2010 Temmuz Anneleri : )

Anlamadım?bilmiyorumkismile

sabah 4:30 da doğurtdum aynı gün öğlen eve çıktım...
gece oldu yatak odasında yatamıyoruz kaynana giremiyo.
salona gitmiyorum kocamı bırakmak istemiyom ..hepimiz salonda yattık..
bi ara saat gece 3..
tablo aynen şu..
kaynana bi koltukta horluyor...
eşim bi koltukta..
ipewk beşiğinde..
bende tekli koltuklta oturuyorum kızımı izliyorum...
heyecandan uyuyamamıştım..ilk gecem böyleydi...
bün gece ipek karnımda bu gece kollarımdaydı....

Normal doğum sonrası çoğunluk sizin gibi zaten..Orası tartışılmaz.

Benim bahsettiğim kişiler normal doğumdan değil doğum yaptıkları yerin sisteminden ve verilen değerden biraz muzdariptiler..

yoksa onlar da sizin gibi 3-5 saat sonra normal yaşantılarına dönmüşlerdi ama yaşadıklarını unutamadılar.

Hatta bir tanesi aradan 5 sene geçmesine rağmen yaşadıklarına istinaden hala jinekolojik herhangi bir muayene olamıyor ve bu konuda psikolojik destek almayı düşünüyor desem?:))

Belki çok uç bir örnek benim verdiğim , % 1 denk gelmiş bilemem, genelleme yapmıyorum tabii..

Kimseyi olumsuz etkilemem, Çok memnun kalanlar da var orası ayrı..:CüvCüv:

kızlar merhaba,

şu anda hangi vitamin ve ilaçları kullanıyorsunuz ? ben sadece elevit..15. haftamdayım..demir alanalr açıncı haftada başladı acaba ?

Herkese hayırlı günler kızlar nasılsınız......

kızlar merhaba,

şu anda hangi vitamin ve ilaçları kullanıyorsunuz ? ben sadece elevit..15. haftamdayım..demir alanalr açıncı haftada başladı acaba ?

canım tam kan sayımı yaplmadı mı
normalde 12 haftadan sonra kansızlık olmasa bile demir ilacına başlanıyo diye biliyorum
bebek çekiyomuş kanı dr öyle demişti
benim ayrıca demir eksikliğim var 10.7 idi 1 ay önce
demir hapı kullnmama rağmen 9.6 ya düşmüş( dr günde iki doza çıkardı değerim yükselmiyo çünkü
zaman geçmeden druna hatırlat derim

bilemiyorum kızlar off yaa ben bi ara özel hastanede çalıştım ve para için neler yapabileceklerini bizzat gördüm şimdi de çok endişeliyim. devlet hastaneleri konusunda da çok kötü örnekler var haklısınız ama çok iyi sonuç alanlar da var. ben özeline gidicem ya daha farklı olur diye düşündüm ama gene de... bilmiyorumkismile

canım sen devlet hastanesinde mi yaptın yoksa özelde mi

ama demir ilacı beni mahvediyo gece yatmadan önce 1 bardak portakal suyuyla içmiştim uyuduktan 1-2 saat sonra sapsarı çıkardım
keşke faydası olsa..

kızlar merhaba,

Canım merhaba bana 15. haftamda doktor Octeocare hapı verdi bu (calcium magnesiium vitamin D3) ilacı akşam aç karnına içiyorum birde Gynoferon verdi folik asit ve demir eksikliği için bunuda sabah aç karnına portokal suyuyla içiyorum

oyyy doğum konuları mı konuşulur olmuş
malesef ben eski bir vajinusmuslu olarak muayenede bile zorlanıyorum ve normal doğumu deneyemem sanırım
doktorum biliyo zaten sezeryana yönlendirecektir,yumurta toplama işlemi sırasında tansiyonum düştü bayılmııştım
allah korusun doğumda ne olur ne olmaz

ama demir ilacı beni mahvediyo gece yatmadan önce 1 bardak portakal suyuyla içmiştim uyuduktan 1-2 saat sonra sapsarı çıkardım
keşke faydası olsa..

ya canım demir ilaçları mideye zarar veriyo bendede öle doktora söledim doktor o yüzden doktor bana Gynoferon verdi mideye zarar vermiyo dedi aklında bulunsun bide ben sabah aç karnına içiyorum

ya canım demir ilaçları mideye zarar veriyo bendede öle doktora söledim doktor o yüzden doktor bana Gynoferon verdi mideye zarar vermiyo dedi aklında bulunsun bide ben sabah aç karnına içiyorum

ben de gyno ferrosanol kullanıyorum
ama benim değer yükselmiyo canım neden acaba ya
dr da şaşırdı
9.6 çok düşük bi değer
senin kaç

kızlar topıĞımızde kaÇ ÖĞretmen var
doĞum ızınlerını konuŞsak
doĞum sonrası ıznımız yaz tatılıne denk gelıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…