Merhaba Canlarımmm
Geçmişi okuyamadım. Sonbahar başta olmak üzere cinsiyetini öğrenen tüm arkadaşlara hayırlı olsun diyorum. Allah hepimize sağlıcakla yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin.
Benim canım sıkkkın ya. Medicana Beylikdüzü Aysun hn. hiç tavsiye etmiyorum. Dr değiştirecem. JFK hastanesinden Utku beyi düşünüyorum. Hiç tanıyan varmı aranızda?
selam canım, gecmiş olsun hayırdır?selam sekerler nasılsınız bakalım bugun benım butun gun sol bobregım agrıdı
evet canım cok cesitli yorumlar olabiliyor dr hk.Her dr için iyi de diyen var kötü de.Araştırdıkça kafası karışıyor insanım. Meltem hn da duydum canım.Güzel şeyler okudum hakkında.. onu da bir deniyim olmazsa. Ya çok birşey değil işlerini yapsınlar istiyorum. Para ödüyoruz bedava değil ya. Yine de nazlanıyorlar anlamadım gitti.Doktor doktor gezmekten helak oldum ya.
Ya önereceğiniz bir dr yokmu peki? Sizler hangi Dr lara gidiyorsunuz?
Canım ben bahçelievler medikal park hast.gidiyorum.dr.nevin hanım.hast.memnunum,dr.iyi sorularım cevapsız kalmıyor.ultrasyonda bakarken gördüğü herşeyi banada anlatıyor,gösteriyor.ben doğumumuda burada yapmaya karar verdim.birde hast.süha sönmez var,arkadaş onda doğum yaptı 10 gün önce,çok memnun kalmış.onuda araştırabilirsin.
ozlemcim dikkat et canım kendine.
komplex umarım dilediğin gii bir dr bulursun canım
en yavastan kacıyorum arkadaşlar,iyigeceler
kızlarrr biz doktora gittik geldik.
%90 prensesimiz geliyormuş. opuyorumnanaktan
darısı öğrenmeyi bekleen tüm arkadaşlarımızın başına...
ozlemcim dikkat et canım kendine.
komplex umarım dilediğin gii bir dr bulursun canım
en yavastan kacıyorum arkadaşlar,iyigeceler
Günaydın.....
Hayırlı Salılar Kızlar
a.s.a.s.a.s.a.s.
herkese iyi geceler kızlar nasılsınız
toplamda kaç kilo aldınız acaba?
kızlarrr biz doktora gittik geldik.
%90 prensesimiz geliyormuş. opuyorumnanaktan
darısı öğrenmeyi bekleen tüm arkadaşlarımızın başına...
Günaydın vişne'cim... a.s.
Sana da hayırlı günler tatlım.opuyorumnanaktan
Nasılsın?
Çok şükür iyiyim
sende iyisin dimi
İnşallah keyifin devam ediyordur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?