2010 Temmuz Anneleri : )

Papatya'cım aman dikkat et...

Hareket iyidir ama biliyorsun herşeyin fazlası zarar.

Kendini ve bebeişini fazla yormamaya dikkat etmelisin şeker...

Selamm Kızlaarr
Kar yağıyo ne güzel ince ince. Dikkat edin üşütmeyin.Biraz geçmiş okuyalım bakalım neler olmuşş. Canım dedikodu çekti.

15 haftalıktı son gittiğimizde totosunu dönmüştü dr uğraştı ama göremedi.
kıza benziyor dedi ama kesin değil.
bende başka bir dr var orada 4 boyutlu ve renkli ultroson var ona gidicem.

4 boyutlu ultrason olan bi yere gtmiştim daha önce son baktırdığımız yer şu siyah beyazlardandı ayy çok kötüydü bebeğimi doğru düzgün göremedim cinsiyeti nasıl anlaşılsın....
4 boyutlu olunca görme ihtimali yükseliyormu kızlarreyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

Papatya'cım aman dikkat et...

Hareket iyidir ama biliyorsun herşeyin fazlası zarar.

Kendini ve bebeişini fazla yormamaya dikkat etmelisin şeker...

Saol canımm ya dikkat etmeye çalışıyorum ama mecburen arada fazla kaçıyor sanırım çünkü bende yavaşı bozuğumdur biraz aceleciyimdir...

Haftasonu evde de yoruldum galiba cumartesi hava çok güzel diye biraz temizlik yaptım camlarım kötü olmuştu çok sürekli yağmur ve kardan dolayı onları sildim..Ee evi süpürdüm sildimm yordum kendimi..Sonra da azar işittim tabi sen napıyosun diyebilmiyorumkismile
günaydın hoşgeldiniz papatya caprii

Günaydınn canım sende hoşgeldin...

komplex, marii, muzurperi, nefertiti50, suhenza

kızlar geç de olsa herkese gunaydın..

Canım amin, hepimiz sağlıkla kucaklayalım inşallah. Benimkilerin ense kalınlığı için ne olur ne olmaz diye prof.a gittim, makinası bayağı iyiydi. Bebişlerin ikiside bacaklarını açtı , doktor bir kız bir erkek gibi düşünebilirsin dedi ama tabi daha kesin değil değişebilirmiş. 8 Şubatta da kendi doktoruma gidicem o zaman kesin belli olur inşallah. Seninki kız olmasın pek bi nazlı baksana daha göstermemiş :))

benımde camlar berbat ama rısk almak ıstemıyorum.masllah ıyıkı bısey olmamıs.

benımde camlar berbat ama rısk almak ıstemıyorum.masllah ıyıkı bısey olmamıs.

ben dün hava güzel die evın altından girdim üstünden çıktım halıları balkona attım sildim süpürdüm evi sonrada yemegimi yaptım baktım akşam olmus sabah kalktım kalçalarım agrıyo valla çok yordum galiba kendimi kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…