erdem hastanesinide öneririm güzel bir hastane size yakınsa tavsiye ederim.
ama yoğun bakım ünitesini mutlaka sorun..
birde çocuğun doğduğu 1-2- günü nüfus cüzdanını mutlaka çıkarın..
çünkü eve çıksanız bile ilk 15 gün allah korusun sarılık tehtidi devam etmektedir..
bebek mavi ışık tedavisi yada yoğun bakım ünitesine girdiğinde ssk sı geçerli olmuş oluyor..
1 gününe 2000 vermek nerde 1 gününüe 200 vermek nerde
erdem hastanesinide öneririm güzel bir hastane size yakınsa tavsiye ederim.
ama yoğun bakım ünitesini mutlaka sorun..
birde çocuğun doğduğu 1-2- günü nüfus cüzdanını mutlaka çıkarın..
çünkü eve çıksanız bile ilk 15 gün allah korusun sarılık tehtidi devam etmektedir..
bebek mavi ışık tedavisi yada yoğun bakım ünitesine girdiğinde ssk sı geçerli olmuş oluyor..
1 gününe 2000 vermek nerde 1 gününüe 200 vermek nerde
58 kiloylakaç kıloyla başlamıstın yasakkelime
ah bi bilsem çok dolaştım oraları...
1 dükkan buldum ufak ama en çok orda var ...
eeee nasıl desem neresi dediler adını ...ya şekerciler sokağı varmış badem şekeri kllokumlar falan o sokağa inmeden...
yada şöyle diyim hani aşağıdan yukarıya doğru tırtıklı yol çıkıyorsun ya bereket dönere varmadan sağa bi sokak giriyor ilk sağgiriyorsun ilk sol yokuşa doğr usar 50 metre ilerde soldaki dükkan ..
dışından belli zaten.
havuzlu hanada gittim..
o bereket dönerden dümdüz yukarı devam et 200 metre ielrde karşında da havuzlu han var..
gerçi kime sorarsan heryeri tarif ediyorlar.çeşit çok fiyatda uygun tanesi 80 kuruş...
selammm Capri, Ciwciv, Doudou, efim, flowersun, hatce39, huri37, ipekbocugu, komplex, liyadora, papatya16, umutluuu, yase bizde geldik oğluşumlaa yemeğimizi yedik üzerine malesef kahve içtik benm oğluş baya huysuz yemekten sonna bulanııooo bizde sındrımek için 1 fincan turk kahvesı içtikk sizde şekerlerden falan bahsetmişsiniz yetişemioruz artık sizee annişlerr
selam kızlar nasıl gidiyor bakalım hamilelik..
Bu havaların tadını çıkarın kızlar...havalar ısındıkça klimalarla yatmak isteyeceksiniz.....
Bi sorunuz olursa biz hemen yan topikteyiz unutmayın.2009 temmuz anneleri....
öptüm sizi göbüşleri zemuszemus
58 kiloyla
a.s cnm hg olur gelrz allh tamnı erdrrde gstrr ınsllh bebşlrmzn yuzunu
mürüvvet senin klavyende sesli harfler yok mu?
ya ben daha evlendiğimi gidip sskya kaydettirmemişim yaa. ptesi gidip onla uğraşçam. sskda bekar görünüyorum hala.
Kızlar yarın gittiğim hastanenin diyetisyeninden randevu aldım..Bir görünücem..
15 haftada 3 kilo aldım ben...çok fazla benim için yesem tamam dicem hep söylüyorum ya, doktorum önerdi zaten, yemiyorum diyorsun ama hızlı gidiyorsun görün dedi..
60 la başladım 63 oldum...
Yarın randevu aldım bakalım ölçsün biçsin bakalım ne önerecek?
mürüvvet senin klavyende sesli harfler yok mu?
nüfus cüzdanı fotokopisi ve evlilik cüzdanı fotokopisi götürmen gerekli. ben 1 haftalık evliyken hemen değiştrdim sgk da soyadımı. hastaneler yok şöyle yok böyle bi ton iş çıkarmasınlar diye.
meraba kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?