ne problemiymiş?CADIARZU
problem şu
tsh değeri en yüksek 4.2 olması gerekirken bnde 7.8 çıktı malesef
dahiliyeye de gidicem yarın testi tekrarladıktan sonra
Capri, efim, flowersun, ipekbocugu+, muruvvet, yakamoz_35 slm kızlarr
maşşallahınız var yaa sabahtan beri geçmişi okumaya çalışıyorum azmettim okucam dedim ama gözlerim iflas
Bende her gittiğimde 65 Tl veriyorum muayene ücreti..Ssk ile anlaşmalı birde ama...Ayrıca testler içinde ekstra dan ödüyoruz...
selam canım hoşgeldin..
hoşbuldum canım :)
bu arada bizim topikte en haftası en küçük olan benim ama hala cinsiyetini öğrenemeyenler varmış. benim kontrolüm 1 ay sonra daha bikaç gün önce gittim erkek olabilir dedi dr. ama kesin bişi söylemedi acaba sonraki kontrolümde göstercekmi miniciğim :kedi:
Hoşgeldin canımm..
Ben Çekirge Doruk hastanesine gidiyorum..
Merhaba kızlar....
Şimdi hastaneden aramışlar eşimi üçlü test sonucum normalmiş.
Acaba değerleri kaç merak ettim. Doktora gidince öğrenicez artık ama bunu duymak bile mutluluk verici...
Kızlar bu arada Liyadora yine yok galiba kapsama alanı dışında diyor hay allah ya(((
ben de oraya gidiyodum canım evrim hn.a ama kendisi de mayıs da doğum yapıcakmışistersen o zamana kadar devam edelim istersen şimdiden değiştir dr.unu dedi. benim doğuma giremicekmiş yani. aklını bulandırmiyim canım ama orda doğum yapan hiçbir arkadaşım normal doğum yapmadı. ben de özel hastaneler ile ilgili bu endişemi dile getirdim ve dr.um haklısın dedi.özelde dr.lar risk almak istemiyolar ve sudan bahanelerle hemen sezaryene alıyolar ve tabiki daha fazla para alıyolar. takipler açısından ben şimdiden değiştiricem, zübeyde'den drun özeline gitmeyi düşünüyorum ne dersin ? bilmiyorumkismile
Merhaba kızlar....
Şimdi hastaneden aramışlar eşimi üçlü test sonucum normalmiş.
Acaba değerleri kaç merak ettim. Doktora gidince öğrenicez artık ama bunu duymak bile mutluluk verici...
ben de oraya gidiyodum canım evrim hn.a ama kendisi de mayıs da doğum yapıcakmışistersen o zamana kadar devam edelim istersen şimdiden değiştir dr.unu dedi. benim doğuma giremicekmiş yani. aklını bulandırmiyim canım ama orda doğum yapan hiçbir arkadaşım normal doğum yapmadı. ben de özel hastaneler ile ilgili bu endişemi dile getirdim ve dr.um haklısın dedi.özelde dr.lar risk almak istemiyolar ve sudan bahanelerle hemen sezaryene alıyolar ve tabiki daha fazla para alıyolar. takipler açısından ben şimdiden değiştiricem, zübeyde'den drun özeline gitmeyi düşünüyorum ne dersin ? bilmiyorumkismile
valla normalde sezeryan 1 buçuktu ama ben şeker hastası olduğum için ek tedavi uyguladılar 1 750 aldılar dedi görümcem. ama onun çocuk küvezde kalmıştı küvez parası almadılar dedi. belki ordan karıtırmıştır. en iyisi hastaneyi arayıp fiyat sormak
Hayırlısı olsun canım hakkında...Ben doktorumdan çok memnunum bişeyini görmedim şimdiye kadar...Çünkü çevremdeki çoğu insan da onda doğum yaptı ve normal doğum yapanlarda var aralarında...Bilmiyorum bu sezeryan olayı karışık gerçekten ama değiştirmeyi düşünmüyorum ve büyük söylemiyeyim yine de ama Zübeyde Hanımda yapmak istemiyorum çünkü kendi ablam ilk doğumunu orada yapmıştı çok çekti çok üzüldüü bizde gördük tabiki onun neler yaşadığını...
Ben de etkilememek için yazmamıştım ama orda normal doğum yapan biri çok yakınım biri de alt kat komşum 2 tanıdığım var..Yani tövbeliler ikisi debilmiyorumkismile tabii herkes böyle olacak değil..
Çok memnun kalanlar da vardır mutlaka..
Genelleme yapmak yanlış...Hayırlısı olsunyerimseniben
Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin.
bende normal doğurdum çok memnunum doktorumdan da hastaneden de normal doğumdan da...
düşünün ki doğurdum gece eve geldim..
kaynanam,eşim,kızım uyuyorlardı ben ayakta...bilmiyorumkismilesempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?