2010 Temmuz Anneleri : )

Capri, esm_ckr, ipekbocugu+, maddie, muruvvet, sonbahar41, visnesuyu+, yakamoz_35 hepinize kocaman günaydınlar süper ötesi bi hafta geçirmenizi diliyorum a.s.

şekerlemelerimm günaydın hepinizeeee bebişlerinize mutlu bir gün diliyorum hepinizeeee opuyorumnanaktan

sizede günaydın şekerler... :asigim:

Günaydın Capricim teşekkür ederim inşallah sizinkide çok güzel çıkıcak.Bende sabah kan hapı içtiğim için bişiy yiyemiyorum ama nasıl acıktım bir bilsen yarım saat geçer geçmez hemen yedim bişeyler cokacimcoook

vişne bak 2010 ağustos anneleri bile cinsiyet öğrenmişler bi senle ben kaldık.

http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/334133-2010-a287ustos-anne-adaylar305-810.html

Evet cnm baktım şimdi
Senin ne zamandı randevun
Valla ufaktan merak etmeye başladım....
ee artık bişeyler almak istiyorum..
Ama
Annem tutturmuş kıza pembe erkek e mavi
Ben Allah nasip kısmet ederse kızada mavi giydircem hıh
naniknanik

Saol ben iyiyim çok şükür
senide bugun keyifli hissettimm..
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

ya gerçekten ağustos anneleri bile öğrenmiş bizim bebişler çok nazlı çıktı bizi iyice meraklandırmak istiyorlar sonbahar,vişne ve ben sanırım üçümüzünde prensesi olucak...

Evet ya Nazlı mı bunlar acepppp
haftaya gidicem ben inşallah....
Sağlıklı olsunlarda zemuszemus

ya gerçekten ağustos anneleri bile öğrenmiş bizim bebişler çok nazlı çıktı bizi iyice meraklandırmak istiyorlar sonbahar,vişne ve ben sanırım üçümüzünde prensesi olucak...

kızlar benim randevum bugün saat 4 de. acaba ondan mı erkenciyim heyecandan mı acep ?

Canım Allah gönlüne göre versin. Hayırlısı olsun. :Saruboceq:

Çok şükür keyfim yerinde canım...:dance::dance:

kızlar benim randevum bugün saat 4 de. acaba ondan mı erkenciyim heyecandan mı acep ?

Bugun ögrenirsin inşallah...
tabiki ondan heyecanlısın burdan bile hissettim..kalbinin kıpraşımlarını...

günaydın kıslrrrrra.s.

günaydınnnnnnnnnnnn hanımlarrrrr a.s.

Tünaydınnnn Tnaydınnnnnnn

Canım Allah gönlüne göre versin. Hayırlısı olsun. :Saruboceq:

Çok şükür keyfim yerinde canım...:dance::dance:

SaolCaprican

Nie keyiflisin bakalımm hafta sonun nasıl geçtiiiii

gunaydın canımm nasılsınnn a.s.

Esm Çakıll selammmm Nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…