kızlar şimdi bebegıme bişe oluyo zannettım sol kası:çok üzgünüm:gıma bi sancı girdi yerlere yattım ben acıya dayanırım böle bi sancı yok çıglık attım resmen daha şimdi oldu ya çok korktum
ayyyy benım cok uykum geldı bıraz kestıreyım opuyorum hepınızı bye bye
geçmiş olsun canımm korkma olurmu oluyor arada evet cidden çok şiddetli bir ağrı ve kasılma saplanıyor ama geçiyor 5-10 dk içinde
bana geçen gün tam wc deyken oldu allahım yarabbim kalkamadımda. ama olcak bunlar annesi büyüyor kendine yer açıyor .
gecmıs olsun canım gecen banada kramp gırdı cok fena oldu ama sancı deyıldı bı anlık hemen gectı dıkkat et kendıne
umutluu geçmiş olsun canımm kendini çok yorma ayaklarınıda üşütme aman a.s.
Geçmiş olsun Umutlucum ama endişelenme..Birşey olmaz..
Ben de geçen gün hapşırdığım da aynı şeyi yaşadım...Acıdan bağırdım resmen..
Birşey olmaz Allahın izni ile..
selam sekerler hepınıze gunaydın veeeeee guzel bır hafta dılıyorumopuyorumnanaktan
dün bişey sormuştum ama bitek medaa online dı. tekrar sormak istiyorum. aranızda saman nezlesi olan ve hamilelikte artan var mı? yani grip olmasa da sürekli grip gibi hapşırıran? ben çok kötü durumdayım gözlerim burnum sürekli akıyor. özellikle sabahları.
cnm senınde kızın oluyomus yenı gördüm hayırlı olsun saglıkla gelsin prensesin ben sana kan yenıleme testi yapmısmıydım yaptıysam da dogru çıktımı opuyorumnanaktan
hg flower, ben okudumda şimdiye kadar hiç duymadığım birşey olduğu için, gereksiz yazıp kafanı karıştırmak istemedim. sana da çok geçmiş olsun...
kızlar şimdi bebegıme bişe oluyo zannettım sol kasıgıma bi sancı girdi yerlere yattım ben acıya dayanırım böle bi sancı yok çıglık attım resmen daha şimdi oldu ya çok korktum
cnm yasmin nerde gittimi yoksa evine :gitme:
canımcım saat 4 de ben gidicem bana kız dedin bende kız zannedip gidiyorum .
bekle bakalım ne çıkacak ?
dr dan geç dönerim ama mutlaka girer yazarım .
dün bişey sormuştum ama bitek medaa online dı. tekrar sormak istiyorum. aranızda saman nezlesi olan ve hamilelikte artan var mı? yani grip olmasa da sürekli grip gibi hapşırıran? ben çok kötü durumdayım gözlerim burnum sürekli akıyor. özellikle sabahları.
geçmş olsn canm bendede wcde olyr batma oturdugumda yaprken doktra dedım ama o senden kaynklnn bısey dedı anlmdım baska konuya gecınce dr sormdım tekrrda sanrım dedım üşütmüşm ondan demkkı dıye dusundum
bilmiyorumki dün hiç görmedim ben diğer şeydede görmedim hiç. bende merak ediyorum
ama uyuyordur gitse haber verirdi diye düşünüyorum. acaba eşi geldide alıp götürdümü ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?