2010 Temmuz Anneleri : )

bıldgm kadryla cnm devlt hastnsınde ayrntılı ultrsyn yok cnm dogru dürüst göstermıyorki normlani onu nasl yapsınlr

her gittiğindemi 66 tl veriorsun

evet cnm her gittiğimde 66 veriyorum.

önceden başka bir hastaneye gidiyordum orda 22 tl idi ama dr çok afedersiniz öküzdü biraz sevmedim çok kırdı beni konuşmaları. hemde vajinal bakıyordu cnm yanıyordu o alttan bakıp aleti çevirdikçe. bende şimdi başka bir hastaneye gidiyorum. memnunum.

Günaydın canım...
Bende randevu aldım ayrıntılı için 26 şubat a inş..
Bana 20 ve 21.haftalar da yapılıyor dendi canım ama...
Maalesef para konusunda haklısın ama devlet hastanesinde yapılıyormu bende bilmiyorum..90 Tl dediler bizede renkli ve ayrıntılı için...Yanında Cd falan vericeklermiş...

yaaa bu ayrıntılı ultrasn içinde dünyanın parasını istiyolar ....
biraz daha araştırıyım netten baktım 270 300 arası diyenler var aaaaa kafam karıştı

şimdi benim anlamadığım birşey var bilenler beni aydınlatabilirmi ?

renkli usg, 2. düzey usg, ayrıntılı usg bunlar hep farklı farklı mı ??

günayydın canımm
evet canım banada 20-23 haftalar arası dediler...
90 tl olsa öpüp başıma koyucam...ssk farkımı bu90 lira canım

bende özel hastneye gidiyorum 20 tl veym testlr ıcı ayrı para veriyorum tabı ama renklı ulrsyna soktu doktr bu hafta hıc ek ucret cıkrtmadı geçi bı süprz yapyım hadı sıze dedı kaynanada glmş dedı ve renklı ultrsynda gösterdı bebıgmızı para lafı etmedı fotografını verdı bı tanede

günayydın canımm
evet canım banada 20-23 haftalar arası dediler...
90 tl olsa öpüp başıma koyucam...ssk farkımı bu90 lira canım

Valla canım detayını bilmiyorum kii normalde bahsettiğiniz gibi okadar yüksekse fiyatı ozaman ssk farkıdır sanırım 90 tl olan...Renksiz istersek 75 Tl,renkli istersek 90 Tl dediler...Bizde olmuşken renli olsun madem dedik...

Bende her gittiğimde 65 Tl veriyorum muayene ücreti..Ssk ile anlaşmalı birde ama...Ayrıca testler içinde ekstra dan ödüyoruz...

bende orda hiç test yaptırmadım walla herkes ne tutturursa onu alıyor.

ama en azından özel muayenehaneye gidip 150-200 ödemekten iyidir 66 tl. aslında bazen bana pahalı geliyor 66 hadi ssk lı olmasam neyse normal gelirde.

bilmiyorumki kafam karışıyor ssk konusunda. bide ben çalışan ssk lııym eşimden değil kendim. ben işten ayrıldım ama ssk devam ediyor.

Testler mestler ohhh konu uzamış, ben yeni geldim işe uyanayım hele bir arka sayfaları okuyum :)

siz devam edin.

bende kendımden ssklıyım ama muayne ücreti 20 tl ödüyorum tahlillere exrta para dedğim 4 tl 5 tl gibi cuzi bir rakam burda fiyatlar uygun herhalde

evet doktrlar alyr o farkı 12 tl katkı payı sadece devltın aldıgı para 8 tl muane ucretı hastnn aldıgı ve kaln farkıda doktrlr alyr benm gıttıgm hastnede var bı tane doktr 20 tlden baska ayrı ucret alıyor gene veznye veryrsun ama ona kalyr o para
bu arada işten ne zamn ayrldınkı canm 1 ay yarrlnblrsın ancak saglıktan ısten ayrldysan

bende kendımden ssklıyım ama muayne ücreti 20 tl ödüyorum tahlillere exrta para dedğim 4 tl 5 tl gibi cuzi bir rakam burda fiyatlar uygun herhalde

uygun tabi.. bende 5 haftalıkken test yaptırmıştım test muayenesi 22 tl lik hastanede

yaptırdım extra para vermedim bedava yaptılar testleri.

ikili test yaptırdım dışarda laboratuarda 60 tl verdim.

geçende sağlık ocağında idrar ve kan tahlili yapıldı o bedavaydı tümden.

işte hastaneye bebişi görmeye gittiğimde de 66 tl.

bizim kendi iş yerimiz olduğundan hala çalışıyor gözüküyorum . açıkcası keyfime keder gitmiyorum hamile kaldığımdan beri. kayınpederim daha çok baskı yapıyor işe gelme hamileyken diye. eşim iki kişilik çalışıyor zaten öyle yaptığım bi işte yoktu personele bakıyordum. şimdi eşim ilgileniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…