2'li testte girmiştim 4 boyutluya süperdi herşeyi net bir şekilde görmüştüm.
Geçmiş olsun, deniz suyu alsaydın burnun için başka türlü zor açılır.
Ben dün gece tıkanmıştım öyle bugün tıkanıklık yok şükür.
Sabaha görede daha iyi hissediyorum.
Eskisi gibi hiç uyanmadan uykum yok ama seninki akdar sık uyanmıyorum.
Umutlu gibi banada ateş basıyor arada açılıyorum sonra üşüyorum tekrar yorgan altına giriyorum.
Umutlu, dün yaptığın temizliğin acısı benimki gibi çıkmaz umarım sendende bende pazar günü öyle kendimi kaptırdım şimdi her yanım ağrıyor ve hasta oldum.
herkese merhaba hanımlar bizde azönce uyandık. tebrik eden herkese teşekkür ederim.
dün benim karnım çok acımıştı doktordayken eve geldim buraya mesajı yazdım sonra hemen
uyumuşum. dr görene kadar çok bastırdı karnıma bebek pozisyon alsın diye. ondan acıdı.
herkese merhaba hanımlar bizde azönce uyandık. tebrik eden herkese teşekkür ederim.
dün benim karnım çok acımıştı doktordayken eve geldim buraya mesajı yazdım sonra hemen
uyumuşum. dr görene kadar çok bastırdı karnıma bebek pozisyon alsın diye. ondan acıdı.
kızlarrr biz doktora gittik geldik.
%90 prensesimiz geliyormuş. opuyorumnanaktan
darısı öğrenmeyi bekleen tüm arkadaşlarımızın başına...
Ultrason nasıl? 2 boyutlu mu 4 mü?
4 te pek yanılma olmaması lazım.
Neyse canım dediğim gibi vardır bir hayır.
ya evet biz herşeyden sakınıoruz bebekleri onlar sallaıorlar bastırıorlar acımasız doktorlar ama kız cınsıyeti değişebilior sen kesin olarak emin olma bu kadr pozisyon aradığına göre
ya evet biz herşeyden sakınıoruz bebekleri onlar sallaıorlar bastırıorlar acımasız doktorlar ama kız cınsıyeti değişebilior sen kesin olarak emin olma bu kadr pozisyon aradığına göre
benım degıstı mesela %90 kızdan erkek oldu sasrdık tabıı.
kaçıncı haftada erkek oldu nefercim. ???
cnm ben gece dön o yana dön bu yana uyuyamıyorum birden ateş basıyo yorgan bile benı deli ediyo sankı heryerden ses geliyo sırf uyumayayım die sanki tepinip duruyorum yatakta deli gibi bn böle degildim yaa tam uyucam wc ye gidesim gelir sabaha kadar uyku yok nerdeyse sonra bi uyuyorum 11 de kalkıyorum sabah kaydirigubbakcemile3
senın ıcınden ne gecıyor umutlum?
16.haftada kız dedı hatta %90 dedı.sonra dört bes gün sonra üclü test ıcın gıttım erkkek bu dedı.
Ay canım tebrikler..Kaçırmışım ben kusurabakmabilmiyorumkismile dün akşam yazmışsın gerilerde kalmış sen böyle deyince aradım buldum valla ne olmuş diyebilmiyorumkismile
Hayrlısı olsun:ecrin_bebek:
gzel kızın annesi gelmiş canım allah gönlünden geçenı verdi inşallah darısı başımıza 9 günüm kaldı bende görücem bıdıgımı
Bende aynen oyle en son sabah 8 gıbı güzumu acıyorum sonra bı kapatıyorum uyandıgımda 11- 12 olmus.. kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?