2010 Temmuz Anneleri : )

canım ben eski mesajlarına baktım da biraz
sanırım izmirli kızlar mı güzel istanbullu kızlar mı muhabbetinden
ama nedenini bilmiyorum anlamadım :1no2:

konuyu belki tartışmaya neden olabilir diye düşünmüşlerdir

neden farkl farklı fiyat vermişlerki?

bilmem ben aradım kaç para dedim 300 tl dedi sekreter ve 16 şubata randevu verdi. arkadaşım da 300 tlye gitmiş.gerçi 5-6 ay önce ama bana öyle söyledi. ben ona gidicem ayrıntılı ultrason için amniyosentez için de o yap derse yapıcam yapma derse de yapmıycam. ayrıntılı ultrason ikili test yaş hepsini değerlendirsin ona göre kendimi ona teslim edicem düşünmekten araştırmaktan sıkıldım artık.

arkadaşlar bişi sormak istiyorum aranızda allerjik rinit yaşayan var mı? yani saman nezlesi.ben sürekli hapşırıyorum sürekli nezle gibiyim ama 2 saat sonra geçiyor hiçbişi kalmıyor. hergün böyle doktorumu aradım claritin iç dedi ama hergün mü içicem dedim yok hergün içme dedi yani napacağımı bilemiyorum zararsız mı dedim çok zararsız değil ama allerjinizin verdiği zarardan daha az dedi iyice kafam karıştı.

bende bu doktor için lafının üstüne laf söylenmez diye duydum
arkadaşıma bebeğinin özürlü olduğunun söyleyen tam teşekküllü hastane doktorları bu doktorun lafının üstüne konuşamayacaklarını söylemişler

benim doktorum da benzer bişey söyledi. bir de hamile kalan kadın doğum doktorları ayrıntılı ultrason için bu doktora gidiyorlamış prof sonuçta.

bende de oluyor bazen ama saman nezlesi mi bilemiyorum canım :1no2:

doktorunuz nasıl diyorsa öyle yapın
sonuçta herkesin bünyesi farklı

ayy çok merak ediyorum nasıl olacak neler olacak
Allahım bizlere de nasip etsin
sen sezeryan mı olmuştun canım

evet tatlım normal düşünüyorduk ama 3 tane miyom kist göründü normal doğumda onlar patlarsa hem anneyi hemde bebeği zehirlermiş hiç riske skmadım zaten o miyomların alınması içinde daha sonrasında sezeryan türü bir ameliyat olmam gerekirmiş bir doğumla kist ameliyatınıda olmuş oldum bölece

slm kızlar nasıl gıdıyor bn cok yoruldum kayınvalıdemler sımdı gıttıler ayakta kalmaktan tansıyonumdustu galıba

doktorunuz nasıl diyorsa öyle yapın
sonuçta herkesin bünyesi farklı

bencede herkez kendi doktoruna güveniyorsa onun sözlerine uyalım bence bünye farklı doktorun sende gördükleri farklı ölçümler yapılıyor boşuna mı yapılıyor hepimiz yorum yapabiliriz ama doktora güven çok önemli herkeze göre kendi doktoru iyidir parası lüksü ulturosanları farklıdır ama iyidir

allerjik rinit benim göbek adımdı.. takiiiii hamile kalmadan önce burnumdaki kemik eğriliğini düzeltene kadar.. ayrıca burun etlerimi de lazerle küçülttüm.. şimdi alerjik rinitten eser kalmadı.. allahın her günü o dediğin ilaçtan ve daha nicesinden ki o ilaç çok hafiftir bana yaramazdı bile, yıllarca içtim.. şimdi allaha şükür iyiyim.. ama bir kaç gündür dizlerim ve ellerimin üstü kaşınıyor hemde uyuz olmuşçasına.. doktoru aradım.. allerji ilacı içme dedi onu yerine solusyon gibi bişi söyledi.. geçmezse gel cildiye baksın dedi.. benim sana tavsiyem gerekirse iç ilacını gerekmezse içme.. mesela benim burnum şırıl şırıl nezle olmuş gibi akardı.. ve ben hergün içerdim.. ama hamilelikten önce hallettim allaha şükür..

sırf hamilelikte ilaç içemeyeceğim diye hamile kalmadan önce ameliyat oldum.. doktorum içemezsin, içmemelisin demişti.. çünkü benim ilaçlarımın hamilelik kategorisi C idi. sanırım o söylediğin ilacın kategorisi B... sevgili arkadaşım gerekirse çok sıkışırsan iç.. bazı doktorlar bu ilaç içme işini önemsemezken bazıları çok önemsiyor.. tercih senin.. çok çokkk geçmiş olsun arkadaşım, ben çok çektim.. anılar gözümde depreşti birden senağlama ama olsun şimdi iyiyim.. allah sanada iyilik versin..

Günaydın kızlar nasılsınız nasılsınız kaç gündür yoktum görüşmeyeli iyisiniz dimi cumartesi doktora gittik 3lü testin sonucunu göstermek için sonuç iyi çıktı sorun yok çok şükür hepinizinki öle çıkar inşallah opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…