bizim kendi iş yerimiz olduğundan hala çalışıyor gözüküyorum . açıkcası keyfime keder gitmiyorum hamile kaldığımdan beri. kayınpederim daha çok baskı yapıyor işe gelme hamileyken diye. eşim iki kişilik çalışıyor zaten öyle yaptığım bi işte yoktu personele bakıyordum. şimdi eşim ilgileniyor.
ay ne güzel yokki kayınpederimizin iş yeri :) valla rahat iş istiyorumm
yaa öyle deme aile şirketleri içerisindede sıkıntılar oluyor. hatta bazen sürekli gözönünde
olmak daha kötü oluyor. bende şimdi netten kpss kitabı bakıyorum . dışarda 35-60 arası
değişiyor aynı kitabı 19.90 a buldum nette. alıyım çalışıyımda belki memur olurum bende.
ahh keşkeee kazanabilsem. çok güzel olurdu.
kızlar ayrıntılı usg ye girmek şart mı acaba ?
yani allah korusun bebikte bi problem var gözükürse napıyolar ameliyatmı ediyorlar anne
karnında ? yada sonlandırıyorlar mı ?
bende giricemde canım kpss ye bulunsun diye 18 temmuz en geç doğum görünüyor 11 temmuzdada sınav var kaydirigubbakcemile3 nasıl olacak bilmiyorum
yaa öyle deme aile şirketleri içerisindede sıkıntılar oluyor. hatta bazen sürekli gözönünde
olmak daha kötü oluyor. bende şimdi netten kpss kitabı bakıyorum . dışarda 35-60 arası
değişiyor aynı kitabı 19.90 a buldum nette. alıyım çalışıyımda belki memur olurum bende.
ahh keşkeee kazanabilsem. çok güzel olurdu.
ben önlisansım eylülde benimki. güllcüm sen artık kocümen karnınla gideceksin sınava.
belki bebikin sana uğurlu gelir yüksek alıp hemen yerleşiverirsin.. :Saruboceq:
selam sekerler hepınıze gunaydın veeeeee guzel bır hafta dılıyorumopuyorumnanaktan
siz yinede sınav günü haberleri takip edin))) ankarada karnı burnunda sınava giren hamile kadın sınav esnasında doğurdu delikafadulden kaydirigubbakcemile3 :roflol:
selam sekerler hepınıze gunaydın veeeeee guzel bır hafta dılıyorumopuyorumnanaktan
siz yinede sınav günü haberleri takip edin))) ankarada karnı burnunda sınava giren hamile kadın sınav esnasında doğurdu delikafadulden kaydirigubbakcemile3 :roflol:
kızlar sız ssk dan n kadar guzel faydalanıyosunuz ben her dr guttugımde yada testlerde bır avuc para verıyorum ucluyeen 92 tl verdım bende ssk calısanıyım hatta dr um rapar vereyım ıstersen dedı almadım aslında en guzelını yapıyosunuz verılen hakdan faydalanıyosunuz
özlemcim sen özel muayenehaneyemi gidiyorsun ? sende anlaşmalı özel bi hastaneye
git böylece sende faydalanmış olursun..
bu arada ben umutluyu görmeyeli kaç gün oldu nereye gitti ki acep ?
kızlar şimdi bebegıme bişe oluyo zannettım sol kasıgıma bi sancı girdi yerlere yattım ben acıya dayanırım böle bi sancı yok çıglık attım resmen daha şimdi oldu ya çok korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?