dün bişey sormuştum ama bitek medaa online dı. tekrar sormak istiyorum. aranızda saman nezlesi olan ve hamilelikte artan var mı? yani grip olmasa da sürekli grip gibi hapşırıran? ben çok kötü durumdayım gözlerim burnum sürekli akıyor. özellikle sabahları.
ara ara peş peşe hapşırmalarım oluyor ama saman nezlesi değil canım hiç bir fikrim yok malesef(
allerjik rinit benim göbek adımdı.. takiiiii hamile kalmadan önce burnumdaki kemik eğriliğini düzeltene kadar.. ayrıca burun etlerimi de lazerle küçülttüm.. şimdi alerjik rinitten eser kalmadı.. allahın her günü o dediğin ilaçtan ve daha nicesinden ki o ilaç çok hafiftir bana yaramazdı bile, yıllarca içtim.. şimdi allaha şükür iyiyim.. ama bir kaç gündür dizlerim ve ellerimin üstü kaşınıyor hemde uyuz olmuşçasına.. doktoru aradım.. allerji ilacı içme dedi onu yerine solusyon gibi bişi söyledi.. geçmezse gel cildiye baksın dedi.. benim sana tavsiyem gerekirse iç ilacını gerekmezse içme.. mesela benim burnum şırıl şırıl nezle olmuş gibi akardı.. ve ben hergün içerdim.. ama hamilelikten önce hallettim allaha şükür..
sırf hamilelikte ilaç içemeyeceğim diye hamile kalmadan önce ameliyat oldum.. doktorum içemezsin, içmemelisin demişti.. çünkü benim ilaçlarımın hamilelik kategorisi C idi. sanırım o söylediğin ilacın kategorisi B... sevgili arkadaşım gerekirse çok sıkışırsan iç.. bazı doktorlar bu ilaç içme işini önemsemezken bazıları çok önemsiyor.. tercih senin.. çok çokkk geçmiş olsun arkadaşım, ben çok çektim.. anılar gözümde depreşti birden senağlama ama olsun şimdi iyiyim.. allah sanada iyilik versin..
canm ben norml grıp olmştum sürklı hapşsyrdum ve burnumda su gelıyordu sureklı gözlrımde öle ama dedgn nezllrdn olmadm hc blmyrm ayakta gecrdım zaten nezleydı snrım bol c vıtamnı ve su tüket canmdün bişey sormuştum ama bitek medaa online dı. Tekrar sormak istiyorum. Aranızda saman nezlesi olan ve hamilelikte artan var mı? Yani grip olmasa da sürekli grip gibi hapşırıran? Ben çok kötü durumdayım gözlerim burnum sürekli akıyor. özellikle sabahları.
canım ben sana cevap verdim ama çıktın sanırım göremedin..
bu peşpeşe hapşırmalar bebeğe zararlı değildir dimi? kimbilir nasıl hopluyodur karnımızda.
kızlar aranızda erdem hastanesine veya medipole giden varsa muayene ücretını ve dogum ücretlerini söleyebılırmı opuyorumnanaktan
yaa görmemişim evet sayfalar hızlı ilerliyor. ben halledemedim malesef kötü durumdayım. har sabah öksürük hapşırık burun akması acaip kötü. arkja arkaya 7-8 kere hapşırmadan sakinleşemiyorum. claritine verdi ama hergün içme dedi. ben hamile kalmadan önce kullandım claritine pek fayda etmiyor. ayrıca da içmediğim gün aynıyım tekrar. benim burnumda eğrilik yok ama neden oluyor anlamadım. allerji testinde bişey çıkmamıştı yaptırmıştım zamanında. yataktan kalkınca çok kötü tutuyor. sonra gün içinde de bazen hapşırma atakları yaşıyorum.yani doktor kar zarar oranından bahsetti ama ilaç içmezzsem de zarar vermiş olur muyum bebeğe yoksa sadece kendim mi sıkıntı çekmiş olurum onu kestiremedim. teşekkürler cevabın için.paylaşmak iyi geldi.
kızlar aranızda erdem hastanesine veya medipole giden varsa muayene ücretını ve dogum ücretlerini söleyebılırmı opuyorumnanaktan
cnm yasmın neden ailesinin yanında kalıyodu bi sorun mu vardı kı
bu peşpeşe hapşırmalar bebeğe zararlı değildir dimi? kimbilir nasıl hopluyodur karnımızda.
benim eğrilik dışardan belli olmuyordu.. ama bir tarafım daha dardı ayrıca burnumda kemik de vardı.. kocaman birde kemik çıkarmışlardı ve bunlar benim doğru nefes alamamamın en büyük nedeniydi eeee bir de alerjik rinit olunca seyreyle sen gümbürtüyü.. senin ev tozu yani akarlara karşı alerjin var anladığım kadarıyla.. o hapşırma seanslarını bende yaşardım.. artık burnum boğazlarım parçalanırdı.. sanki biri beni dövüyormuş gibi olurdum, sinirlenirdim vs.. çok sinir bozucu seni anlıyorum.. bunun altında yatan nedeni araştırmışsın sanırım.. eğer için rahat etmiyorsa başka bir doktorda da çözüm arayabilirsin unutma.. beni ameliyat yapan doktorum hamilelikte ilaç kullanabilirsin hatta kortizonlu fısfıs bile kullanabilirsin demişti.. şimdiki kadın doğumcum ise bir allerset bile içirmedi kaşıntım için.. doktorların görüşleri farklı farklı.. neyse sen çözüm yolunu bulursun.. ama dediğim gibi bol bol suyla veya okyanus suyuyla yıka.. ben hala çantamda okyanus suyu taşırım... ofisin havası kötü olduğu için hergün en az iki kere yıkıyorum okyanus suyuyla.. geçmiş olsun canım..
canım ben eskiden hapşırırken kendimi sıkardım şimdi koyveriyorum sıkarsam daha sıkıntılı bir duruma sebebiyet veririm diye. [/QUOTE
sıkmak çok zararlı onu biliyorum ama ben zaten istesem de sıkamam öyle hapşırıyorum ki birden geliyo mendili burnuma zor yetiştiriyorum yani.ama en kötüsü uzanırken birden gelirse hapşırık karnıma sancı giriyor o da bebeğe bişi mi oldu die moralimi bozuyor. işte böle.
yoo sorundan değil, hani hamileler genelde anne kontrolünde olurlar ya işte öyle. eşi çok yoğun çalışıyor oda ilk ayları evde tek geçirmesin diye.
bende mutfaktaydım ondan geç yazdım. demin özleme yazdığını biliyordumda benim randevum bugün ya ondan atladım hemen :))
bide bugün hava izmitte çook güzel kombiyi bile söndürdüm açtım kapıları camları kızlar sanki bahar gelmiş gibi
ayrıca doğum için 1 buçuk ödemiş küvez için ödememiş.
[/QUOTE
sıkmak çok zararlı onu biliyorum ama ben zaten istesem de sıkamam öyle hapşırıyorum ki birden geliyo mendili burnuma zor yetiştiriyorum yani.ama en kötüsü uzanırken birden gelirse hapşırık karnıma sancı giriyor o da bebeğe bişi mi oldu die moralimi bozuyor. işte böle.
bende grip değilim ama günde 3-4 kere hapşırıyorum. ve ben medil yoksa hani tv de
göstermişlerdi ya aynı öyle kolumu büküp içine hapşırıyorum.
cnm çok saol normal mı dogum yaptı sezeryan mı opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?