2010 Temmuz Anneleri : )

çok şükür canım pazartesi sendromunu atlatıp gene adapte olaya çalışıyorum :)))))

ya ben her pazartesi sabah işe gelirken eşime diyorum ya ben bebek olduktan sonna çalışmasam olurmu çalışma diyor oda bende sıkılırım ama dıyorumm her sabah işi bırakıorum valla:):)

ya çok hızlısınız kızlar yetişemiyorum:) sonbahar umarım bugün güzel haberlerle dönersin ay ne güzel sende öğrenicen cinsiyeti bugün ben daha 16 şubatı beklicem

ya çok hızlısınız kızlar yetişemiyorum:) sonbahar umarım bugün güzel haberlerle dönersin ay ne güzel sende öğrenicen cinsiyeti bugün ben daha 16 şubatı beklicem

oy canım ya bende 19 şubatta ayrıntılı ultrasona girecem iple çekiorum 18 gunum kaldı

Kızlar ben biraz daha uyuycam şimdi sabah erken kalktım malum sonbaharcım güzel haberlerini merakla bakliyoruzzz opuyorumnanaktan

angle3281, esm_ckr, gulll, ipekbocugu, maddie, sonbahar41, sulecik, visnesuyu, yakamoz_35 günaydın arkadaşlar ....

herkese güzel bir hafta diliyorum..

SaolCaprican

Nie keyiflisin bakalımm hafta sonun nasıl geçtiiiii

Tatlım biliyorsun hastaydım nezle olmuştum.

Onun hafiflemesinin verdiği bir keyif olabilir canım.

Haftasonu hep evdeydim ve bol bol yatıp dinlendim.

Biran önce iyileşebilmek adına bana çok iyi geldi o açıdan şekerim...:dance:

inşallah kızlar gidicem hem heyecan bastı hem korku.. şimdilik ben bugün randevu olduğunu unutayım saat 2 de hatırlıyım yoksa bu saatler geçmeyecek benim için.

askerler gibi şafak sayıyoruz sanki ya ah bu bebişler aşık ettiler bizi kendilerine kaydirigubbakcemile5

doktora çok ölüyorum bebeğimi dedim bana doğuncada aynı şeyi söylicekmisin bakalım dedi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yaa doktora gitme anını iple çekiorsun sonna en fazla 20 dak bebeği sev bitti sonna 1 ay bekle ama haksızlık bu allah hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsın

günaydın kızlar ne kadar hızlısınız yetişemiyorum valla...

ya kızlar bişe soruam doktor 1 ay sonra ayrıntılı ultrason dedi... hangi haftalar arası yapılıyor biliyormuunuz... birde devlet hastanesi yapıyomu bıktım özele para vermekten....

ya bişe sorucam burda özle hastaneler var ve hepsi ssk ile anlaşmalı ben 20 tl veriom ssk katkı payı olarak her türlü testi ücretsiz yapıorumm orda yoku öyle yerler burda doktorların özel yerleri yok valla okuyunca dunya para veriormuşsunuz

Herkesee kocamann günaydınlarr....
inş..herkesin keyfi yerindedir...
Çok şükür bizde iyiyizz...
Bugün göbüşümüz sanki biraz daha büyüdü gibi:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…