2010 Temmuz Anneleri : )

umutlu senle sat ımız aynı heralde ikimiz de 14+4 hamileyiz. ben 56 kloyla hamile kaldım sonra 55e düştüm şimdi 57yim.

sat 19 ekımdi demekkı senınle aynıyız sen kılo vermıssın ben vermedim 2.700 gr aldım şimdiden senın cinsiyet bellı degıl dimi :CüvCüv:

selam kızlar nasıl gidiyor bakalım hamilelik..
bu havaların tadını çıkarın kızlar...havalar ısındıkça klimalarla yatmak isteyeceksiniz.....
bi sorunuz olursa biz hemen yan topikteyiz unutmayın.2009 temmuz anneleri....
öptüm sizi göbüşleri zemuszemus

Yaa Allah bize de bu günleri gösterir inşallah.. seneye bu zaman gireriz 2011 temmuz annelerine yazarız.

bana muhtemel dogum tarıhını 26 temmuz dediler tabı belli olmaz bende anadolu yakasında ya erdem hastanesine yada medipole başlıcam şimdiye kadar özel muayenaneye gidiyodum ama artık bi hastaneye başlamam lazım bakalım daha henüz fiyatlarını bile bilmiyorum ben muayenaneye 130 tl veriyodum artık bana çok gelmeye başladı fiyatları bilen varsa bilgilendirirse sevınırım

anam allah melegine saglık versin oh ne güzel sen kurtulmssun bak bakalım benım ultrason fotosundan bebegım cinsiyetını tahmın edebılecekmısın 11+5 günlüktü burda ama ben fotodan cep telefonuyla çektigim için dandık çıktı yoksa gözü burnu agzı kulagı herşeyı gözüküyo opuyorumnanaktan

kızlar bebek şekerleri muhabbeti geçmiş ..
size tavsiyem şimdiden havalar düzelir düzelmez yapın..
ben 7 aylıktı eminönlerinde bebek şekeri malzemesi ararken..
kendim yaptım bebek şekerlerini ..içinin bademini doğuma 1 ay kala taze aldım kuruyemişten sonradan koydum içine....
ama insan sıcakta karnı burnunda pek bişey yapamıyor açıkçası ...

[/url][/IMG]
buda benim bebek şekerim...

ben indirimli olarak 155 veriyorum. ama doğum için eğer acil bi durum olur erken doğum olursa ssk geçen bir hastane de ayarlamamız lazım dedim doktoruma o da medipol hastanesini tavsiye ederim dedi. ayrıca benim görümcem ve en yakın kız arkadaşım da medipol hastanesine gitti hem gebelik takibine hem de doğum için. bana uzak biraz. ben okmeydanı tarafındayım. ama doğum için düşünebilirim. özel gitmenin faydaları var tabi istediğin zaman cepten arıyosun istersen hergün ara bişi diyemiyolar. video cdsi veriyolar. öle ayda 1 filan değil 15 te bir bazen haftada 1 bile gidiyosun ve her gittiğinde para vermiyosun . benim gittiğim klinik öyle yani. sıra beklemiyosun. ama bunlar kişisel tercihler yoksa yaptıkları iş hepsinde aynı. çocuk zaten kendi kendine büyüyo onlar da takip ediyo işte. benim muhtemel doğum tarihi bilgisayarda 22 temmuz görünüyo.

arkadaşlar benim bebek şekerimi yapmaya söz verdiler. inşallah sözlerinde dururlar. benim için özel olarak eminönünden alıp yapçaklarmış.

medipolun fiyatlarını biliyomusun peki

medipolun fiyatlarını biliyomusun peki

muayeneyi bilmiyorum ama görümcem doğum yaptı ve bebeği 10 gün küvezde kaldı toplam 1 buçuk ödedi. muayene de 80-90 gibi bişedir en fazla. ama arayıp öğrenebilirsin. ben medipolü severim temizdir doktorları da iyidir. sadece kalabalık olur. sakin zamanlarında gidebilirsen iyidir yani.

huri 37 bebek şekerin çok güzelmiş eminönünde nerden aldın acaba

ah bi bilsem çok dolaştım oraları...
1 dükkan buldum ufak ama en çok orda var ...
eeee nasıl desem neresi dediler adını ...ya şekerciler sokağı varmış badem şekeri kllokumlar falan o sokağa inmeden...
yada şöyle diyim hani aşağıdan yukarıya doğru tırtıklı yol çıkıyorsun ya bereket dönere varmadan sağa bi sokak giriyor ilk sağgiriyorsun ilk sol yokuşa doğr usar 50 metre ilerde soldaki dükkan ..
dışından belli zaten.
havuzlu hanada gittim..
o bereket dönerden dümdüz yukarı devam et 200 metre ielrde karşında da havuzlu han var..
gerçi kime sorarsan heryeri tarif ediyorlar.çeşit çok fiyatda uygun tanesi 80 kuruş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…