slm ii akşamlar kızlar kimsecikler yok sanırım
liya banlanmışmı yaaaa????
Canım sıkkın kafam karmakarısık,
Prof baktı bebegime detaylı herseyine
Eller ayaklar parmaklar mide kalp akciger mesane hersey ok dedi
sonra bi hesaplama yaptı 1/386 risk var aminyosentes veya cvs yaptırın dedi.
Ben yaptırmak istemiyorum, 16. haftada yapılacak bu islem 19. haftada sonuc cıkacak
5 aylık olmus olacak bebek nasıl kıyarım ne yaparım..
Yaptırmak istemiyorum kadere karsı gelmek istemiyorum, benim bebegim saglıklı normal cok tatlı kıpır kıpır ne olursa olsun benim bebegim o kabulum o..
bizde gidyoz pazar gezmesine tüylü kızım içinde iyi olur oda bi hava alsın :))
akşama görüşmek üzere
senide alalım isterse :))
selam kızlar nasılsınız isimler başlanmış tek tek karar verilmeye bende birtürlü bulamadım isim düşünüyorum herkezin bir fikri var kafa karıştırıyorlar isimlerinle mutlu yaşasın bebklerimiz
slm kizlar bende Allah nasip ederse temmuz ayi annesi olucam ama daha cinsiyetini ögrenemedik .isim ise daha düsünmedik
selam canım iyiyz çok şükür sen nasılsın
ben de doğum hikayelerini okuyup ağlıyodummmm :gitme:
slm kizlar bende Allah nasip ederse temmuz ayi annesi olucam ama daha cinsiyetini ögrenemedik .isim ise daha düsünmedik
iyilik bendende tatlım kızımla ve yaramaz oğlumla günler geçip gidiyor bende ne zamna okusam doğum hikayeleri hep ağlarım şarıl şarıl çeşmelerimi tutamam bir türlü en çok ta kendi doğumum aklıma geldiğinde ağlarım çok güzel ama çoookkk güzel dakikalar alllahım isteyen herkeze yaşatsın o dakikaları...boshayallersmile
öncelikle senin usg ölçümün ile kantesti sonucun aynı gün değil. ikisinin aynı gün olması lazım. ayrıca yaş faktörünü girince zaten risk artıyor testte. aslında hiç bu testleri ayptırmadan amnniyosentez yaptırmak lazım. bu testler iyi çıksada sadece olasılık veriyor. yani iyi çıkan bir sonuçla problemli bebek doğuran yada tam tersi sonucu kötü olan biri sağlıklı bebek doğuruyor. benim doktorum direk amniyosentez öneriyor. bu testler kafa karıştırmaktan başka şey değil diyor cvs özellikle amniyosentez kesin sonuç. senin ense kalınlığı kaç çıktı. amniyosentezdende korkma ben yaptırdım erken amniyosentez hemde 11.haftada. bu dönemde yapmazlar riski fazla diye cvs yaparlar. ama amniyosentez daha kesin sonuç olduğu için onu tercih etti doktor. hiç anlamadım bile sn sürüyor. yarım saat dinlendikten sonra işe döndüm. iyi bu konuda deneyimli bir hoca tarafından yapılırsa kesinlikle riski yok. benim amniyosentezim normal çıktı ama bebekte kafada hidrops yani şişme su toplama vardı. çok doktor gezdim hepsi aynı şeyi söyledi suni sancı evrilerek normal doğumla gebelik sonlandırıldı.
ense kalınlığı normalmi ona bir bak. kesinlikle kanında usg ile aynı gün verilmesi lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?