hımmm sonabaharada ilk yüzde doksan demişler banada erkek ilk cinsiyet tahmininde yüzde doksan erkek dediler sonna erkek dedi ama kız tahminleri değişebiliyor şekerler bence
bana oğluşun olucak gibi geliyor ama hayırlısı olsunnn
evet canm rüylr hep trsne cıkrmş enm ruyam tersıne cıktı yagmrn tersne cıktı oglmz olck sennde kıs olck demkkı hep gec göstrdı kndını kesın kısmş gıbı gelyr banadabenimde kalbimden kız geçiyor esracım ama rüyalarımda genelde erkek çocuğu görüyorum bilemiyorum yani orda bi karışıklık oluyo gerçi rüyaların tersi çıkarmış ama CADIARZU16 şubat gelene kadar bu merak bitmicek hayırlısı olsun inş.opuyorumnanaktan
teyzoşşlarr biz çıkıyoruz temizlik yapcaz biraz
görüşmek üzereeea.s.byy
evet canm rüylr hep trsne cıkrmş enm ruyam tersıne cıktı yagmrn tersne cıktı oglmz olck sennde kıs olck demkkı hep gec göstrdı kndını kesın kısmş gıbı gelyr banada
evet cnm sağlıklı olsunda kız erkek farketmez sonuçta ilk bebişim ama yinede insan merak ediyor işte:) zaten bu topicte en geç ben öğrenicem galiba cinsiyeti :hulya:gamyoncuiremsu
sende rüyalarında kız bebekmi görüyordun? Evet görünen o bide benim karnım hiç sivrilmiyo sadece yana doğru genişleme var bütün bunlar kızı işaret ediyo:)
günaydın kızlarrr
sulecik bi sen bi ben bide vişne suyu kaldı sanırım cinsiyetni öğrenmeyen..
ben 12 şubatta gidicem belki gösterirde öğrenirsem eşime 14 şubatta sürpriz yapıcam....cd verirlersede sabah cdyi tutuşturucam eline inşallah gösterir...
rüyalarımda hep erekek gördüm.. ama hep içimden kızım olmasını istemişimdir.. hamile kaldığım günden neri hiç kız olarak düşünmedim rüyalardan etkilendim sanırım..
AMİNNNGünaydııııııın, Bende bir kız annesi olduğumu akşam öğrendim. Öğrenemeyenlerin sayısı azalıyor gittikçe .Hayırlı evlat olsunda (amiiiin.)
günaydın kızlarrr
sulecik bi sen bi ben bide vişne suyu kaldı sanırım cinsiyetni öğrenmeyen..
ben 12 şubatta gidicem belki gösterirde öğrenirsem eşime 14 şubatta sürpriz yapıcam....cd verirlersede sabah cdyi tutuşturucam eline inşallah gösterir...
rüyalarımda hep erekek gördüm.. ama hep içimden kızım olmasını istemişimdir.. hamile kaldığım günden neri hiç kız olarak düşünmedim rüyalardan etkilendim sanırım..
Günaydııııııın, Bende bir kız annesi olduğumu akşam öğrendim. Öğrenemeyenlerin sayısı azalıyor gittikçe .Hayırlı evlat olsunda (amiiiin.)
ayy mürüvetcim inşallah valla millet 12. haftada öğrendi ağustos anneleri öğrendi ama ben öğrenemedim daha bi öğrensem rahatlıcam.. en son gittiğimde bebeğin ters duruyo dediler oyüzen göremiyoruz dediler şansımı bide başka bi yerde denicem.. ordada olmazsa sanırım uzunca bi süre daha öğrenemicem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?