Herkese hayırlı günler kızlar nasılsınız......
Anlamadım?bilmiyorumkismile
gözün aydın.
Capricim gözünaydın çok sevindimm...
Güzel haberler duymak çok güzel....
caprıcık gozunaydın canım sevındım
hadi bakalım inş. sorun edilecek birşey değildir:)
inşş:Saruboceq:
gebelikte bazen tiroid hormonları yükselebiliyor. benim arkadaşımın da öyle olmuştu. hamileyken tsh fırlamıştı.naptı bilmiyorum doktor kontrolündeydi ama çok kilo aldı hamileyken tiroid yüzünden demişti bana. ama çocuğu şimdi 5-6 yaşlarında çok sağlıklı maşallah ve yine hamile doktor kontrolünde olduğun sürece bişi olmaz dertlenme. bazı şeyler olabiliyo malesef hamilelikte.
canım bilemiyorum zaten aynı zamanda serbest t4 e de bakılması gerekiyomuş yarın inşallah güzel haberler veririm size:Saruboceq:
gemıs olsum canım ıns sonucun ıyı gelır
çok saol canım inşallah:CüvCüv:
sabah 4:30 da doğurtdum aynı gün öğlen eve çıktım...
gece oldu yatak odasında yatamıyoruz kaynana giremiyo.
salona gitmiyorum kocamı bırakmak istemiyom ..hepimiz salonda yattık..
bi ara saat gece 3..
tablo aynen şu..
kaynana bi koltukta horluyor...
eşim bi koltukta..
ipewk beşiğinde..
bende tekli koltuklta oturuyorum kızımı izliyorum...
heyecandan uyuyamamıştım..ilk gecem böyleydi...
bün gece ipek karnımda bu gece kollarımdaydı....
kızlar merhaba,
şu anda hangi vitamin ve ilaçları kullanıyorsunuz ? ben sadece elevit..15. haftamdayım..demir alanalr açıncı haftada başladı acaba ?
Hayırlısı olsun canım hakkında...Ben doktorumdan çok memnunum bişeyini görmedim şimdiye kadar...Çünkü çevremdeki çoğu insan da onda doğum yaptı ve normal doğum yapanlarda var aralarında...Bilmiyorum bu sezeryan olayı karışık gerçekten ama değiştirmeyi düşünmüyorum ve büyük söylemiyeyim yine de ama Zübeyde Hanımda yapmak istemiyorum çünkü kendi ablam ilk doğumunu orada yapmıştı çok çekti çok üzüldüü bizde gördük tabiki onun neler yaşadığını...
Ben de etkilememek için yazmamıştım ama orda normal doğum yapan biri çok yakınım biri de alt kat komşum 2 tanıdığım var..Yani tövbeliler ikisi debilmiyorumkismile tabii herkes böyle olacak değil..
Çok memnun kalanlar da vardır mutlaka..
Genelleme yapmak yanlış...Hayırlısı olsunyerimseniben
Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin.
bende normal doğurdum çok memnunum doktorumdan da hastaneden de normal doğumdan da...
düşünün ki doğurdum gece eve geldim..
kaynanam,eşim,kızım uyuyorlardı ben ayakta...bilmiyorumkismilesempatiksalakcinni
kızlar merhaba,
şu anda hangi vitamin ve ilaçları kullanıyorsunuz ? ben sadece elevit..15. haftamdayım..demir alanalr açıncı haftada başladı acaba ?
ama demir ilacı beni mahvediyo gece yatmadan önce 1 bardak portakal suyuyla içmiştim uyuduktan 1-2 saat sonra sapsarı çıkardım
keşke faydası olsa..
Canım merhaba bana 15. haftamda doktor Octeocare hapı verdi bu (calcium magnesiium vitamin D3) ilacı akşam aç karnına içiyorum birde Gynoferon verdi folik asit ve demir eksikliği için bunuda sabah aç karnına portokal suyuyla içiyorum
ya canım demir ilaçları mideye zarar veriyo bendede öle doktora söledim doktor o yüzden doktor bana Gynoferon verdi mideye zarar vermiyo dedi aklında bulunsun bide ben sabah aç karnına içiyorum
bana magnezyum vermedilerCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?