Canım ben netten aldım tel.aradım muayene ücreti 400 tl.miş.
iyi akşamlar kızlar liyadora yine banlanmış ne oldu acaba yine?
neden farkl farklı fiyat vermişlerki?ben dün sordum muayene ücreti 300 lira ayrıntılı ultrason cihazıyla bakıyor. ben randevumu aldım.
canım ben eski mesajlarına baktım da biraz
sanırım izmirli kızlar mı güzel istanbullu kızlar mı muhabbetinden
ama nedenini bilmiyorum anlamadım :1no2:
neden farkl farklı fiyat vermişlerki?
bilmem ben aradım kaç para dedim 300 tl dedi sekreter ve 16 şubata randevu verdi. arkadaşım da 300 tlye gitmiş.gerçi 5-6 ay önce ama bana öyle söyledi. ben ona gidicem ayrıntılı ultrason için amniyosentez için de o yap derse yapıcam yapma derse de yapmıycam. ayrıntılı ultrason ikili test yaş hepsini değerlendirsin ona göre kendimi ona teslim edicem düşünmekten araştırmaktan sıkıldım artık.
bende bu doktor için lafının üstüne laf söylenmez diye duydum
arkadaşıma bebeğinin özürlü olduğunun söyleyen tam teşekküllü hastane doktorları bu doktorun lafının üstüne konuşamayacaklarını söylemişler
arkadaşlar bişi sormak istiyorum aranızda allerjik rinit yaşayan var mı? yani saman nezlesi.ben sürekli hapşırıyorum sürekli nezle gibiyim ama 2 saat sonra geçiyor hiçbişi kalmıyor. hergün böyle doktorumu aradım claritin iç dedi ama hergün mü içicem dedim yok hergün içme dedi yani napacağımı bilemiyorum zararsız mı dedim çok zararsız değil ama allerjinizin verdiği zarardan daha az dedi iyice kafam karıştı.
arkadaşlar bişi sormak istiyorum aranızda allerjik rinit yaşayan var mı? yani saman nezlesi.ben sürekli hapşırıyorum sürekli nezle gibiyim ama 2 saat sonra geçiyor hiçbişi kalmıyor. hergün böyle doktorumu aradım claritin iç dedi ama hergün mü içicem dedim yok hergün içme dedi yani napacağımı bilemiyorum zararsız mı dedim çok zararsız değil ama allerjinizin verdiği zarardan daha az dedi iyice kafam karıştı.
ayy çok merak ediyorum nasıl olacak neler olacak
Allahım bizlere de nasip etsin
sen sezeryan mı olmuştun canım
doktorunuz nasıl diyorsa öyle yapın
sonuçta herkesin bünyesi farklı
günaydın herkese .. :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?