Annem bizi 10 gün falan yatırmış yanında sadece..Daha sonra akşam kalkıp kalkıp emzirmiş..Sadece gündüzleri yanına almış..Akşam gene odamıza koymuş..
Anne baba ile yatıcam diye direttiğimizi,ağladığımızı hiç anımsamıyorum...
Zaten kapıyı vurmadan anne baba odasına girmemiz yasaktı...
Herkese günaydınnn kızlarr...
Pazertesi olan randevumu bekleyemedıgım için kalktım bu sabah dr. gıttımhihoyyyt
% 99 KIZIMM kaydirigubbakcemile2 olucak dedi dr.. İçime doganda kızdı hepp
Çook mutluyum ALLAHIM herkesin gonlu ne gore versinnn
çok doğru bir davranış. kesinlikle katılıyorum. bizide erkenden ayırmış annem. odanız zaten yan odaydı kapılar bitişik ağlasanız hemen uyanıyordum diyor.
Annem bizi 10 gün falan yatırmış yanında sadece..Daha sonra akşam kalkıp kalkıp emzirmiş..Sadece gündüzleri yanına almış..Akşam gene odamıza koymuş..
Biz de öyleydik de canım kendi çocukluğumuzda ama her çocuk bir olmuyor..Onu da denedik neler denedik..
Ben çocuğum olmadan önce çok atıp tutardım şöyle yapcam böyle yapcam:dilcikar: 6 aylıkken ayırcam ayağımda asla sallamam:dilcikar: yalancı emzik vermem vs vs öylesine konuşurdum..Çook iyi hatırlıyorum ayağında sallayanlara kızardım bozardım milleti..kaydirigubbakcemile
Oplum bir doğduohaoldumsmile uyusun diye bir amuda kalkmadığım kaldı..ohaoldumsmile
Ne ayakta sallamalar ne battaniyede sallamalar denemediğimiz şey kalmadı battaniyede sallarken ayakta rüya görüdğümü bilirim yorguluktan :kedi:ne emzikler eşimle yapmadığımız hokkabazlık kalmadı :kedi:çünkü bebeklikten beri onarmal hareketliydi..
Öyle emzir yatır odasına 2 saat uyusun nerdeeeeeeeeee..laelaelaelaelae..yarım saatten 1 uyanıyor kurulu saat gibi, ee çalışıyorsun yarım satte bir odasına koşmak insanı bitiriyor, çalışan insan da olunca en iyisi dedik yanımıza alalım da yarım saatte bir en azından sadece yatakta doğrulurum..
Dua ederim Allahım 1 saat uyanmadan uyuyum başka birşey istemiyorum diye 1 saat deliksiz nerdeeeee? Abartmıyorumm 2 yaşına kadar böyleydi çocuk, hala da öyle ama uyutmasam bizimle sabaha kadar oturuyor..
Yaniiii inşallah sizin çocuklarınız sakin olur da odalarında yatarlar..olumunekankayizsmile
Ben çok büyük konuşmuşum onu anladım....
Ben pek te uslu bir çocuk değildim açıkçası...Ama annem babam çok çok disiplinli ve çok katıydılar...
Ne zaman biz büyüdük yetişkin insan durumuna geldik o zaman yumuşadılar...fisfisfis
Bakalım bizimkiler nasıl olacak....
Bende ayrı odası olsun istiyorumm...İlk başta nasıl alışırsa öyle gider diye düşünüyorum..
İlk aylarda tabi küçük olduğu için sepet alıcaz inş..Ondan sonra da odasında yatırmayı düşünüyorum gerekirse bebek telsizleri falan alırız bakalım...Ama onun için oturma odamı da bozmam gerekicek o yüzden kararsızda kaldım ama düşüncem bebeğin 6 aylıktan sonra kendi odasında yatması...Hayırlısı olsun inş..
Ee tabii disiplinle de alakalı tabii haklısın..
Ben şahsen o kadar katı olamadım tabii 2 yaşından sonra şansı kalmadı..
benim de arkadaşlarım vardı 6 aylık bebek odasında katılıyor morarıyor ağlamaktan, ''susacak başka çaresi yok, altı temiz emzirdim,almıycam en fazla kusa kusar uyur'' derlerdi.ben şoka girerdim..
