ben dün hava güzel die evın altından girdim üstünden çıktım halıları balkona attım sildim süpürdüm evi sonrada yemegimi yaptım baktım akşam olmus sabah kalktım kalçalarım agrıyo valla çok yordum galiba kendimi kaydirigubbakcemile3
benımde camlar berbat ama rısk almak ıstemıyorum.masllah ıyıkı bısey olmamıs.
ben günlerdır hastayım umutlu grıp oldum.burnum tıkalı Allah hıcbır hamılenın basına vermesın.
halılarımı attın ız naparsın sen?dıkkat et canım benım halılarda eksık kalsın.sen hamıle deılsın galıba.
Gunaydın kızlar...
Yaklasık 15 gundur geceleri uyuyamıyorum.. sureklı sagıma soluma donuyorum.. gecede en az 15 kez uyanıyorum.. acaba sizce hamılelıkle alakası olabılırmı ??
valla hava o kadar güzeldiki dün kaptırdım kendimi bide benım sabah sancım tutmustu sol kasıgım agrıdı nefes alamadım hatta kk yede yazdım kızlarla dertleştim agrıdan çıglık attım sonra kalktım evin altından girdim üstünden çıktım deliyim ben yaa kaydirigubbakcemile3
ay maşallah bende bir üşengeç olmuşum kayınvalidemlerde kalıorum eve gececem temizlik derdi var die geçmiyorumm amannn allahım banada ver temizlik aşkı hamiş olduğumdan beri hantalım yaa
4 boyutlu ultrason olan bi yere gtmiştim daha önce son baktırdığımız yer şu siyah beyazlardandı ayy çok kötüydü bebeğimi doğru düzgün göremedim cinsiyeti nasıl anlaşılsın....
4 boyutlu olunca görme ihtimali yükseliyormu kızlarreyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
ben günlerdır hastayım umutlu grıp oldum.burnum tıkalı Allah hıcbır hamılenın basına vermesın.
Gunaydın kızlar...
Yaklasık 15 gundur geceleri uyuyamıyorum.. sureklı sagıma soluma donuyorum.. gecede en az 15 kez uyanıyorum.. acaba sizce hamılelıkle alakası olabılırmı ??
umutlu bana önce kız dedı sonra dört gün snra erkek dedı.
Gunaydın kızlar...
evet denız günescım grıbım.bıde bırkac gündür carpıntı basladı kansızlıktan mı acaba?
2'li testte girmiştim 4 boyutluya süperdi herşeyi net bir şekilde görmüştüm.
Geçmiş olsun, deniz suyu alsaydın burnun için başka türlü zor açılır.
Ben dün gece tıkanmıştım öyle bugün tıkanıklık yok şükür.
Sabaha görede daha iyi hissediyorum.
Eskisi gibi hiç uyanmadan uykum yok ama seninki akdar sık uyanmıyorum.
Umutlu gibi banada ateş basıyor arada açılıyorum sonra üşüyorum tekrar yorgan altına giriyorum.
Umutlu, dün yaptığın temizliğin acısı benimki gibi çıkmaz umarım sendende bende pazar günü öyle kendimi kaptırdım şimdi her yanım ağrıyor ve hasta oldum.
Bilmem olabilir doktoruna sor bakalım kan değerlerini..CADIARZU
Aaaa..?:bbo: Hayırlısı olsun canım vardır herşeyde bir hayır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?