2010 Temmuz Anneleri : )

merhaba canım.bende yaptırmadım ıkılı testı sadece ense kalınlgı ölçüldü.ıyı cıktı sonucu cok sükür.16 haftalıkkende üclü test yaptırdım sonucumuz ıı cok sükür.16-20 haftalar arası üclü test yapılıyor senın gec olmaz bence daha.

bende 2li testi yaptırmadım 3lyü yaptırdım başta 2liyi yaptırmadığım için üzüldüm biraz ama 3lü test temiz çıktı doktor herşey yolunda dedi sakın korkma dedi ama ben 17.haftada yaptırdım senin doktor geç sölemiş biraz galiba araştırmak lazım iyice

Merhabalar, birazdan dr kontrolüne gidicem ve bebişimi görücem.
Bende cinsiyetini öğrenmeyen birkaç kişiden biriyim :))

Merhabalar, birazdan dr kontrolüne gidicem ve bebişimi görücem.
Bende cinsiyetini öğrenmeyen birkaç kişiden biriyim :))

hadi bakalım marii darısı benim başıma inşallah.. randevum 13 şubattaydı.. ama ben dayanamayarak 6 şubata aldım.. heheeee :)... meraktan ölüyorum.. nasıl gelcek bu haftasonu..

Merhaba ehhh artık öğrenirsin 18 hafta olmuş yani..

Evet muhtemelen öğreniriz. Geçen ay gittiğimizde kıpır kıpırdı sabit yakalayamadığı için öğrenemedik ama dr amcamız bizde daha meraklıydı tam 10 dk uğraştı ama yokk durmuyor dedi çok yaramaz olucak dedi. E tabii çocuk ses dalgasından rahatsız oldu diyemedim :)))kaydirigubbakcemile3

kızlarrr biz doktora gittik geldik.

%90 prensesimiz geliyormuş.
opuyorumnanaktan

darısı öğrenmeyi bekleen tüm arkadaşlarımızın başına...

kızlar topİĞİmİzde kaÇ ÖĞretmen var
doĞum İzİnlerİnİ konuŞsak
doĞum sonrası İznİmİz yaz tatİlİne denk gelİyo
evet bencede konuşalım..kaydirigubbakcemile5
ARTVİNLİ seninle aynı gidios sanırım .:)) Allah tamamına erdirsin hepimizi inş
bana doktor şuan kan hapı falan demedi ama ben hergün pekmez yiyorum,
sabah aç karnına da bal yemeye özen gösteriyorum

CAPRİ sonuçlar iyi çıkmış tatlım gözün aydın

1 haftadır annemdeyim hiç giremedim..
sadece bugünü okuyabildim çok geçmişe bakamadım,umarım herşey yolundadır..
ben bebişin hareketlerini hissetmeye başladım artık,dahada bağlandım kuzumaboshayallersmile
bugün moralim çok bozuldu 19 haftalık hamile arkadaşımın bebeğinin kalbi durmuşmafoldumben
içim sıkılıyo kızlarrr bugün bende ev işi çok yaptım bişi olmaz değil mii:sinifsinif:
normal doğum yapacakmış ne olur sizde dua edin onaaa

opuyorumnanaktan

gözün aydın canım.. çok sevindim.. darısı benim başıma.. öğrendim rahatladım.. şimdi yemek ısıtmaya gidiyorum.. seni merak edip girmiştim.. öptümm... Şeniz

opuyorumnanaktan

cnm gözün aydın demek prensesimiz geliyo senın adına çok sevındim zaten içinizide öle doguyodu demekki anneler hissedermiş allah sanada prensesinede saglık versin bende çok merak ediyodum giriyim bı bakıyım belki yazmıstır dedim yazmıssın saol senın adına çok sevindim cnm darısı benım başıma bide ben ögrensemm Şeniz

Merhaba Canlarımmm
Geçmişi okuyamadım. Sonbahar başta olmak üzere cinsiyetini öğrenen tüm arkadaşlara hayırlı olsun diyorum. Allah hepimize sağlıcakla yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin.
Benim canım sıkkkın ya. Medicana Beylikdüzü Aysun hn. hiç tavsiye etmiyorum. Dr değiştirecem. JFK hastanesinden Utku beyi düşünüyorum. Hiç tanıyan varmı aranızda?

Merhaba,

Medicana Aysun Hanım'ın metnini duymuştum ama hayrola bi sorun mu oldu.Bende Beylikdüzü Kolan'a gidiyodum ama doktorum ayrıldı.Moralim bozuldu doktor arayışına girdim bendebenneyaptımki

Canım ya verem etti beni bu kez Aysun. 10 dak sürdü muayenesi. Geveleyerek boyunu kilosunu filan söyledi.Tansiyonumu bile ölçmedi. Geçen aydan bu yana 3 kilo almışım. Gebelik şekeri mi çıkacak bende dedim. Evet dedi o kadar. Sanki çok önemsiz birşeymiş gibi.Ne yapabilirim dedim.Hamur işini kes dedi. Zaten yemiyorum ki hamur işi filan. Çevremde herkes korkuyor bu kadar az yersen çocuk beslenmez diye.Yine de 3 kilo almışım. JFKda Utku yu araştırdım. Doçentmiş. Üstelik Aysun la aynı para. Bilen tanıyan varmı diye kıvranıyorum işte. Sen kimi düşünüyorsun?

Son düzenleme:
herkese iyi geceler kızlar nasılsınız
toplamda kaç kilo aldınız acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…