2010 Temmuz Anneleri : )

selammm Capri, Ciwciv, Doudou, efim, flowersun, hatce39, huri37, ipekbocugu, komplex, liyadora, papatya16, umutluuu, yase bizde geldik oğluşumlaa yemeğimizi yedik üzerine malesef kahve içtik benm oğluş baya huysuz yemekten sonna bulanııooo bizde sındrımek için 1 fincan turk kahvesı içtikk sizde şekerlerden falan bahsetmişsiniz yetişemioruz artık sizee annişlerr

erdem hastanesinide öneririm güzel bir hastane size yakınsa tavsiye ederim.
ama yoğun bakım ünitesini mutlaka sorun..
birde çocuğun doğduğu 1-2- günü nüfus cüzdanını mutlaka çıkarın..
çünkü eve çıksanız bile ilk 15 gün allah korusun sarılık tehtidi devam etmektedir..
bebek mavi ışık tedavisi yada yoğun bakım ünitesine girdiğinde ssk sı geçerli olmuş oluyor..
1 gününe 2000 vermek nerde 1 gününüe 200 vermek nerde

cnm fiyatını biliyomusun erdemın peki

ya ben daha evlendiğimi gidip sskya kaydettirmemişim yaa. ptesi gidip onla uğraşçam. sskda bekar görünüyorum hala.

canım çopk sağol. değişiklik oldu ne iyi ettin de bize yazdın. tecrübelerinden faydalanmak lazım senin. tarifini bilgisayarıma kaydettim inşallah cinsiyeti belli olsun 2 aya kadar şeker işini halletçem.

selam. ben de türk kahvesini çok severim zararlı die içmiyodum sonra doktoruma sordum abartmadığın sürece problem değil içebilirsin dedi.artık haftada 2 defa filan içiyorum.

Kızlar yarın gittiğim hastanenin diyetisyeninden randevu aldım..Bir görünücem..

15 haftada 3 kilo aldım ben...çok fazla benim için yesem tamam dicem hep söylüyorum ya, doktorum önerdi zaten, yemiyorum diyorsun ama hızlı gidiyorsun görün dedi..
60 la başladım 63 oldum...

Yarın randevu aldım bakalım ölçsün biçsin bakalım ne önerecek?

huri kıss napıyosun burda...
hamilemisn yoksaaa....
gel kıs topiğe.....

bebek şekeri konusunda bencede kendiniz şimdiden yapın daha orjinal oluyo...
ben sepeti bile kendim yaptım büyük kızımla çook zevkliydii....

a.s cnm hg olur gelrz allh tamnı erdrrde gstrr ınsllh bebşlrmzn yuzunu

ii ozman bebiş fazla almamıssın bizim burda biri var benımle aynı gidiyo haftası 6 kılo almıs bende ne yaptın dedim ona oda dediki sen yemıyosun ben ne yapıyım ben bebegı besliyom dio anam bebek 50 gr daha annesi 6 kılo aldı büyük konusmıyım bende alabılırım ama bebegıme yararlı şeyler yiyorum ben o ilk hamileliginde de 30 kılo almıstı zaten insan biraz dikkat eder
:1shok:

ya ben daha evlendiğimi gidip sskya kaydettirmemişim yaa. ptesi gidip onla uğraşçam. sskda bekar görünüyorum hala.

nüfus cüzdanı fotokopisi ve evlilik cüzdanı fotokopisi götürmen gerekli. ben 1 haftalık evliyken hemen değiştrdim sgk da soyadımı. hastaneler yok şöyle yok böyle bi ton iş çıkarmasınlar diye.

cnm normal ama bebegin var içinde suyun var metebolızma durmus,doktorum bile dedi safra kesesi bu dönemde çalısmıyo die sonra süreklı gazlıyız en azından ben öleyim 3 kılo çok normal zemuszemus

kızlar iş çok yoğun metraj hesaplıyorum ara ara girip bakıcam. sohbete doyamıyorum bütün gün burda sizlerle yazışmak istiyorum ama naparsın ekmek parasıı.

nüfus cüzdanı fotokopisi ve evlilik cüzdanı fotokopisi götürmen gerekli. ben 1 haftalık evliyken hemen değiştrdim sgk da soyadımı. hastaneler yok şöyle yok böyle bi ton iş çıkarmasınlar diye.

ya çok sağol. nüfus cüzdanı fotokopisi yeterli di mi eşim nüfus idaresine gitmen lazım önce filan dedi de . üff neyse ben senin dediğini yapayım ne de olsa sen yapmışsın daha öncesinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…