2010 Temmuz Anneleri : )

hımmm sonabaharada ilk yüzde doksan demişler banada erkek ilk cinsiyet tahmininde yüzde doksan erkek dediler sonna erkek dedi ama kız tahminleri değişebiliyor şekerler bence

görümcemin arkadaşına doğum yapana kadar kız demişler o da herşeyi kıza göre almış kız ismi ayarlamış bi doğmuşki oğlu olmuş:) böyle şeylerde olabiliyo ama nadiren oluyo sanırım.

bana oğluşun olucak gibi geliyor ama hayırlısı olsunnn

evet cnm sağlıklı olsunda kız erkek farketmez sonuçta ilk bebişim ama yinede insan merak ediyor işte:) zaten bu topicte en geç ben öğrenicem galiba cinsiyeti :hulya:gamyoncuiremsu

evet canm rüylr hep trsne cıkrmş enm ruyam tersıne cıktı yagmrn tersne cıktı oglmz olck sennde kıs olck demkkı hep gec göstrdı kndını kesın kısmş gıbı gelyr banada

evet canm rüylr hep trsne cıkrmş enm ruyam tersıne cıktı yagmrn tersne cıktı oglmz olck sennde kıs olck demkkı hep gec göstrdı kndını kesın kısmş gıbı gelyr banada

sende rüyalarında kız bebekmi görüyordun? evet görünen o bide benim karnım hiç sivrilmiyo sadece yana doğru genişleme var bütün bunlar kızı işaret ediyo:)

evet cnm sağlıklı olsunda kız erkek farketmez sonuçta ilk bebişim ama yinede insan merak ediyor işte:) zaten bu topicte en geç ben öğrenicem galiba cinsiyeti :hulya:gamyoncuiremsu

canım bende 14 hafta 5 gunluktum cınsıyeti öğrendığımde yanı geç değil aslında canım allah hayırlı evlatlar nasip etsin

günaydın kızlarrr
sulecik bi sen bi ben bide vişne suyu kaldı sanırım cinsiyetni öğrenmeyen..
ben 12 şubatta gidicem belki gösterirde öğrenirsem eşime 14 şubatta sürpriz yapıcam....cd verirlersede sabah cdyi tutuşturucam eline inşallah gösterir...
rüyalarımda hep erekek gördüm.. ama hep içimden kızım olmasını istemişimdir.. hamile kaldığım günden neri hiç kız olarak düşünmedim rüyalardan etkilendim sanırım..

Günaydııııııın, Bende bir kız annesi olduğumu akşam öğrendim. Öğrenemeyenlerin sayısı azalıyor gittikçe .Hayırlı evlat olsunda (amiiiin.)

sende rüyalarında kız bebekmi görüyordun? Evet görünen o bide benim karnım hiç sivrilmiyo sadece yana doğru genişleme var bütün bunlar kızı işaret ediyo:)

evet cnm aynen kıs bebek emzryrdm erkk oldu ve karn sıvrlgıde öle erkk olmş genşlrse basen karın belden kıs olrmş

hayırlısı inş. bi dahaki doktora gidişimizde hepimiz öğreniriz umarım:) senin çok güzel 14 şubat hediyesi olur:) ya size cd veriyomu doktor yoksa kendinizmi istiyorsunuz bende cd de hareketlerini görmek istiyorum...

Günaydııııııın, Bende bir kız annesi olduğumu akşam öğrendim. Öğrenemeyenlerin sayısı azalıyor gittikçe .Hayırlı evlat olsunda (amiiiin.)
AMİNNN

GÜNYDN CANM ALLH GÖNLNE GORE VERSIN SENNDE KISMŞ GIBI GLYR BANA BENDE KIS GRDUM RUYMDA ERKK CIKTI:kaydirigubbakcemile3

hayırlı olsun prensesin marii Allah sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin. Bu arada temmuz annesimi olucaksın istersen listeye ekleyebilirim senide cnm.

canım ben doktora değilde tıp merkezine gidicem ırf cinsiyet için sordum telefonla veriyolarmış ama istemen lazım önceden

ayy mürüvetcim inşallah valla millet 12. haftada öğrendi ağustos anneleri öğrendi ama ben öğrenemedim daha bi öğrensem rahatlıcam.. en son gittiğimde bebeğin ters duruyo dediler oyüzen göremiyoruz dediler şansımı bide başka bi yerde denicem.. ordada olmazsa sanırım uzunca bi süre daha öğrenemicem...

Bende daha ogrenemedim cinsiyetini :)

gecen sayfalarda bir arkadas kolan beylikduzu hastanesine gittigini ve doktorunun ordan ayrıldıgını yazmıs, Acaba doktoru servet hanımmı? Beylikduzundeki en iyi kadındogumculardan biri bence servet hanım ve dogan tıp merkezinde ki Mehmet Bey.. Mehmet Bey i kesinlikle tavsiye ediyorum arkadaslar..

Hayırlısı olsun canım..ben de 15.haftada öğrendim ..o zamana kadar göremedi doktor..

Artık öğrenirsin sen de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…