Çok sağol canım :1hug:kaydirigubbakcemile3
ayy maşallah bebeişlerinee nazarlardan saklasınn Allah'ımm:1shok:
Aleyküm selam canım...olumunekankayizsmile
Nasıl durumu iyi mi acaba?
hakkaten ne enteresan. çok dikkat etmemiz lazım. geçenlerde o kadar çok ağladım ki şimdi bunu duyunca bi fena oldum. inşallah hepimiz çook mutlu bi hamilelik geçiririz.
Çok şirin senin ufaklığında benimki gibi göbüşümü var azcık bence erkek gibi geliyor çünkü aynı benimki gibi duruyor hayırlısı tabii senin gönlünde ne var kızmı erkekmi inşallah gönlüne göre olur sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallah
Ayyy canım benim eşin kesin depresyona girmiş bence inşallah onu da ikna edersin de desteği beraber alırsınız.
Çünkü bu davranışı onu gösteriyor.
O zaman sen de her fırsatta bebişini ön plana çıkaracaksın şekerim.
Bu durum eşinin sana daha çok yaklaşmasını sağlar. Eğer ki eşini seviyorsan ondan bir adım gördüğünde sen iki adım at ki gün gelecek sen bir adım atarken o sana iki adım gelecek.
Bebişinle konuş ve babasınıda bu duruma ekle bence mesela atıyorum babası babası bak bebişimize nasıl da büyüdü hareket etmeye başlayınca hemen onunda bu zevke dahil olmasını sağla bence bu süreç içersinde her an eşini buna dahil et canım bak gör ki ozaman herşey çok farklı olacak....
Ve mümkün olduğunca eşinle beraber gidin kontrollere...
Kusura bakma fazla konuştum. Bunlar benim sadece fikrim.
İnşallah herşey düzelecek merak etme ben bunu hissediyorum.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sen bana çikolata yede bebek heraketli olsun dedin yaa canım sanırım ben çok kaçırmışım çikolatayı ondan amuda kalkmış benimki şimdi aklıma geldii ayyy fazlasıda zarar demekkii kaydirigubbakcemile3 :roflol:
sen bana çikolata yede bebek heraketli olsun dedin yaa canım sanırım ben çok kaçırmışım çikolatayı ondan amuda kalkmış benimki şimdi aklıma geldii ayyy fazlasıda zarar demekkii kaydirigubbakcemile3 :roflol:
sağol Yasmincim doğru dediğin dışarısı buzlu çıkılmıyo çıksan nolcak sanki bügun güzel haberler varmı?
ben sana dedim çok yeme çocuk çılgınca dans eder diye . seninki hiphop yapmış kafasının üstünde dönüyor aklinialirimsmile
kaydirigubbakcemile3
benimki de kafasının üzerinde dönüyordu..erkek olan..
hani sokak dansçıları olur ya..amuda kalkıp kafa üstünde dönerler kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
benle küstünüzmü :dilcikar:
benle küstünüzmü :dilcikar:
kız sana değil kocalarımıza küsüzz bizz kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 sana nie küselim cnmm :1hug:
Herkesin bulantısı bitti mi bakayım?
Benim %90 bitti gibi?
umutluuuu ben de tahmin istiyorumm
benim d.günüm temmuz 1984 eşiminki de temmuz 1981
umutluuuu ben de tahmin istiyorumm
benim d.günüm temmuz 1984 eşiminki de temmuz 1981
Herkesin bulantısı bitti mi bakayım?
Benim %90 bitti gibi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?