha çok sewip özlediğimi anlıyorum arada bilerek yapıyorum aslında aklinialirimsmile aklinialirimsmile
sendemi ölesin yoksa aşermemi oldu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hahahahah ben geçen gün hem küstüm hemde evde ne kadar yastık varsa hepsini ona fırlattım tabi bu yastık savaşı sırasında küslüğün suyu çıktı barıştık kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ohhhh ne romantik yaaaa opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

buna göre erkek çıkıyo ikiside 2007 de yenılenmıs ama en son eşinin dogum günü kutlanmıs hayırlısı olsun bu arada aleyküm selam tanımıyorum ama opuyorumnanaktan

Liyadora senin meleklerin de maşallahı var ..ay kuzucuklar yaaaaaa

Canım kırkbin kere maşallah bebişlerine Allah nazarlardan korusun.

Maşallah kocaman olmuşlar tatlı bıdıklar...alkisalkisalkis

Teşekkürler arkadaşlar..ben çikolata falan yemedim dr a giderken..zaten çok hareketliydi kızım..bir de çikokata yesem çıldırırlardı herhalde aşırı hareketten...kaydirigubbakcemile3

Aleyküm selam canım...olumunekankayizsmile

Nasıl durumu iyi mi acaba?

Teşekkürler arkadaşlar..ben çikolata falan yemedim dr a giderken..zaten çok hareketliydi kızım..bir de çikokata yesem çıldırırlardı herhalde aşırı hareketten...kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3
ayy maşallah bebeişlerinee nazarlardan saklasınn Allah'ımm

Son düzenleme:
benimde bugün küsesim var nedense bana ne oluyosa , negatifim bugün :roflol:

sen bana çikolata yede bebek heraketli olsun dedin yaa canım sanırım ben çok kaçırmışım çikolatayı ondan amuda kalkmış benimki şimdi aklıma geldii ayyy fazlasıda zarar demekkii kaydirigubbakcemile3 :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…