Günaydınnnnnnnn
İpek Günaydınnnnnnnnnnn
Capriiiiiiii Günaydın sanada
Günaydın kızlar nasılsınız nasılsınız kaç gündür yoktum görüşmeyeli iyisiniz dimi cumartesi doktora gittik 3lü testin sonucunu göstermek için sonuç iyi çıktı sorun yok çok şükür hepinizinki öle çıkar inşallah opuyorumnanaktan
Güzel haberlerine sevindim,yerimseniben ne mutlu sana iyi sonuçları alınca rahatlamışsındır darısı başımıza.Günaydın kızlar nasılsınız nasılsınız kaç gündür yoktum görüşmeyeli iyisiniz dimi cumartesi doktora gittik 3lü testin sonucunu göstermek için sonuç iyi çıktı sorun yok çok şükür hepinizinki öle çıkar inşallah opuyorumnanaktan
Çok sevindim Yakamoz şükürler olsun...
Güzel haberlerine sevindim,yerimseniben ne mutlu sana iyi sonuçları alınca rahatlamışsındır darısı başımıza.
ooooooo kimleri görüyorum busaaatte
Gece kuşuu sen sabahları ugrarmıydınn
Hoşgeldin...
Günaydın kızlar nasılsınız nasılsınız kaç gündür yoktum görüşmeyeli iyisiniz dimi cumartesi doktora gittik 3lü testin sonucunu göstermek için sonuç iyi çıktı sorun yok çok şükür hepinizinki öle çıkar inşallah opuyorumnanaktan
Teşekkür ederim canım şimdi 1ay sonra ayrıntılı ultrasona girmek gerekiyomuş bütün organları normalmi ona bakılcakmış doktora nefes alıp verirken problem çekiyorum dedim nefes nefese kalıyorum dedim yürüyüş yap dedi çok hareketsizim ya ondanmış yanii :kedi:
Günaydın kızlar.....olumunekankayizsmile
günaydın herkese .. :asigim:
Günaydınnnnnnnn
İpek Günaydınnnnnnnnnnn
Capriiiiiiii Günaydın sanada
Günaydın şeker bugün yine erkencisin. Uykuların düzene girdi galiba... yada tamamen mi bozuldu...
.
gözün aydın şeker maşallah seninde sonuçların iyi çıktı.
şekerlemelerimm günaydın hepinizeeee bebişlerinize mutlu bir gün diliyorum hepinizeeee opuyorumnanaktan
Sağol sonbaharcım artık ayrıntılı ultrasondan sonra başka test falan kalmadı heralde dimi?
Capri, esm_ckr, ipekbocugu+, maddie, muruvvet, sonbahar41, visnesuyu+, yakamoz_35 hepinize kocaman günaydınlar süper ötesi bi hafta geçirmenizi diliyorum a.s.
günaydın şeker...
Teşekkür ederiz tatlım sana da mutlu günler...opuyorumnanaktan
Capri, esm_ckr, ipekbocugu+, maddie, muruvvet, sonbahar41, visnesuyu+, yakamoz_35 hepinize kocaman günaydınlar süper ötesi bi hafta geçirmenizi diliyorum a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?