2010 Temmuz Anneleri : )

Bu sefer farklı olacak:1ninca:
Bu sefer farklı olacak
Bu sefer farklı olacak...

İyi düşün kötü düşünme
iyi düşün,laelaelaelaelae
pozitif ollaelaelaelaelae
olumlu ol..laelaelaelaelae

İnşallah, bu sefer kuzu gibi olurlarda mışıl mışıl uyurlarda :ecrin_bebek:bizi uyuturlar uykusuzluk hiçbirşeye benzemiyor. Allah hepimizin yardımcısı olur İnşallah:Saruboceq:.

İnşallah, bu sefer kuzu gibi olurlarda mışıl mışıl uyurlarda :ecrin_bebek:bizi uyuturlar uykusuzluk hiçbirşeye benzemiyor. Allah hepimizin yardımcısı olur İnşallah:Saruboceq:.

Amin canım..

Ama bu sefer hislerim; benimkinin inşallah uslu olacağı yönünde..

Yani ilk çocuklarından bu durumlarda çok çekenler 2.de rahat ediyorlarmış..

Ya da beni rahatlatmak için öyle diyorlar bilemem..bilmiyorumkismile

Bence de çok abarttı...Ama birşey diyemiyorsunki...:çok üzgünüm: Hem kız çocuk babası ile aynı yatakta hiç hoş değil...Herkesin içinde babamın şusu var busu var diyormuş...:1ninca:

Liseden bir arkadaşım var,o da 7 yaşında kızı ile yatıyordu..Bir de o yaşta kız hala biberonla süt içiyordu..suyu da biberonla içiyordu..Çok garipsemiştim,oha be yuhh demiştim içimden..Yoksa normali mi bu,ben mi yanlış düşündüm bilemem...Biberon en fazla taş çatlasa 3-3 buçuk yaşına dek kullanılır gibi düşünüyorum..fisfisfis

bence acemılıgını attgn ıcın ılkte 2sinde raht etmiş raht edersn zorluk cekmzsn dye raht edyrsun demşlrdır

Verdiğin 2 örnek de anormal..akannehir

İlk defa duydum valla..
Koca kızlar CADIARZU..Neyse ne diyim..

bence acemılıgını attgn ıcın ılkte 2sinde raht etmiş raht edersn zorluk cekmzsn dye raht edyrsun demşlrdır

Olabilir tabii..ben de kendimi çok hazır ve tecrübeli hissediyorum bu sefer,eşim de aynen.

Herşeyi yaşadık biliyoruz ne yapmamız gerekir, neler yapmamamız gerekir hazırlıklıyız ..

ılk çocukta yaşayarak öğrendiğin için ne olursa olsun, istediğin gibi olmayabiliyor bazen..

Hayırlısı ..

Aman sağlıklı doğsunlar da gerisi Allah kerim yaa..

Kızlar ben biraz yürüyüşe çıkyıorum..

Bugün karlar eridi, hava da yumuşak fazla sopuk değil..

Görüşürüz.

Hayatımızı hemen onlara göre planlıyoruz değil mi..Hemen onların istekleri ihtiyaçları yerine getiriliyor..İnş..Allah utandırmaz bizlerii..bende eşimde çok yaramazmışız küçükken benim hiç uykum yokmuş eşimde dışarda herkesi dövermiş:)))Kızımız eğer bize benzerse bütün herşey rafa kalkar o yüzden çok korkuyorumm...İnş.İstediğim gibi yetiştirebilirim kızımı...
Bizimde fazla odamız yok varda yok..Kayınvalidem bizimle otutduğu için çocuk odası ona ait..Oyüzden bizde oturma odasını bozmak zorunda kalıcaz...hayırlısıı....

Arkadaşım beni yemeğe davet etti kızlar dışarı yemeğe çıkıyorumm gelince tekrar görüşürüz inş..

benimde bir tane boş odam var ama bene bebek odası yapmayı düşünmüyorum. en azından ilk 1 sene. ama belkide ilerde fikrimiz değişir

Ben bebek odasını çok istiyorum..Çünkü benim odam vardı..Annem çok özenmiş..Bu kadar zorlukla hamile kalmışım,Allah 2. kez mucizesini vermiş bana ,onları mahrum bırakmak istemiyorum bebek odasından...

bende bebek odası yapıcam model bile bakıyoruz yavaş yavaş fikir edinmek için :) tecrübeli arkadaşlarıma danışıyorum fikirlerini değerlendiriyorum :))

Günaydın arkadaşlar. Nasılsınız bugün bakalım.
Biz yine bulantılarla uyandık,sabah çıkarmalarımızı yaptık,zorlada olsa birşeyler atıştırdık.Bakalım dedik teyzelerimiz neler yazmışopuyorumnanaktan.
Bebek odasından bahsedilmiş,bende çok istiyorum.Ama evim müsait değil,fazla odam yok,ikiz olunca aynı odada idare etmekte çok zor.Bizde oturma odamızı iptal edip bebek odası yapmayı düşünüyoruz.

slm kızlar
geçmişi okuyamadım hemen müjdeyi vermek istedim dün kontrolüm vardı ve çok şükür iyi geçti ense kalınlığına baktı dr. ikili teste de gerek duymadı zaten ben de yaptırmak istemiyordum içim rahatladı. herşey yolunda. bi de erkek olabilir dedi ama daha erken 1 ay daha beklemem lazım yani alışveriş için bilmiyorumkismile dr.um yeşil turuncu filan al şimdilik dedi ama ara renkleri hiç sevmiyorum ki pembe yada mavi olsun istiyorum :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…