2010 Temmuz Anneleri : )

Çok sevindim Yakamoz şükürler olsun...

Güzel haberlerine sevindim,yerimseniben ne mutlu sana iyi sonuçları alınca rahatlamışsındır darısı başımıza.

Çok sevindim Yakamoz şükürler olsun...

Teşekkür ederim canım şimdi 1ay sonra ayrıntılı ultrasona girmek gerekiyomuş bütün organları normalmi ona bakılcakmış doktora nefes alıp verirken problem çekiyorum dedim nefes nefese kalıyorum dedim yürüyüş yap dedi çok hareketsizim ya ondanmış yanii :kedi:

Güzel haberlerine sevindim,yerimseniben ne mutlu sana iyi sonuçları alınca rahatlamışsındır darısı başımıza.

sağol bitanem inşallah bende güzel haberlerinizi alıp sevinirim çok dua ediyorum hepiniz için. hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi :CüvCüv:

gözün aydın şeker maşallah seninde sonuçların iyi çıktı.

istanbul avcılarda yeni doğan bebeğin ağzını bantlayıp caminin önüne bırakmışlar şimdi gösteriyor foxta. ağlattılar beni sabah sabah .

bende nefes alırken zorlanıyorummm
demek hareketsizliktenmiş...
ıstanbul da havalar soguk bu ara eve tıkıldık
Ben evde hareket egzersiz yapıorum ama temiz havada yürüyüş gibisi yok tabi ki

Günaydın kızlar.....olumunekankayizsmile

Günaydın canım. Mutlu haftalar... a.s.
günaydın herkese .. :asigim:

Günaydın şeker bugün yine erkencisin. Uykuların düzene girdi galiba... yada tamamen mi bozuldu...

Günaydınnnnnnnn
İpek Günaydınnnnnnnnnnn

Capriiiiiiii Günaydın sanada

Vişne'cim şekerim sana da günaydın...a.s.

Nasılsın tatlım?

Günaydın canım gözün aydın darısı hepimizin başına...

şekerlemelerimm günaydın hepinizeeee bebişlerinize mutlu bir gün diliyorum hepinizeeee opuyorumnanaktan

Kahvaltı yaptınız mı şekerler...

Ben biraz aç kalsam karnımda acil durum sirenleri çalıyor...:roflol:

Capri, esm_ckr, ipekbocugu+, maddie, muruvvet, sonbahar41, visnesuyu+, yakamoz_35 hepinize kocaman günaydınlar süper ötesi bi hafta geçirmenizi diliyorum a.s.

Sağol sonbaharcım artık ayrıntılı ultrasondan sonra başka test falan kalmadı heralde dimi?

bilmiyorumki canım ya ben 11 haftalıkken 2 li yaptırdım başka hiçbirşey yaptırmadım. zaten anca 1 ay geçti üzerinden 15 haftalık olduk.. ağır ağır ilerliyoruz benneyaptımki

Capri, esm_ckr, ipekbocugu+, maddie, muruvvet, sonbahar41, visnesuyu+, yakamoz_35 hepinize kocaman günaydınlar süper ötesi bi hafta geçirmenizi diliyorum a.s.

Günaydın şulecik inşallah hepimiz süper bir hafta geçiririz....opuyorumnanaktan

günaydın şeker...

Teşekkür ederiz tatlım sana da mutlu günler...opuyorumnanaktan

tşk ederim cnm

sanada gunaydınnn ii dilklerin içinde tşk ederiz canumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…