Bu sefer farklı olacak:1ninca:
Bu sefer farklı olacak
Bu sefer farklı olacak...
İyi düşün kötü düşünme
iyi düşün,laelaelaelaelae
pozitif ollaelaelaelaelae
olumlu ol..laelaelaelaelae
İnşallah, bu sefer kuzu gibi olurlarda mışıl mışıl uyurlarda :ecrin_bebek:bizi uyuturlar uykusuzluk hiçbirşeye benzemiyor. Allah hepimizin yardımcısı olur İnşallah:Saruboceq:.
evt canım ..
Bize de ancak 2 yaşından sonra sökmedi ağlamaları, :jeyyar:çaresi olmadığını anlayınca da zaten alıştı..
Aklı da erince anlatıldığında anlıyordu zaten..
Ama ben baştan yapamadım 6 aylıkken ya da daha öncesi ayırmayı...sempatiksalakcinni
Bu arada kuzenin de abartmış 9 yaşına ortalarında yatmak ne demek? İlk defa duydum pess koca kız..
Şaka gibi..kafamçokkarıştı
amin canım..
Ama bu sefer hislerim; benimkinin inşallah uslu olacağı yönünde..
Yani ilk çocuklarından bu durumlarda çok çekenler 2.de rahat ediyorlarmış..
Ya da beni rahatlatmak için öyle diyorlar bilemem..bilmiyorumkismile
Bence de çok abarttı...Ama birşey diyemiyorsunki...:çok üzgünüm: Hem kız çocuk babası ile aynı yatakta hiç hoş değil...Herkesin içinde babamın şusu var busu var diyormuş...:1ninca:
Liseden bir arkadaşım var,o da 7 yaşında kızı ile yatıyordu..Bir de o yaşta kız hala biberonla süt içiyordu..suyu da biberonla içiyordu..Çok garipsemiştim,oha be yuhh demiştim içimden..Yoksa normali mi bu,ben mi yanlış düşündüm bilemem...Biberon en fazla taş çatlasa 3-3 buçuk yaşına dek kullanılır gibi düşünüyorum..fisfisfis
bence acemılıgını attgn ıcın ılkte 2sinde raht etmiş raht edersn zorluk cekmzsn dye raht edyrsun demşlrdır
Biz de oturma odasını bozmak zorundayız..Daha doğrusu oturma odasına sadece bir karyola sığdırmaya çalışacağız..Şimdiki evimiz kendimize ait ama çok küçük...Bunun için Allah sağlıkla doğmalarını nasib ederse bebekler 8-9 aylıkken başka daha geniş ve müsait bir eve kiraya çıkma düşüncemiz var..Değiştirmemiz gereken o kadar şey var ki..Eşim bekarken spor araba almış.İki kapılı..Arka tarafa geçmek için ön koltuğu kaldırıp geçmek gerekiyor..Eee adam zaten motorcuymuş,arabayı da kendine göre düşünmüş..Küçücük bir bagajı var..Eşya bavul koymak çok zor..Anca bir küçük valiz sığar..Zaten bebekler için oto koltuğu da şart..Ben bu boyla arkadaki dar koltukta mahvoluyorum zaten..2 bebekle çok daha zor...Hayatımızı nasıl da değiştirecek yumurcaklar :asigim:
günaydın kızlar a.s.
hoşgeldinnnnn şekerim :))
Ben bebek odasını çok istiyorum..Çünkü benim odam vardı..Annem çok özenmiş..Bu kadar zorlukla hamile kalmışım,Allah 2. kez mucizesini vermiş bana ,onları mahrum bırakmak istemiyorum bebek odasından...
günaydın kızlar a.s.
hoşgeldin umutluuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?