2010 Temmuz Anneleri : )

Biraz önce ocak 2010 bebeklerının resımlerıne baktım hepsı melek gıbııı :) ALLAHIM bizede saglıkla meleklerımıze kavustursun AMİİİİİİİİİİİİİNNNN

slm arkadaşlar
herkes iyidir inşallah
ya benim moralim çok bozuk tsh değerimde problem çıktı artık test yaptırmaya korkuyorum desem yeridir
dr tekrar istedi testi,dua edin lütfen

kızlar ben 3lu tarama testın sonuclarını aldım ingilizce yazdıgı ıcın hıc bişey anlamıyorum.meraktan catlıyıcam.gercı yarın randevum var dr konuştum.ama cok meraklandım işte

slm arkadaşlar
herkes iyidir inşallah
ya benim moralim çok bozuk tsh değerimde problem çıktı artık test yaptırmaya korkuyorum desem yeridir
dr tekrar istedi testi,dua edin lütfen
ne problemiymiş?CADIARZU

kızlar ben 3lu tarama testın sonuclarını aldım ingilizce yazdıgı ıcın hıc bişey anlamıyorum.meraktan catlıyıcam.gercı yarın randevum var dr konuştum.ama cok meraklandım işte

iyidir iyidir....rahat ol sen..opuyorumnanaktan

Canım muayene ücreti SSKlı 30 TL doğum nrmal 450 sezeryan 750..

valla normalde sezeryan 1 buçuktu ama ben şeker hastası olduğum için ek tedavi uyguladılar 1 750 aldılar dedi görümcem. ama onun çocuk küvezde kalmıştı küvez parası almadılar dedi. belki ordan karıtırmıştır. en iyisi hastaneyi arayıp fiyat sormak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…