2010 Temmuz Anneleri : )

hakkaten ne enteresan. çok dikkat etmemiz lazım. geçenlerde o kadar çok ağladım ki şimdi bunu duyunca bi fena oldum. inşallah hepimiz çook mutlu bi hamilelik geçiririz.

İnşallah canım...

Ben de görünce çok şaşırmıştım ve çok etkilendim.

Eşime de her fırsatta anlatıyorum ki beni fazla üzmesin, sinirlendirmesin diye...

Videoyu bulamıyorum bulsam ilk fırsatta eşime izleticem de yok...

Damardan giriyorum yani...:roflol::roflol::roflol:

cnm benımde içimden geçen erkek hayırlısı tabi Allah hepimize sag salım bebişleri kucagımıza almayı nasip etsın :Saruboceq:

çok teşekkür ederim bende öyle umuyorum

Hayırdır kızlar yaa bu aralar küsme günleri ni yoksa....

Aman dikkat eşlerimizin sabırlarını zorlamayalım...

ben sana dedim çok yeme çocuk çılgınca dans eder diye . seninki hiphop yapmış kafasının üstünde dönüyor aklinialirimsmile

kaydirigubbakcemile3

benimki de kafasının üzerinde dönüyordu..erkek olan..
hani sokak dansçıları olur ya..amuda kalkıp kafa üstünde dönerler kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sağol Yasmincim doğru dediğin dışarısı buzlu çıkılmıyo çıksan nolcak sanki bügun güzel haberler varmı?

burdada süper kar war gidip oynamak istiyorumda işte şartlar el wermiyoo bilmiyorumkismile
walla canım haticenin wee pembepinkin oğluşları geliyooo gamyoncuiremsu

kaydirigubbakcemile3

benimki de kafasının üzerinde dönüyordu..erkek olan..
hani sokak dansçıları olur ya..amuda kalkıp kafa üstünde dönerler kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ewet benimkide öyleydi yaa çok şaşırdım inş.. kötü bi durum değildir buu yaa bende tek benimkimi böyle duruyo acaba diyodum demekki normal yaniii :1rolleyes:
doktorda ilişki yasak bebek ters duruyo dedi zaten olmuyo dedim bende
neden dedi anlamadımm doğrusu soramadım çekindimde birazz bilmiyorumkismile

kız sana değil kocalarımıza küsüzz bizz kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 sana nie küselim cnmm :1hug:

kımse konusmuyo da o bakımdan dedüydüm kaydirigubbakcemile3 ne istiyosunuz kocalarınızdan zavallılar akşama kadr çalısıyolar yapmayın sakın valla zaten şişicez gözleri dışarı kayar ahanda böle :1shok: bence hemen öpün barışın bakıyım kaydirigubbakcemile3

umutluuuu ben de tahmin istiyorumm
benim d.günüm temmuz 1984 eşiminki de temmuz 1981

umutluuuu ben de tahmin istiyorumm
benim d.günüm temmuz 1984 eşiminki de temmuz 1981

Hemşerim hangi doktordu senin ki?

Artık cinsi belli olur seninkisinin..olumunekankayizsmile

Bu arada avatarına bittim, yerim o ağzı ben koparırırm valla.olumunekankayizsmile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…