2010 Temmuz Anneleri : )

khhiwa senın cinsiyet bellı oldumu cnm valla benım totolar agrıyo şimdilik bakalım inşallah hasta olmam ama şu an çok dinamıgım sositososito hala her akşam kendime ve eşime portakal suyu sıkarım ve içeriz vitamın depoluyorum inşallah bişe olmaaz

gözün aydın canım.Allah gönlüne göre verdı.

ya evet biz herşeyden sakınıoruz bebekleri onlar sallaıorlar bastırıorlar acımasız doktorlar ama kız cınsıyeti değişebilior sen kesin olarak emin olma bu kadr pozisyon aradığına göre

gzel kızın annesi gelmiş canım allah gönlünden geçenı verdi inşallah darısı başımıza 9 günüm kaldı bende görücem bıdıgımı

kızlarrr biz doktora gittik geldik.

%90 prensesimiz geliyormuş.
opuyorumnanaktan

darısı öğrenmeyi bekleen tüm arkadaşlarımızın başına...

Ay canım tebrikler..Kaçırmışım ben kusurabakmabilmiyorumkismile dün akşam yazmışsın gerilerde kalmış sen böyle deyince aradım buldum valla ne olmuş diyebilmiyorumkismile

Hayrlısı olsun:ecrin_bebek:

ben hıc dört boyutluda baktırmadım.nasıl olur merak edıyorum.babamızda burda dört boyutlu yok kayserıye gıdelımde baktıralım dıyor ama daha cırkın olur heralde dımı kücük ya daha.

ya evet biz herşeyden sakınıoruz bebekleri onlar sallaıorlar bastırıorlar acımasız doktorlar ama kız cınsıyeti değişebilior sen kesin olarak emin olma bu kadr pozisyon aradığına göre

yok cnm ya emin olamadı bazı erkek bebelerin cinsel organları geç gelişiyormuş 16 haftadan

sonra anca başlarmış gelişmeye. renkli usg ile baktığı halde adam aradı aradı bacaklarının

arasına yakınlaştırıyor görüntüyü bizde görüyoruz eşimle bom boş. kendiside söyledi şuan

boş gözüküyor % 90 kızınız olacak ama dedi kesin sonuç her zaman 5. ayda belli olur dedi.

ufaklıklar bazen süpriz yapabiliyor dedi. ağırlığı 125 grm mış.benim bebekte ağzıyla baloncuk

yapıyordu suyun içinde oyunmu bulmuş kendine ne yapmış ona baya güldük

güzel anneler benım iştahım şimdiye kadar hiç kapanmadı aksine eskısınden daha açık kendime durr diyemıyorum.bide tatlı astası oldum çıktım ben öle tatlı yemezdim şimdi eşim çikolata ve pasta yetiştiremıyo sabah akşam yesem çikolata ve pasta başka bişe yesemesemde olur bi ekşi elma karnımda 1 haftadır sivrildi bakalım benım bebişim kızmı erkek mi özledim bıdıgımı yaa :ecrin_bebek:

Bende aynen oyle en son sabah 8 gıbı güzumu acıyorum sonra bı kapatıyorum uyandıgımda 11- 12 olmus.. kaydirigubbakcemile3

16.haftada kız dedı hatta %90 dedı.sonra dört bes gün sonra üclü test ıcın gıttım erkkek bu dedı.

Anaa banada 16. haftada kız dedı hemde %99 sonrada inş. yanılmam dedı :1shok: nasıl yani dedım guldu.. bu hafta tekrar kontrole cagırdı umarım suprıs olmas :bbo:

bı arkadsıma ıkı ay boyunca erkek dedı sonra kız dedı benım dr cınsıyet tahmınınde ıı dııl galıba dedık.drumuz esımın lıseden arkadsı baska dr gıtmek ıstemedık cok ılgılenıyor aksamları falan rahatlıkla arıyoruz. yenı uzman oldu ılk görev yerı bıraz cınsıyette ıı dııl galıba.

teşekkür ederim denizcim. bizimde kızımız geliyor.

değişeceğini sanmıyorum. çünkü içime hep kız doğuyor.

gzel kızın annesi gelmiş canım allah gönlünden geçenı verdi inşallah darısı başımıza 9 günüm kaldı bende görücem bıdıgımı

umutlucum senin kan hesaplamaların tuttu,

sonra kızlar kameri çin takvimi tuttu hani üstüne 9 ay koyup hesaplanıyordu

canımın ekşi ve acı istemesi tuttuu

göbeğimin öne doğru değilde yanlara doğru genişlemesi de tuttu .

Bende aynen oyle en son sabah 8 gıbı güzumu acıyorum sonra bı kapatıyorum uyandıgımda 11- 12 olmus.. kaydirigubbakcemile3

ya sabaha kadar off puff eşimde sabah diyokı ne oluyo sana kurtlu gibi uyuyamıyosun bide off puff bagrıyosun eşim uykusunuda alamıyo benım yüzümden çünkü fır fır dönüyorumm sonra bi uyuyorum senın gibi geç kalıyorum boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…