2010 Temmuz Anneleri : )

Slm kıslr hg artvnlı hoŞgldınz yenı geln arkdslr var galıba
... Ben elevıt ve demr ılacı kullnyrm ve 3 ay bıtımde basldım ıkısınede

Kızlar doğum mevzularıda açılmış ben uyurken ben normal doğum yapmayı çok istiyorum ama çok ama çok korkuyorum bide kesiyolarmış falan yaa nediyosunuz

slm annişler.cok kötü grıp oldum bogazım,kulakları ve basım cok agrıyor.yutkunurken zorlanıyorum.burnum tıkalı sürekli yatıyorum.sıze bır bakayım dedım.

kızlar merhaba,

şu anda hangi vitamin ve ilaçları kullanıyorsunuz ? ben sadece elevit..15. haftamdayım..demir alanalr açıncı haftada başladı acaba ?
Canım ben elevit ve kan ilacı kullanıyorum.dr.tam kan sayımı istemişti bir önceki kontrolümde kansızlık çıkmadı.o zaman kan ilacı vermemişti.ama son kontrolümde artık başlayalım dedi.ben 16.haftamda başladım.
slm annişler.cok kötü grıp oldum bogazım,kulakları ve basım cok agrıyor.yutkunurken zorlanıyorum.burnum tıkalı sürekli yatıyorum.sıze bır bakayım dedım.

Ah canım ya çok çok geçmiş olsun. bol bol C vitamini al.

slm arkadaslar 10 gündür bilgisayarım bozuktu giremedim kk ya çok sükür yapıldı simdi hemen bir ziyaret edeyim dedim.ben 15 +5 günlük hamişim sorum su olacak ikili testi benim doktorum istemedi üçlü yapıcagız dedi muayene gününü 15 subata verdi sizce o zaman geç olmazmı siz kaçıncı haftanızda yaptırdınız .ayrıca ben ikili testin daha saglıklı oldugunu duydum ve pişmanım yaptırmadıgıma daha güvenilirmiş. bana bilgi verin bekliyorum yorumları

canım sen devlet hastanesinde mi yaptın yoksa özelde mi

canım ben istanbulda türkiye hastanesinde doğum yaptım..özel ama ssk geçiyor ssk lı olarak yaptım...

buı arada kızlar herhangi bir buıluşma toplaşma resim faaliyetiniz olduğunda burdan değil bu topikte paylaşıyoruz...
http://www.kadinlarkulubu.com/anneler-sosyal-aktiviteler-f932/

bilginiz olsun...orayı takip ediyordum bir yandan sizede bilgi vereyim dedim.
amaç o topiğe ziyaretçi dışardan kimse giremiyor yasak....ve resimleri orada birleştirilme kararı alındı..oki doki..
opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…