slm arkadaslar 10 gündür bilgisayarım bozuktu giremedim kk ya çok sükür yapıldı simdi hemen bir ziyaret edeyim dedim.ben 15 +5 günlük hamişim sorum su olacak ikili testi benim doktorum istemedi üçlü yapıcagız dedi muayene gününü 15 subata verdi sizce o zaman geç olmazmı siz kaçıncı haftanızda yaptırdınız .ayrıca ben ikili testin daha saglıklı oldugunu duydum ve pişmanım yaptırmadıgıma daha güvenilirmiş. bana bilgi verin bekliyorum yorumları
slm arkadaslar 10 gündür bilgisayarım bozuktu giremedim kk ya çok sükür yapıldı simdi hemen bir ziyaret edeyim dedim.ben 15 +5 günlük hamişim sorum su olacak ikili testi benim doktorum istemedi üçlü yapıcagız dedi muayene gününü 15 subata verdi sizce o zaman geç olmazmı siz kaçıncı haftanızda yaptırdınız .ayrıca ben ikili testin daha saglıklı oldugunu duydum ve pişmanım yaptırmadıgıma daha güvenilirmiş. bana bilgi verin bekliyorum yorumları
saol mürüvetcım.sen hala ıste mısın canım?
Merhaba ehhh artık öğrenirsin 18 hafta olmuş yani..Merhabalar, birazdan dr kontrolüne gidicem ve bebişimi görücem.
Bende cinsiyetini öğrenmeyen birkaç kişiden biriyim :))
Merhabalar, birazdan dr kontrolüne gidicem ve bebişimi görücem.
Bende cinsiyetini öğrenmeyen birkaç kişiden biriyim :))
Merhaba ehhh artık öğrenirsin 18 hafta olmuş yani..
hadi bakalım marii darısı benim başıma inşallah.. randevum 13 şubattaydı.. ama ben dayanamayarak 6 şubata aldım.. heheeee :)... meraktan ölüyorum.. nasıl gelcek bu haftasonu..
evet bencede konuşalım..kaydirigubbakcemile5kızlar topİĞİmİzde kaÇ ÖĞretmen var
doĞum İzİnlerİnİ konuŞsak
doĞum sonrası İznİmİz yaz tatİlİne denk gelİyo
ARTVİNLİ seninle aynı gidios sanırım .:)) Allah tamamına erdirsin hepimizi inşCanım ben elevit ve kan ilacı kullanıyorum.dr.tam kan sayımı istemişti bir önceki kontrolümde kansızlık çıkmadı.o zaman kan ilacı vermemişti.ama son kontrolümde artık başlayalım dedi.ben 16.haftamda başladım.
Ah canım ya çok çok geçmiş olsun. bol bol C vitamini al.
kızlarrr biz doktora gittik geldik.
%90 prensesimiz geliyormuş. opuyorumnanaktan
darısı öğrenmeyi bekleen tüm arkadaşlarımızın başına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?