günaydın deniz h.g
günaydın deniz.
hayırlısı inş. bi dahaki doktora gidişimizde hepimiz öğreniriz umarım:) senin çok güzel 14 şubat hediyesi olur:) ya size cd veriyomu doktor yoksa kendinizmi istiyorsunuz bende cd de hareketlerini görmek istiyorum...
inşallah denizcim... benim göbek yana doğru gidiyo sivri bi göbeğim yok... 17. haftaya kadar göstermedi bebeğim cinsiyetini herkes bu kız die heveslendiriyorlar beni..erkek olsaydı hemn belli oluyomuş ultrasonda... ne biliyim yaa.. inşallah sağlıklı sıhatli gelir tabi....
canım tam kan sayımı yaplmadı mı
normalde 12 haftadan sonra kansızlık olmasa bile demir ilacına başlanıyo diye biliyorum
bebek çekiyomuş kanı dr öyle demişti
benim ayrıca demir eksikliğim var 10.7 idi 1 ay önce
demir hapı kullnmama rağmen 9.6 ya düşmüş( dr günde iki doza çıkardı değerim yükselmiyo çünkü
zaman geçmeden druna hatırlat derim
inşallah denizcim... benim göbek yana doğru gidiyo sivri bi göbeğim yok... 17. haftaya kadar göstermedi bebeğim cinsiyetini herkes bu kız die heveslendiriyorlar beni..erkek olsaydı hemn belli oluyomuş ultrasonda... ne biliyim yaa.. inşallah sağlıklı sıhatli gelir tabi....
günaydııınnn..
BENMKINE SORDUM CD VERYRMSNZ DYE YOK DEDI :çok üzgünüm:
Valla canım ne derece doğru bilemem ama öyle deniyor..
Göstermezse kız olurmuş, karın yanlara doğru olursa kız olurmuş vs vs vs diyorlar da, bilemicem artık doğru mu tesadüf mü? Ama halk arasında gerçekten böyle deniyor..
Hayırlısı olsun canım.
Böyle düşün.
herkese günaydın:)
[ı]herkese günaydın:)[/ı]
kızlar ben bunlara inanmıyorum çünkü doktor bana erkek olucak dedı hatta pipisinin resmini verdi ama bende göbık yok basen kalça maşşallahı var :) zaten ben hamile kalmadan önce ilk kilo aldığımda hemen basenlere vurudu şimdide aynı oldu kayınvalidemde 2 erkek doğurdum 2 sindede basen kalça çıktı bende dedi yani ben ona göre yorumlamıorum benm abimin eşine 9 ay kız dedi doğduki erkek kısmet bu işler allah hayırlı evlatlar versin
Günaydın kızlar,
Kaç gündür giremedim kkya herkes iyidir umarım.
Ben bugün hastayım grip oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?