2010 Temmuz Anneleri : )

gecmıs olsun canım gecen banada kramp gırdı cok fena oldu ama sancı deyıldı bı anlık hemen gectı dıkkat et kendıne

umutluu geçmiş olsun canımm kendini çok yorma ayaklarınıda üşütme aman a.s.

gecmıs olsun canım gecen banada kramp gırdı cok fena oldu ama sancı deyıldı bı anlık hemen gectı dıkkat et kendıne

kızlar nasıl korktum anlatamam böyle bir sancı yok nefesim kesildi sankı etimden et koptu gerçekten acıya dayanıklıyım hemen ah uh eden biri degılım bu kadar korktugumu ve canımın yandıgını bilmiyorum daha cuma günü evimizin arka tarafı çöktü yagmur suyu kar suyu derken bina sallandı deprem oluyo sandık megerse toprak kaymış eşim patlayan suları yaparken yanında bekledim akşam ezanı okunuyodu eşim git demesine ragmen bırakamadım duvar üzerine düşer felan die allah korusun dünde nişan vardı hem çok uzakta hemde boş soguk bi dükkanda nişanda yedigim sogukta bide cuma günkü panık soguk üşüttüm herhalde öle düşünmek istiyorum korkuyorum çünkü arabada da baya sarsıldım yollar çok bozuktu inşallah bebegime bişe olmaz :Saruboceq:

Geçmiş olsun Umutlucum ama endişelenme..Birşey olmaz..

Ben de geçen gün hapşırdığım da aynı şeyi yaşadım...Acıdan bağırdım resmen..

Birşey olmaz Allahın izni ile..

Geçmiş olsun Umutlucum ama endişelenme..Birşey olmaz..

Ben de geçen gün hapşırdığım da aynı şeyi yaşadım...Acıdan bağırdım resmen..

Birşey olmaz Allahın izni ile..

dün aslında arabadan indim nişan yerine geldik benım sol tarafıma agrı girdi eşim dedi bi ilacı varmı gidip alıyım anne olan herkese soruyo canım benım bişe olurmu agrısı var die akşam hafıftı ama şimdi resmen etimden et koptu Allah korusun bebgimi bebeklerimizi çok korktum

dün bişey sormuştum ama bitek medaa online dı. tekrar sormak istiyorum. aranızda saman nezlesi olan ve hamilelikte artan var mı? yani grip olmasa da sürekli grip gibi hapşırıran? ben çok kötü durumdayım gözlerim burnum sürekli akıyor. özellikle sabahları.

selam sekerler hepınıze gunaydın veeeeee guzel bır hafta dılıyorumopuyorumnanaktan

cnm senınde kızın oluyomus yenı gördüm hayırlı olsun saglıkla gelsin prensesin ben sana kan yenıleme testi yapmısmıydım yaptıysam da dogru çıktımı opuyorumnanaktan

hg flower, ben okudumda şimdiye kadar hiç duymadığım birşey olduğu için, gereksiz yazıp kafanı karıştırmak istemedim. sana da çok geçmiş olsun...

cnm senınde kızın oluyomus yenı gördüm hayırlı olsun saglıkla gelsin prensesin ben sana kan yenıleme testi yapmısmıydım yaptıysam da dogru çıktımı opuyorumnanaktan

canımcım saat 4 de ben gidicem bana kız dedin bende kız zannedip gidiyorum .

bekle bakalım ne çıkacak ?

dr dan geç dönerim ama mutlaka girer yazarım .

kızlar şimdi bebegıme bişe oluyo zannettım sol kasıgıma bi sancı girdi yerlere yattım ben acıya dayanırım böle bi sancı yok çıglık attım resmen daha şimdi oldu ya çok korktum

geçmş olsn canm bendede wcde olyr batma oturdugumda yaprken doktra dedım ama o senden kaynklnn bısey dedı anlmdım baska konuya gecınce dr sormdım tekrrda sanrım dedım üşütmüşm ondan demkkı dıye dusundum

benim böyle bir sorunum yok canım çok şükür..bilemiycem..ama üşümemeye dikkat et yine de.

cnm inşallah üsütmedendir aman başka bişe olmasında :Saruboceq:

bilmiyorumki dün hiç görmedim ben diğer şeydede görmedim hiç. bende merak ediyorum

ama uyuyordur gitse haber verirdi diye düşünüyorum. acaba eşi geldide alıp götürdümü ?

cnm yasmın neden ailesinin yanında kalıyodu bi sorun mu vardı kı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…