Gerçekten de o bebek bağıra bağıra uyurdu zamanla da odasına alıştı tabii..
Herkesin disiplin anlayışı farklı...
Ben pek te uslu bir çocuk değildim açıkçası...Ama annem babam çok çok disiplinli ve çok katıydılar...
Ne zaman biz büyüdük yetişkin insan durumuna geldik o zaman yumuşadılar...fisfisfis
Bakalım bizimkiler nasıl olacak....
Biz de öyleydik de canım kendi çocukluğumuzda ama her çocuk bir olmuyor..Onu da denedik neler denedik..
Ben çocuğum olmadan önce çok atıp tutardım şöyle yapcam böyle yapcam:dilcikar: 6 aylıkken ayırcam ayağımda asla sallamam:dilcikar: yalancı emzik vermem vs vs öylesine konuşurdum..Çook iyi hatırlıyorum ayağında sallayanlara kızardım bozardım milleti..kaydirigubbakcemile
Oplum bir doğduohaoldumsmile uyusun diye bir amuda kalkmadığım kaldı..ohaoldumsmile
Ne ayakta sallamalar ne battaniyede sallamalar denemediğimiz şey kalmadı battaniyede sallarken ayakta rüya görüdğümü bilirim yorguluktan :kedi:ne emzikler eşimle yapmadığımız hokkabazlık kalmadı :kedi:çünkü bebeklikten beri onarmal hareketliydi..
Öyle emzir yatır odasına 2 saat uyusun nerdeeeeeeeeee..laelaelaelaelae..yarım saatten 1 uyanıyor kurulu saat gibi, ee çalışıyorsun yarım satte bir odasına koşmak insanı bitiriyor, çalışan insan da olunca en iyisi dedik yanımıza alalım da yarım saatte bir en azından sadece yatakta doğrulurum..
Dua ederim Allahım 1 saat uyanmadan uyuyum başka birşey istemiyorum diye 1 saat deliksiz nerdeeeee? Abartmıyorumm 2 yaşına kadar böyleydi çocuk, hala da öyle ama uyutmasam bizimle sabaha kadar oturuyor..
Yaniiii inşallah sizin çocuklarınız sakin olur da odalarında yatarlar..olumunekankayizsmile
Ben çok büyük konuşmuşum onu anladım....
valla canım nasıl başlarsak öyle gider. biz okuldan eve gelirdik yemeğimizi yerdik hemen oturur ödevlerimizi yapardık. yaptıklarımızı anneme anlatırdık. yatma saatimiz uyanma saatimiz hepsi belirliydi. bizim evde kimse yemek seçmezdi herşeyi yerdik. çünkü annemler taviz vermezdi. şuan düşünüyorumda çok doğru yapmışlar.
Herkese günaydınnn kızlarr...
Pazertesi olan randevumu bekleyemedıgım için kalktım bu sabah dr. gıttımhihoyyyt
% 99 KIZIMM kaydirigubbakcemile2 olucak dedi dr.. İçime doganda kızdı hepp
Çook mutluyum ALLAHIM herkesin gonlu ne gore versinnn
deniz_güneş bende gece ayağımda sallarken uyuduğumu rüya gördüğümüm çok bilirim gündüzleri de uykusuzluktan başım dönerdi aynı sarhoş gibiydim. Ne günlermiş vallahi benim ki çok çektirdi. :Sarubocequa ediyorum bu seferde aynı şeyler yaşamam uslu olur diye.
Evet hemen hemen buna yakın bir şekilde disiplinliydi bizimkiler..
Göz yaşına,sızlanmaya falan kanmazlardı hiç ....kaydirigubbakcemile3
EVET CNM BIZDE DRIK DALMYZ BABAM ODADA OLSA BILE BEN GIRMZDM ODAYAAnnem bizi 10 gün falan yatırmış yanında sadece..Daha sonra akşam kalkıp kalkıp emzirmiş..Sadece gündüzleri yanına almış..Akşam gene odamıza koymuş..
HAYIRLI OLSN ZEYMURAN ALLH HYRLISI ILE KUCGMZA ALMAYI NASIP ETSINgözün aydın Zeymuran.. hayırlı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?