kaç ip gidiyo canım ? hoşmuşş230 ilmekle başladım sığdı canım :)
selam sekerler n habersınızzzzzz yenı geldım eve kayınvalıdemdeydım
selam sekerler n habersınızzzzzz yenı geldım eve kayınvalıdemdeydım
kaç ip gidiyo canım ? hoşmuşş
oğlum beyaz-gri kızımda sarı-gri çok tatlılar yaaa bugün evdeyim diye kız pek sevindi sabahtan beri bana ötüyor :)))
hoşgeldin özlemcikk.. bende iyiyim sen nasılsın
bende cok sevıyorum hayvanları esım ızın vermıyo evde beslememe benım cok alarjım var ozellıkle baharda pencereler kapalı oturuyorum ıse bıle gıdemıyorum sesım kısılıyo nısanda hazırana kadar cıle yanı
canım ben hayvan delisiyim resmen evde 2 kuşum 4 taneydi bebek haberini alınca 2 sini kardeşime verdim. fabrikada akvaryumda sarı prenses ve yunuslarım var. yine fabrikada biri kurt diğeri safkan sokak köpeği 2 tane köpüşüm vardı kurt çalındı(((. bi tanede babamın iş yerinde köpeğim var onuda yavruyken bulmuştum kocaman oldu şimdi :))))
benim kayınvalidemde hastalanmış 2 gündür hastanede yatıyormuş bi ara benimde ziyarete gitmem lazım ama eşim olmadan gidemem üşürüm bu soğukta. eşimde 1 haftadır 9 a doğru geliyor. o saatte de ziyaret vakti değil. ya aslında ben pek hoşlanmıyorum gitsen bi dert gitmesen bi dert , eşim bile ayağı geri çeke çeke gitmiş geçen gün. ama bir insan hastalanmış diye düşünerekten gidicem bende.
benim kayınvalidemde hastalanmış 2 gündür hastanede yatıyormuş bi ara benimde ziyarete gitmem lazım ama eşim olmadan gidemem üşürüm bu soğukta. eşimde 1 haftadır 9 a doğru geliyor. o saatte de ziyaret vakti değil. ya aslında ben pek hoşlanmıyorum gitsen bi dert gitmesen bi dert , eşim bile ayağı geri çeke çeke gitmiş geçen gün. ama bir insan hastalanmış diye düşünerekten gidicem bende.
pek aramız yok heralde
canım sen yinede git ellerinde sana karşı kullanacakları koz olmasın. bende normalde gitmem ama memleketten misafir gelse, biri hastalansa yada ameliyat olsa, anneler günü babalar günü, bayramlar mutlaka giderim. sırf laf edemesinler diye.
ayyy n guzel bende cok sevıyorum ama....... bızım depodada 50 tane kopek var belkı daha fazla barınak oldu
bızımde oluyo bazen sıkıntılarımız ama kayınvalıdem cok acık goruslu bır ınsan konusarak asabılıyoruz
yokk olmasını da istemiyorum açıkcası :) arası olanları görüyoruz işte her şeye karışıp hayatlarını kısıtlıyorlar. aman ne bilim ya zor iş valla hiç sevmem bu tür kaynana muhabbetlerini hiç bana göre değil :)
canım biz bebekliğimizden beri hayvaların içinde büyüdük. anneannemlerinde babaannemlerinde inekleri kuzuları vardı tabiki bi sürü kedi köpek :)) dayımlarında güvercinleri vardı :)) hayvanları sevmeyen insanları hiç sevmez. bak ne güzel onlara barınak sağlamışsınız sevabı çok büyük. bi çok dertten beladan korur sizi.
kızzz koz olsa nolcak yerim onların kozlarını :))
bu soğukta kıpırdayamıyorum dün sağlık ocağına gidip gelene kdr dondum ayol çok soğuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?