2010 Temmuz Anneleri : )

halılarımı attın ız naparsın sen?dıkkat et canım benım halılarda eksık kalsın.sen hamıle deılsın galıba.

benımde camlar berbat ama rısk almak ıstemıyorum.masllah ıyıkı bısey olmamıs.

ben günlerdır hastayım umutlu grıp oldum.burnum tıkalı Allah hıcbır hamılenın basına vermesın.

cnm çok çok geçmiş olsun dikkat et kendine bol bol c vitamini al portakal ye ballı süt iç senın ii olman lazımkı bebgınde ii olsun cnm benim opuyorumnanaktan

halılarımı attın ız naparsın sen?dıkkat et canım benım halılarda eksık kalsın.sen hamıle deılsın galıba.

valla hava o kadar güzeldiki dün kaptırdım kendimi bide benım sabah sancım tutmustu sol kasıgım agrıdı nefes alamadım hatta kk yede yazdım kızlarla dertleştim agrıdan çıglık attım sonra kalktım evin altından girdim üstünden çıktım deliyim ben yaa kaydirigubbakcemile3

Gunaydın kızlar...

Yaklasık 15 gundur geceleri uyuyamıyorum.. sureklı sagıma soluma donuyorum.. gecede en az 15 kez uyanıyorum.. acaba sizce hamılelıkle alakası olabılırmı ??

Gunaydın kızlar...

Yaklasık 15 gundur geceleri uyuyamıyorum.. sureklı sagıma soluma donuyorum.. gecede en az 15 kez uyanıyorum.. acaba sizce hamılelıkle alakası olabılırmı ??

cnm ben gece dön o yana dön bu yana uyuyamıyorum birden ateş basıyo yorgan bile benı deli ediyo sankı heryerden ses geliyo sırf uyumayayım die sanki tepinip duruyorum yatakta deli gibi bn böle degildim yaa tam uyucam wc ye gidesim gelir sabaha kadar uyku yok nerdeyse sonra bi uyuyorum 11 de kalkıyorum sabah kaydirigubbakcemile3

ay maşallah bende bir üşengeç olmuşum kayınvalidemlerde kalıorum eve gececem temizlik derdi var die geçmiyorumm amannn allahım banada ver temizlik aşkı hamiş olduğumdan beri hantalım yaa

ay maşallah bende bir üşengeç olmuşum kayınvalidemlerde kalıorum eve gececem temizlik derdi var die geçmiyorumm amannn allahım banada ver temizlik aşkı hamiş olduğumdan beri hantalım yaa

cnm benımde üşengeçlıgım var bakma hep öle üstün körü temizlerdim üstün süpür toz al dünde hava güzeldi bahar havası gibi herşeyı çıkardım balkona tabi ilk balkonu yıkadım sonra eve bakıyorum herşey bi yerde dedim salak kafa neden bu kadar detaya girdin şimdi nerden başlıcan kaydirigubbakcemile3 yemınle akşam bitti işim sonra yemekleri yaptım o yorgunlukla hemide 3 çeşit kaydirigubbakcemile3

2'li testte girmiştim 4 boyutluya süperdi herşeyi net bir şekilde görmüştüm.

ben günlerdır hastayım umutlu grıp oldum.burnum tıkalı Allah hıcbır hamılenın basına vermesın.

Geçmiş olsun, deniz suyu alsaydın burnun için başka türlü zor açılır.
Ben dün gece tıkanmıştım öyle bugün tıkanıklık yok şükür.
Sabaha görede daha iyi hissediyorum
.

Gunaydın kızlar...

Eskisi gibi hiç uyanmadan uykum yok ama seninki akdar sık uyanmıyorum.
Umutlu gibi banada ateş basıyor arada açılıyorum sonra üşüyorum tekrar yorgan altına giriyorum.

Umutlu, dün yaptığın temizliğin acısı benimki gibi çıkmaz umarım sendende bende pazar günü öyle kendimi kaptırdım şimdi her yanım ağrıyor ve hasta oldum.

Gunaydın kızlar...

bende sırt üstü yatmasını cok severım sımdı yatamıyorum rahatsız oluyoruz sık uyanmasamda kıpır kıpır dönüyorum.

herkese merhaba hanımlar bizde azönce uyandık. tebrik eden herkese teşekkür ederim.

dün benim karnım çok acımıştı doktordayken eve geldim buraya mesajı yazdım sonra hemen

uyumuşum. dr görene kadar çok bastırdı karnıma bebek pozisyon alsın diye. ondan acıdı.

saol canım.dün aldık ama cok fayda etmedı Allahtan ates yok.

umutlu bana önce kız dedı sonra dört gün snra erkek dedı.

bebişim burnun için ne yap biliyomusun tuzlu suyu kaynat sonra sogut burnuna çek boşalt abdest alır gibi çok ii geliyo hanı eczanede satılıyo ya okyanus suyu aynısı gibi oluyo açıyo burnunu devamlı yap bak nasıl iii gelicek burnunun tıkanıklıgına o burnuna hemen çare bulalım burun tıkanıklıgı bebgın fazla oksijen almasını engelliyo inşallah bir an önce geçer :Saruboceq:

Bilmem olabilir doktoruna sor bakalım kan değerlerini..CADIARZU

Aaaa..?:bbo: Hayırlısı olsun canım vardır herşeyde bir hayır.

tabıı hayırlısı olsun dıyorum ama babamızda kızı duyunca cok sevındı sonrada erkek deyınce sevındı ben bıraz alıstırmıstım kendımı herkes erkek dıyordu zaten kız olunca cokkk sevınmıstım ama oglumuz gelıcekmıs.degıstırmesse bı daha kıne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…