2010 Temmuz Anneleri : )

Sonbahar'cım hadi gözün aydın canım çok sevindim senin adına....

Tahmin ettiğimiz gibi prensesmiş inşallah sağlıklı bir şekilde kuucağına alırsın.

günaydın capricim nasılsın? sonbaharın kızımı olcakmış ay çok sevindim tahminler tuttu yani ay benimkinde de tutucakmı acaba?

günaydın capricim nasılsın? sonbaharın kızımı olcakmış ay çok sevindim tahminler tuttu yani ay benimkinde de tutucakmı acaba?

Günaydın canım iyiyim sen nasılsın?

Ben de geçmişi okuyamadım ama vişne'nin yazısından anladım.

İnşallah seninde jarika bir prensesin olur ki benim içime öyle doğuyor. :Saruboceq:

Ben de iyiyim çok şükür...

Dün hava güneşliydi içim kıpır kıpırdı, bugün kapalı dün ki kadar olmasada keyifliyim...

Evet cnm dun hava çok güzeldi biraz gezdim...Yürüdüm..

Havalar bir an önce düzelsinde bizimdehavamız ii olsun dimi D:

Hiç sorma canım yaa benim ruh halim havaya endeksli...:roflol:

Güzel olursa keyifli kapalı olursa sıkıcı biri oluyorum.

Ohhhh ne güze yapmışsın...:dance:

Çok şükür ki ağırlaştığımız dönem bahara denk geliyor bol bol yürürüz canım....

oooooooooo esra'cık nerelerdesin canım yaa günaydın...

Yine kayboldun iyisindir umarım...
annemdeydim bir hafta canımmopuyorumnanaktansizi okuyorum ama pc başına bir türlü oturamıyorum bu da banaalsanaalsanasmile:))))
bugün erkenciyiss kısımla..
kahvaltı yapyoz buyrun gelin teyzeleriii
tatilde de uyuyamıyoruzkaydirigubbakcemile3
günaydın esra hoşgeldin....
hoşbulduk şulecik canımm..senin kalbinden ne geçiyor bilmiyorum ama bence senin prenses gibi bayanssulusmile

evet evet evet evet :lepi:delikafaduldendelikafadulden

-------- kızlar bu ara LıYADORA dan haber var mı ??

-------- ÇUBUK KRAKER hala yok yasağı bitmedimi daha 3 ay oldu ya

sence benim neyim olabilir....Sağlıcakla.

İnşallahhhh İnşallahhhhhhhhh
Az da kaldı biliyosunn
düşünmesi bile heyecanlandırıyor beni...hihoyyythihoyyyt

gunaydın kıslr opuyorumnanaktan nasılsınz baklm

..........sonbahr gözün aydın hadi maşallh kısçe bayanssulusmile gelecekmiş canm

hımmm sonabaharada ilk yüzde doksan demişler banada erkek ilk cinsiyet tahmininde yüzde doksan erkek dediler sonna erkek dedi ama kız tahminleri değişebiliyor şekerler bence

benimde kalbimden kız geçiyor esracım ama rüyalarımda genelde erkek çocuğu görüyorum bilemiyorum yani orda bi karışıklık oluyo gerçi rüyaların tersi çıkarmış ama CADIARZU16 şubat gelene kadar bu merak bitmicek hayırlısı olsun inş.opuyorumnanaktan

Canım seninki daha göstermemiş cinsiyetini, tahminin ne ?

evet canım malesef henüz öğrenemedik kısmetse 16 şubata kaldı tabi o zaman da öğrenebilirsek inş. senin bi kız bi erkekmiş ağustos annelerine bakarken gördüm ay çok sevindim maşallah kuzucuklarına Allah sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inş.kaydirigubbakcemile5sositososito

bana oğluşun olucak gibi geliyor ama hayırlısı olsunnn

D olsun canım ne gelirse hayırlısı gelir inş..ilk bebeğin değil mi ?sağlıklı olsundaaaa
ama bak şimdi bende çok merak ettim ..ben kendime ilk günden beri kız tahmin ettim çıktı..hayırlısı

hee VİŞNESUYU senin sanki erkek gibi ama kesin bi karara varamadım sende :jeyyar:
tahminlerim sürüyorr:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…