2010 Temmuz Anneleri : )

bende cok sevıyorum hayvanları esım ızın vermıyo evde beslememe benım cok alarjım var ozellıkle baharda pencereler kapalı oturuyorum ıse bıle gıdemıyorum sesım kısılıyo nısanda hazırana kadar cıle yanı
oğlum beyaz-gri kızımda sarı-gri çok tatlılar yaaa bugün evdeyim diye kız pek sevindi sabahtan beri bana ötüyor :)))

canım ben hayvan delisiyim resmen evde 2 kuşum 4 taneydi bebek haberini alınca 2 sini kardeşime verdim. fabrikada akvaryumda sarı prenses ve yunuslarım var. yine fabrikada biri kurt diğeri safkan sokak köpeği 2 tane köpüşüm vardı kurt çalındı (((. bi tanede babamın iş yerinde köpeğim var onuda yavruyken bulmuştum kocaman oldu şimdi :))))

benim kayınvalidemde hastalanmış 2 gündür hastanede yatıyormuş bi ara benimde ziyarete gitmem lazım ama eşim olmadan gidemem üşürüm bu soğukta. eşimde 1 haftadır 9 a doğru geliyor. o saatte de ziyaret vakti değil. ya aslında ben pek hoşlanmıyorum gitsen bi dert gitmesen bi dert , eşim bile ayağı geri çeke çeke gitmiş geçen gün. ama bir insan hastalanmış diye düşünerekten gidicem bende.

ayyy n guzel bende cok sevıyorum ama....... bızım depodada 50 tane kopek var belkı daha fazla barınak oldu

pek aramız yok heralde

bosver canım oluyo bazen ıste hasta olmus bak gıt gonlunu alırsın gercı aranızda nasıl bır sıkıntı var bılmıyorum ama

canım sen yinede git ellerinde sana karşı kullanacakları koz olmasın. bende normalde gitmem ama memleketten misafir gelse, biri hastalansa yada ameliyat olsa, anneler günü babalar günü, bayramlar mutlaka giderim. sırf laf edemesinler diye.

kızzz koz olsa nolcak yerim onların kozlarını :))

bu soğukta kıpırdayamıyorum dün sağlık ocağına gidip gelene kdr dondum ayol çok soğuk

bızımde oluyo bazen sıkıntılarımız ama kayınvalıdem cok acık goruslu bır ınsan konusarak asabılıyoruz

ayyy n guzel bende cok sevıyorum ama....... bızım depodada 50 tane kopek var belkı daha fazla barınak oldu

canım biz bebekliğimizden beri hayvaların içinde büyüdük. anneannemlerinde babaannemlerinde inekleri kuzuları vardı tabiki bi sürü kedi köpek :)) dayımlarında güvercinleri vardı :)) hayvanları sevmeyen insanları hiç sevmez. bak ne güzel onlara barınak sağlamışsınız sevabı çok büyük. bi çok dertten beladan korur sizi.

bızımde oluyo bazen sıkıntılarımız ama kayınvalıdem cok acık goruslu bır ınsan konusarak asabılıyoruz

çok şanslısın biz önceden eşimle beraber giderdik oturur sıkılır sıkılır kalkardık konuşacak tek bi ortak paydamız bile yokki. baktık geriliyoruz bizde gitmeme kararı aldık.

canım nyapacaksın esının hatrına ıdare edeceksın madem yakın olmuyo sende mesafeyı koru ama ıhmal etme yınede

kızlar bende akvaryum istiyordum evin içinde balıklar olsun güzel olsun diye hatta yerini bile düşündük boş akvaryuma 1.350 dedi. tabi biz anında ordan vınnn.. almayı düşünmüyoruz artık

evet ya onlar ayrı bır dunya valla 3 mılyar sadece veterınere verılıyo dusun mama kamyonla gelıyo bende cok sevabına ınanıyorum

kızzz koz olsa nolcak yerim onların kozlarını :))

bu soğukta kıpırdayamıyorum dün sağlık ocağına gidip gelene kdr dondum ayol çok soğuk

tabiki canım sen bilirsin. bizimkilere ben böyle bir durumda gitmesem bütün sülale duyar herkesi arayıp anlatırlar. aramızın iyi olduğu akrabalarlada aramızı bozmaya çalışırlar. bende bunu yapabilmelerini istemiyorum ve ona göre davranıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…