Günaydın arkadaşlar. Nasılsınız bugün bakalım.
Biz yine bulantılarla uyandık,sabah çıkarmalarımızı yaptık,zorlada olsa birşeyler atıştırdık.Bakalım dedik teyzelerimiz neler yazmışopuyorumnanaktan.
Bebek odasından bahsedilmiş,bende çok istiyorum.Ama evim müsait değil,fazla odam yok,ikiz olunca aynı odada idare etmekte çok zor.Bizde oturma odamızı iptal edip bebek odası yapmayı düşünüyoruz.
slm kızlar
geçmişi okuyamadım hemen müjdeyi vermek istedim dün kontrolüm vardı ve çok şükür iyi geçti ense kalınlığına baktı dr. ikili teste de gerek duymadı zaten ben de yaptırmak istemiyordum içim rahatladı. herşey yolunda.bi de erkek olabilir dedi ama daha erken 1 ay daha beklemem lazım yani alışveriş için bilmiyorumkismile dr.um yeşil turuncu filan al şimdilik dedi ama ara renkleri hiç sevmiyorum ki pembe yada mavi olsun istiyorum :kedi:
hımm oaraya kadr gelemdım ben demkkı duymadım artvınlı hayrlı olsn kuzum
Saolun arkadaşlar.güzel dilekleriniz için.opuyorumnanaktanBirde hayırlısıyla doğdukları günleri konuşmak nasip olsa.Bizden mutlusu olmaz heralde.zemuszemusaaaaa okudunuz mu Artvinlinin ikizlerinin biri gamyoncu....
Çok sevindim canım inşallah diğeri de prenses olur....
Hayırlı uğurlu olsun....
slm kızlar
geçmişi okuyamadım hemen müjdeyi vermek istedim dün kontrolüm vardı ve çok şükür iyi geçti ense kalınlığına baktı dr. Ikili teste de gerek duymadı zaten ben de yaptırmak istemiyordum içim rahatladı. Herşey yolunda.Bi de erkek olabilir dedi ama daha erken 1 ay daha beklemem lazım yani alışveriş için bilmiyorumkismile dr.um yeşil turuncu filan al şimdilik dedi ama ara renkleri hiç sevmiyorum ki pembe yada mavi olsun istiyorum :kedi:
günaydın cnm sen ne zaman gidiyon hastaneye yerimseniben
Hgnİz artvnlı umutlu
ben önümüzdeki hafta gidicem pztsi yada salı .. o güne dek çatlamassam tabi
cnm benım 12 günüm kAldı senın hiç bişe 3 veya 4 günün var ben bebegımı çok özledim yaaa mafoldumben
herkes doktora giderken benim 20 günüm vardıı baya sabrettim bu sefer aferin bana yahu :) ayın 4 ünde tam 1 ay olacak olumunekankayizsmile
annişler son kılo durumunuz nedir söleyin bakalım buyrunnnnnnnnn
iidr senden nbr cnmnaber canım opuyorumnanaktan
iidr senden nbr cnm
50 iken 52.70 şiştimmm delikafadulden
annişler son kılo durumunuz nedir söleyin bakalım buyrunnnnnnnnn
Bugn ÖlÇlcm bakım enson 61,7 olmŞtum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?