Günaydın kızlar,
Kaç gündür giremedim kkya herkes iyidir umarım.
Ben bugün hastayım grip oluyorum
şekerlemeler günaydınnn :CüvCüv:
D olsun canım ne gelirse hayırlısı gelir inş..ilk bebeğin değil mi ?sağlıklı olsundaaaa
ama bak şimdi bende çok merak ettim ..ben kendime ilk günden beri kız tahmin ettim çıktı..hayırlısı
hee VİŞNESUYU senin sanki erkek gibi ama kesin bi karara varamadım sende :jeyyar:
tahminlerim sürüyorr:))
görümcemin arkadaşına doğum yapana kadar kız demişler o da herşeyi kıza göre almış kız ismi ayarlamış bi doğmuşki oğlu olmuş:) böyle şeylerde olabiliyo ama nadiren oluyo sanırım.
günaydın kızlarrr
sulecik bi sen bi ben bide vişne suyu kaldı sanırım cinsiyetni öğrenmeyen..
ben 12 şubatta gidicem belki gösterirde öğrenirsem eşime 14 şubatta sürpriz yapıcam....cd verirlersede sabah cdyi tutuşturucam eline inşallah gösterir...
rüyalarımda hep erekek gördüm.. ama hep içimden kızım olmasını istemişimdir.. hamile kaldığım günden neri hiç kız olarak düşünmedim rüyalardan etkilendim sanırım..
Günaydııııııın, Bende bir kız annesi olduğumu akşam öğrendim. Öğrenemeyenlerin sayısı azalıyor gittikçe .Hayırlı evlat olsunda (amiiiin.)
Günaydııınnn..
ayy mürüvetcim inşallah valla millet 12. haftada öğrendi ağustos anneleri öğrendi ama ben öğrenemedim daha bi öğrensem rahatlıcam.. en son gittiğimde bebeğin ters duruyo dediler oyüzen göremiyoruz dediler şansımı bide başka bi yerde denicem.. ordada olmazsa sanırım uzunca bi süre daha öğrenemicem...
Bende daha ogrenemedim cinsiyetini :)
gecen sayfalarda bir arkadas kolan beylikduzu hastanesine gittigini ve doktorunun ordan ayrıldıgını yazmıs, Acaba doktoru servet hanımmı? Beylikduzundeki en iyi kadındogumculardan biri bence servet hanım ve dogan tıp merkezinde ki Mehmet Bey.. Mehmet Bey i kesinlikle tavsiye ediyorum arkadaslar..
inşallah denizcim... benim göbek yana doğru gidiyo sivri bi göbeğim yok... 17. haftaya kadar göstermedi bebeğim cinsiyetini herkes bu kız die heveslendiriyorlar beni..erkek olsaydı hemn belli oluyomuş ultrasonda... ne biliyim yaa.. inşallah sağlıklı sıhatli gelir tabi....
herkese günaydın:)
Günaydın kızlar,
gunaydın cnm geçmiş olsun a.s.
geçmiş olsunbilmiyorumkismile
hayırlı olsun prensesin marii Allah sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin. Bu arada temmuz annesimi olucaksın istersen listeye ekleyebilirim senide cnm.
Günaydın kızlar,
gunydn hg geçmş olsn canm bol c vtamnı al bol su iç canmgünaydın kızlar,
kaç gündür giremedim kkya herkes iyidir umarım.
Eğer bebeğim beklenilen tarihde doğarsa yıldönümüze denk geliyor. :)) güzel bir tesadüf olucak.
evet bende temmuz ayında kısmetse doğum yapıcam. 30 a giricem :)) , 66 kg hamile kaldım, 9,08,2010 tarihinde doğum bekleniyor. Cadıarzu bebeğimin cinsiyeti kız. A.s.
günaydın cnm geçmiş olsun.
gunydn hg geçmş olsn canm bol c vtamnı al bol su iç canm
sağol canım.
bu hafta sonu dra gidicektim babamız çalıştığı için gidemedik.
bu hafta inşallah gidicez, kontrole daha var ama ben cinsiyeti çok merak etmeye başladım.
kızlar günaydın. bu sabah ocakta parmaklarımı yaktım çok acıyo hala buzdan çıkaramıyorum
senin 18 haftalık olmuş maşallah hala öğrenemedinmi bu gidişinde artık kesin öğrenirsin. şu cinsiyetleride bi öğrensek bakalım o zaman neyi merak etcez..
kızlarrr biz doktora gittik geldik.
%90 prensesimiz geliyormuş. opuyorumnanaktan
darısı öğrenmeyi bekleen tüm arkadaşlarımızın başına...
Günaydın.....
Hayırlı Salılar Kızlar
a.s.a.s.a.s.a.s.
Günaydııınnn..
Valla karın meselesi doğru mu bilemem ama benim karnım da yanlara doğru büyüyor, yanlarım doldu:) öne doğru fazla birşey yok...
Söylemediğim insanlar hala hamile olduğumu anlamıyorlar..Belki biraz kilo almışım gibi geliyordur onlara o kadar:)
Foto koyacam yarın unutmazsam..
15 haftalıktı son gittiğimizde totosunu dönmüştü dr uğraştı ama göremedi.
kıza benziyor dedi ama kesin değil.
bende başka bir dr var orada 4 boyutlu ve renkli ultroson var ona gidicem.
a.s.ne güzell tam zmanına denk gelmiş hayırlısı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?