umutlu senle sat ımız aynı heralde ikimiz de 14+4 hamileyiz. ben 56 kloyla hamile kaldım sonra 55e düştüm şimdi 57yim.
gözün aydın canımmmm maşallahhhhh kuzucuğunaaa
gözun aydn canm hayrlı olsun hoşgeldın bende bugn 3lü için gıdecem 3gıbı
flowersun sen hangi hastaneye gidiyosun
sat 19 ekımdi demekkı senınle aynıyız sen kılo vermıssın ben vermedim 2.700 gr aldım şimdiden senın cinsiyet bellı degıl dimi :CüvCüv:
selam kızlar nasıl gidiyor bakalım hamilelik..
bu havaların tadını çıkarın kızlar...havalar ısındıkça klimalarla yatmak isteyeceksiniz.....
bi sorunuz olursa biz hemen yan topikteyiz unutmayın.2009 temmuz anneleri....
öptüm sizi göbüşleri zemuszemus
selam kızlar nasıl gidiyor bakalım hamilelik..
bu havaların tadını çıkarın kızlar...havalar ısındıkça klimalarla yatmak isteyeceksiniz.....
bi sorunuz olursa biz hemen yan topikteyiz unutmayın.2009 temmuz anneleri....
öptüm sizi göbüşleri zemuszemus
bana muhtemel dogum tarıhını 26 temmuz dediler tabı belli olmaz bende anadolu yakasında ya erdem hastanesine yada medipole başlıcam şimdiye kadar özel muayenaneye gidiyodum ama artık bi hastaneye başlamam lazım bakalım daha henüz fiyatlarını bile bilmiyorum ben muayenaneye 130 tl veriyodum artık bana çok gelmeye başladı fiyatları bilen varsa bilgilendirirse sevınırım
ben indirimli olarak 155 veriyorum. ama doğum için eğer acil bi durum olur erken doğum olursa ssk geçen bir hastane de ayarlamamız lazım dedim doktoruma o da medipol hastanesini tavsiye ederim dedi. ayrıca benim görümcem ve en yakın kız arkadaşım da medipol hastanesine gitti hem gebelik takibine hem de doğum için. bana uzak biraz. ben okmeydanı tarafındayım. ama doğum için düşünebilirim. özel gitmenin faydaları var tabi istediğin zaman cepten arıyosun istersen hergün ara bişi diyemiyolar. video cdsi veriyolar. öle ayda 1 filan değil 15 te bir bazen haftada 1 bile gidiyosun ve her gittiğinde para vermiyosun . benim gittiğim klinik öyle yani. sıra beklemiyosun. ama bunlar kişisel tercihler yoksa yaptıkları iş hepsinde aynı. çocuk zaten kendi kendine büyüyo onlar da takip ediyo işte. benim muhtemel doğum tarihi bilgisayarda 22 temmuz görünüyo.
medipolun fiyatlarını biliyomusun peki
medipolun fiyatlarını biliyomusun peki
bir de ssk geçen özel hastaneler içinde yeni doğan yoğun bakım ünitesi en iyi medipoldür demişti doktorum. inşallah gerek kalmaz da her ihtimale karşı bilmek lazım.
saol cnm :1hug:
huri 37 bebek şekerin çok güzelmiş eminönünde nerden aldın acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?