günaydın capricim nasılsın? sonbaharın kızımı olcakmış ay çok sevindim tahminler tuttu yani ay benimkinde de tutucakmı acaba?
günaydın kıslarr..opuyorumnanaktan
günaydın Capri, sulecik opuyorumnanaktan
günaydın kıslarr..opuyorumnanaktan
günaydın Capri, sulecik opuyorumnanaktan
Ben de iyiyim çok şükür...
Dün hava güneşliydi içim kıpır kıpırdı, bugün kapalı dün ki kadar olmasada keyifliyim...
Evet cnm dun hava çok güzeldi biraz gezdim...Yürüdüm..
Havalar bir an önce düzelsinde bizimdehavamız ii olsun dimiD:
annemdeydim bir hafta canımmopuyorumnanaktansizi okuyorum ama pc başına bir türlü oturamıyorum bu da banaalsanaalsanasmile:))))oooooooooo esra'cık nerelerdesin canım yaa günaydın...
Yine kayboldun iyisindir umarım...
hoşbulduk şulecik canımm..senin kalbinden ne geçiyor bilmiyorum ama bence senin prenses gibi bayanssulusmilegünaydın esra hoşgeldin....
Evet cnm dun hava çok güzeldi biraz gezdim...Yürüdüm..
Havalar bir an önce düzelsinde bizimdehavamız ii olsun dimiD:
annemdeydim bir hafta canımmopuyorumnanaktansizi okuyorum ama pc başına bir türlü oturamıyorum bu da banaalsanaalsanasmile:))))
bugün erkenciyiss kısımla..
kahvaltı yapyoz buyrun gelin teyzeleriii
tatilde de uyuyamıyoruzkaydirigubbakcemile3
hoşbulduk şulecik canımm..senin kalbinden ne geçiyor bilmiyorum ama bence senin prenses gibi bayanssulusmile
evet evet evet evet :lepi:delikafaduldendelikafadulden
Hiç sorma canım yaa benim ruh halim havaya endeksli...:roflol:
Güzel olursa keyifli kapalı olursa sıkıcı biri oluyorum.
Ohhhh ne güze yapmışsın...:dance:
Çok şükür ki ağırlaştığımız dönem bahara denk geliyor bol bol yürürüz canım....
-------- kızlar bu ara LİYADORA dan haber var mı ??
-------- ÇUBUK KRAKER hala yok yasağı bitmedimi daha 3 ay oldu ya
günaydın capricim nasılsın? sonbaharın kızımı olcakmış ay çok sevindim tahminler tuttu yani ay benimkinde de tutucakmı acaba?
annemdeydim bir hafta canımmopuyorumnanaktansizi okuyorum ama pc başına bir türlü oturamıyorum bu da banaalsanaalsanasmile:))))
bugün erkenciyiss kısımla..
kahvaltı yapyoz buyrun gelin teyzeleriii
tatilde de uyuyamıyoruzkaydirigubbakcemile3
hoşbulduk şulecik canımm..senin kalbinden ne geçiyor bilmiyorum ama bence senin prenses gibi bayanssulusmile
Canım seninki daha göstermemiş cinsiyetini, tahminin ne ?
benimde kalbimden kız geçiyor esracım ama rüyalarımda genelde erkek çocuğu görüyorum bilemiyorum yani orda bi karışıklık oluyo gerçi rüyaların tersi çıkarmış ama CADIARZU16 şubat gelene kadar bu merak bitmicek hayırlısı olsun inş.opuyorumnanaktan
benimde kalbimden kız geçiyor esracım ama rüyalarımda genelde erkek çocuğu görüyorum bilemiyorum yani orda bi karışıklık oluyo gerçi rüyaların tersi çıkarmış ama CADIARZU16 şubat gelene kadar bu merak bitmicek hayırlısı olsun inş.opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?