2010 Temmuz Anneleri : )

hoşgeldinnnn canımmmm :)))

gözün aydın canımmmm maşallahhhhh kuzucuğunaaa

Ben en çok bunlara özeniyorum..Önceki bebeklerimde de çok istemiştim,içimde ukte kaldı....mafoldumben

hımm oaraya kadr gelemdım ben demkkı duymadım artvınlı hayrlı olsn kuzum

aaaaa okudunuz mu Artvinlinin ikizlerinin biri gamyoncu....

Çok sevindim canım inşallah diğeri de prenses olur....

Hayırlı uğurlu olsun....
Saolun arkadaşlar.güzel dilekleriniz için.opuyorumnanaktanBirde hayırlısıyla doğdukları günleri konuşmak nasip olsa.Bizden mutlusu olmaz heralde.zemuszemus

Ben en çok bunlara özeniyorum..Önceki bebeklerimde de çok istemiştim,içimde ukte kaldı....mafoldumben

Canım bende çok özeniyorum bunlara çok şekerler ya.kontrole gittiğimde bebek mağazasının birinde vardı çeşit,çeşit eşimle baktık.Ama çok pahalıydı kızlar en ucuzu tane olarak 1.5 tl.kaç tane almak gerekirki.

kızlar aranızda koşuyolu medipol veya erdem hastanesine giden varmı muayene ve dogum ücretleri hakkında bilgisi olan varsa sevinirim hihoyyyt

gözun aydn canm hayrlı olsun hoşgeldın bende bugn 3lü için gıdecem 3gıbı

herkes doktora giderken benim 20 günüm vardıı baya sabrettim bu sefer aferin bana yahu :) ayın 4 ünde tam 1 ay olacak
olumunekankayizsmile

benım 12 sonra tam 1 ay 5 gün olacak az kaldı görücem melegimi hihoyyyt anneleık birazda sabır işi degilmi :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…