2010 Temmuz Anneleri : )

Canım utku beyi bilmiyorum, ama ben 2-3 kez nadideye gitmiştim, ben de onu hiç önermiyorum.

canım ben hizmet hastanesinde meltem hanıma gidiyorum, sorulara cevap verir, gerci bazen sorman gerekir ama sorduğunda cevabı mutlaka alırsın.ayrıca inanılmaz pozitif bir kaddın, her gittiğimde mutlu cıkıyorum:)
bu arada ben meltem hanımı gecen sene bu zamanlarda dr arastırırken buldum, nette hakkında şikayet yazmayan, b.köy - bahcelievler civarındaki tek dr du:)tabi benim kriterim birde kadın olmasıydı, o yüzden erkekleri arastırmadım.sen netten utku beyi de aratstır canım istersen

Her dr için iyi de diyen var kötü de.Araştırdıkça kafası karışıyor insanım. Meltem hn da duydum canım.Güzel şeyler okudum hakkında.. onu da bir deniyim olmazsa. Ya çok birşey değil işlerini yapsınlar istiyorum. Para ödüyoruz bedava değil ya. Yine de nazlanıyorlar anlamadım gitti.Doktor doktor gezmekten helak oldum ya.

selam sekerler nasılsınız bakalım bugun benım butun gun sol bobregım agrıdı
selam canım, gecmiş olsun hayırdır?

evet canım cok cesitli yorumlar olabiliyor dr hk.
ama sen içine hangisini sindirirsen ona git bence.
ben kendim seçtim, içime sinmişti zaten.

Ya önereceğiniz bir dr yokmu peki? Sizler hangi Dr lara gidiyorsunuz?

Canım ben bahçelievler medikal park hast.gidiyorum.dr.nevin hanım.hast.memnunum,dr.iyi sorularım cevapsız kalmıyor.ultrasyonda bakarken gördüğü herşeyi banada anlatıyor,gösteriyor.ben doğumumuda burada yapmaya karar verdim.birde hast.süha sönmez var,arkadaş onda doğum yaptı 10 gün önce,çok memnun kalmış.onuda araştırabilirsin.

bılmıyorum kı ılk defa agrıdı cok su ıcıyorum yoruldu sanırım onlarda saka tabıııı gece uzerımı cok acıyorum bazen gecelık gogusumun altına kadar cıkıyo...

Tamam canım çok sağol araştırıcam. Umarım adam gibi birini bulabilirim. Yoksa evde kendi kendime doğurmak zorunda kalıcam bu gidişle. senağlamasenağlama:1no2:

ozlemcim dikkat et canım kendine.
komplex umarım dilediğin gii bir dr bulursun canım
en yavastan kacıyorum arkadaşlar,iyigeceler

kızlarrr biz doktora gittik geldik.

%90 prensesimiz geliyormuş.
opuyorumnanaktan

darısı öğrenmeyi bekleen tüm arkadaşlarımızın başına...

kıslarrrr bugün biraz halsizdim pek bişeyler yazamadım (((

sonbaharrrrr canım gözün aydınnnn bir fıstığımız daha oluyor maşallahhhhhhh

herkese iyi geceler kızlar nasılsınız
toplamda kaç kilo aldınız acaba?

Ben daha kilo almamışım..
bu aydan sonra inşallah...

kızlarrr biz doktora gittik geldik.

%90 prensesimiz geliyormuş.
opuyorumnanaktan

darısı öğrenmeyi bekleen tüm arkadaşlarımızın başına...

% 90 ne demek ya kız mı erkek mi :S
sonradeğişince insanın kafası karışıyor
Şimdi kızımmm kızım die sevicez sonrada
aaa erkek miş ::S
En önemlisi sağlıklı olması..

Günaydın vişne'cim... a.s.

Sana da hayırlı günler tatlım.opuyorumnanaktan

Nasılsın?

Çok şükür iyiyim
sende iyisin dimi
İnşallah keyifin devam ediyordur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…