2010 Temmuz Anneleri : )

ara ara peş peşe hapşırmalarım oluyor ama saman nezlesi değil canım hiç bir fikrim yok malesef (

canım ben sana cevap verdim ama çıktın sanırım göremedin..

canm ben norml grıp olmştum sürklı hapşsyrdum ve burnumda su gelıyordu sureklı gözlrımde öle ama dedgn nezllrdn olmadm hc blmyrm ayakta gecrdım zaten nezleydı snrım bol c vıtamnı ve su tüket canm

canım ben sana cevap verdim ama çıktın sanırım göremedin..

yaa görmemişim evet sayfalar hızlı ilerliyor. ben halledemedim malesef kötü durumdayım. har sabah öksürük hapşırık burun akması acaip kötü. arkja arkaya 7-8 kere hapşırmadan sakinleşemiyorum. claritine verdi ama hergün içme dedi. ben hamile kalmadan önce kullandım claritine pek fayda etmiyor. ayrıca da içmediğim gün aynıyım tekrar. benim burnumda eğrilik yok ama neden oluyor anlamadım. allerji testinde bişey çıkmamıştı yaptırmıştım zamanında. yataktan kalkınca çok kötü tutuyor. sonra gün içinde de bazen hapşırma atakları yaşıyorum.yani doktor kar zarar oranından bahsetti ama ilaç içmezzsem de zarar vermiş olur muyum bebeğe yoksa sadece kendim mi sıkıntı çekmiş olurum onu kestiremedim. teşekkürler cevabın için.paylaşmak iyi geldi.

bu peşpeşe hapşırmalar bebeğe zararlı değildir dimi? kimbilir nasıl hopluyodur karnımızda.

hmmm birde burnunu sık sık yıka.. eğer hafif geçiriyorsan bu da bir çözüm ve işe yarar.. burnunu sık sık temizleyebilirsin normal suyla veya okyanus suyuyla işe yarıyor canım..

kızlar aranızda erdem hastanesine veya medipole giden varsa muayene ücretını ve dogum ücretlerini söleyebılırmı opuyorumnanaktan

kızlar aranızda erdem hastanesine veya medipole giden varsa muayene ücretını ve dogum ücretlerini söleyebılırmı opuyorumnanaktan

haftasonu görümceme gittim ve ona sordum medipolde sema hanıma gidiyormuş muayene ücreti 35tl imiş. doğumdan memnun kalmış. ama onun çocuk 10 gün kğvezde kalmıştı ve bebekle ilgili pek bilgi vermediler. ilk gün göstermediler bile bebeği kadın perişan olmuştu. ama şimdi iyi çok şükür. öyle bi sorun olmuştu sadece.

benim eğrilik dışardan belli olmuyordu.. ama bir tarafım daha dardı ayrıca burnumda kemik de vardı.. kocaman birde kemik çıkarmışlardı ve bunlar benim doğru nefes alamamamın en büyük nedeniydi eeee bir de alerjik rinit olunca seyreyle sen gümbürtüyü.. senin ev tozu yani akarlara karşı alerjin var anladığım kadarıyla.. o hapşırma seanslarını bende yaşardım.. artık burnum boğazlarım parçalanırdı.. sanki biri beni dövüyormuş gibi olurdum, sinirlenirdim vs.. çok sinir bozucu seni anlıyorum.. bunun altında yatan nedeni araştırmışsın sanırım.. eğer için rahat etmiyorsa başka bir doktorda da çözüm arayabilirsin unutma.. beni ameliyat yapan doktorum hamilelikte ilaç kullanabilirsin hatta kortizonlu fısfıs bile kullanabilirsin demişti.. şimdiki kadın doğumcum ise bir allerset bile içirmedi kaşıntım için.. doktorların görüşleri farklı farklı.. neyse sen çözüm yolunu bulursun.. ama dediğim gibi bol bol suyla veya okyanus suyuyla yıka.. ben hala çantamda okyanus suyu taşırım... ofisin havası kötü olduğu için hergün en az iki kere yıkıyorum okyanus suyuyla.. geçmiş olsun canım..

cnm yasmın neden ailesinin yanında kalıyodu bi sorun mu vardı kı

yoo sorundan değil, hani hamileler genelde anne kontrolünde olurlar ya işte öyle. eşi çok yoğun çalışıyor oda ilk ayları evde tek geçirmesin diye.

bende mutfaktaydım ondan geç yazdım. demin özleme yazdığını biliyordumda benim randevum bugün ya ondan atladım hemen :))

bide bugün hava izmitte çook güzel kombiyi bile söndürdüm açtım kapıları camları kızlar sanki bahar gelmiş gibi

bu peşpeşe hapşırmalar bebeğe zararlı değildir dimi? kimbilir nasıl hopluyodur karnımızda.

canım ben eskiden hapşırırken kendimi sıkardım şimdi koyveriyorum sıkarsam daha sıkıntılı bir duruma sebebiyet veririm diye.

teşekkürler okyanıs suyunu ben de kullanıyorum.bazen idare ediyorum bazen de çok çok sinirlerim bozuluyor. ama benim ev tozu değil de ısı farklılıkları ve keskin kokular çok fena hapşırtıyor beni. sadece hapşırık değil burnum gözüm akıyor artı öksürük te geliyor. neyse bilmiyorum yaa çok daralırsam içerim claritine ama çok da faydalı değl aslında.bir kbbye daha gitmek lazım sanırım.

cnm güzel haberlerini beklıyorum aynen burasıda çok güzel bütün kapılar camlar açık ben ne yemek yapıcam yaaa:kedi:

bende grip değilim ama günde 3-4 kere hapşırıyorum. ve ben medil yoksa hani tv de

göstermişlerdi ya aynı öyle kolumu büküp içine hapşırıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…