2010 Temmuz Anneleri : )

bende her gidişimde 50 tl veriyorum ayrıca testler içinde 15- 10 - 20 tl falan gibi ücretler ödüyorum. ayrıntılı usg ye 20. haftada bakıyorlarmış ve 100 tl dediler.....

ay ne güzel yokki kayınpederimizin iş yeri :) valla rahat iş istiyorumm

ay ne güzel yokki kayınpederimizin iş yeri :) valla rahat iş istiyorumm

yaa öyle deme aile şirketleri içerisindede sıkıntılar oluyor. hatta bazen sürekli gözönünde

olmak daha kötü oluyor. bende şimdi netten kpss kitabı bakıyorum . dışarda 35-60 arası

değişiyor aynı kitabı 19.90 a buldum nette. alıyım çalışıyımda belki memur olurum bende.

ahh keşkeee kazanabilsem. çok güzel olurdu.

kızlar ayrıntılı usg ye girmek şart mı acaba ?

yani allah korusun bebikte bi problem var gözükürse napıyolar ameliyatmı ediyorlar anne

karnında ? yada sonlandırıyorlar mı ?

bende giricemde canım kpss ye bulunsun diye 18 temmuz en geç doğum görünüyor 11 temmuzdada sınav var kaydirigubbakcemile3 nasıl olacak bilmiyorum

kızlar ayrıntılı usg ye girmek şart mı acaba ?

yani allah korusun bebikte bi problem var gözükürse napıyolar ameliyatmı ediyorlar anne

karnında ? yada sonlandırıyorlar mı ?

canım bence girmek şart herşeyini inceliyorlar bebişin.

bende giricemde canım kpss ye bulunsun diye 18 temmuz en geç doğum görünüyor 11 temmuzdada sınav var kaydirigubbakcemile3 nasıl olacak bilmiyorum

ben önlisansım eylülde benimki. güllcüm sen artık kocümen karnınla gideceksin sınava.

belki bebikin sana uğurlu gelir yüksek alıp hemen yerleşiverirsin..
:Saruboceq:

dun bende baktım ama önlisans mezunuyum ben 2 kitap netten 31 tlydi sıvada eylül diye bılıorum ama lisanslar sanırım temmuzda

bn de muemr olmak istiyorum özel sektör kahrı çekmek çok zor kızlar ya birde biz ev alamyyı planlıyoruz şimdi ben işten çıkarsam zorlanırız biraz ya doğum zmanı bana biz senı 2 ay bekleyemeyız derlerse oda var çalışmak lazım inaşllah çalışabilirim

ben önlisansım eylülde benimki. güllcüm sen artık kocümen karnınla gideceksin sınava.

belki bebikin sana uğurlu gelir yüksek alıp hemen yerleşiverirsin..
:Saruboceq:

siz yinede sınav günü haberleri takip edin ))) ankarada karnı burnunda sınava giren hamile kadın sınav esnasında doğurdu delikafadulden kaydirigubbakcemile3 :roflol:

siz yinede sınav günü haberleri takip edin ))) ankarada karnı burnunda sınava giren hamile kadın sınav esnasında doğurdu delikafadulden kaydirigubbakcemile3 :roflol:

önlisans hep eylülde oluyor bu sene de öyle olacakmış.

temmuzda sen giriyon güllcüm sen dikkat et :))

selam sekerler hepınıze gunaydın veeeeee guzel bır hafta dılıyorumopuyorumnanaktan

günaydınnn şekercik

HEHEH OLABİLİRR NE KOMIK OLUR AMA kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar sız ssk dan n kadar guzel faydalanıyosunuz ben her dr guttugımde yada testlerde bır avuc para verıyorum ucluyeen 92 tl verdım bende ssk calısanıyım hatta dr um rapar vereyım ıstersen dedı almadım aslında en guzelını yapıyosunuz verılen hakdan faydalanıyosunuz

özlemcim sen özel muayenehaneyemi gidiyorsun ? sende anlaşmalı özel bi hastaneye

git böylece sende faydalanmış olursun..

bu arada ben umutluyu görmeyeli kaç gün oldu nereye gitti ki acep ?

özlemcim sen özel muayenehaneyemi gidiyorsun ? sende anlaşmalı özel bi hastaneye

git böylece sende faydalanmış olursun..

bu arada ben umutluyu görmeyeli kaç gün oldu nereye gitti ki acep ?

sonbaharcım benimi özledin bak geldim 2 gündür giremıyodum opuyorumnanaktan yeni haberler varmı sende bugun 4te gidiyomussun melegini görmeye hadi hayırlı haberlerle gel :Saruboceq:

kızlar şimdi bebegıme bişe oluyo zannettım sol kasıgıma bi sancı girdi yerlere yattım ben acıya dayanırım böle bi sancı yok çıglık attım resmen daha şimdi oldu ya çok korktum

kızlar şimdi bebegıme bişe oluyo zannettım sol kasıgıma bi sancı girdi yerlere yattım ben acıya dayanırım böle bi sancı yok çıglık attım resmen daha şimdi oldu ya çok korktum

geçmiş olsun canımm korkma olurmu oluyor arada evet cidden çok şiddetli bir ağrı ve kasılma saplanıyor ama geçiyor 5-10 dk içinde

bana geçen gün tam wc deyken oldu allahım yarabbim kalkamadımda. ama olcak bunlar annesi büyüyor kendine yer açıyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…