2010 Temmuz Anneleri : )

cnm sen zaten hissettin kızın olacagını rabbim saglıkla kucagınada almayı nasip etsin bebişim opuyorumnanaktan

yaaa benım şu alnımdakı sivilceler gitmiyo sinirleniyorum bugune kadar hiç sivilcem olmamıstı deliricem ama biliyorum yumurta yemeyi ve çikolata pasta yemeyı kessem gidecekler ama ben onlarsız ne yaparım senağlama

sizce benım bebegımın cinsiyetı ne annişler tahmın edin hatta avatara tekrar bebegımın 11+5 günlük fotosunu koyıyım

yaa bu kadar olsa iyi ben yataga yattımmı bırde kasıntı tutuyor goguslerım ve karnım boylece uykum tan faciaya dönusuyor:bbo:

sizce benım bebegımın cinsiyetı ne annişler tahmın edin hatta avatara tekrar bebegımın 11+5 günlük fotosunu koyıyım

bana erkek gibi geliyor çünkü öncelikle senin içinde doğan erkek

sonra da tatlı , pasta yemen ohh maşallah... erkek gibi geliyor bana.

yaaa benım şu alnımdakı sivilceler gitmiyo sinirleniyorum bugune kadar hiç sivilcem olmamıstı deliricem ama biliyorum yumurta yemeyi ve çikolata pasta yemeyı kessem gidecekler ama ben onlarsız ne yaparım senağlama

Kızın olacak senin. Gull de tutmadı tahminim ama sende tutacak biliyorum.:sm_cool::sm_cool:

kıslarrrr selammmm doktordan geldik şimdi oğluşumuz olacağı kesinleşti pipisinin ultrason fotosunu verdi doktorumuz bugün oğluşum pek hareketliydi güzel güzel açtı bacaklarını :)))) bacak boyu 18 haftalık bebeğin bacak boyu kadarmış babası çok uzun 2 metre sanırım babasına çekecek :))) bebiş iriymiş bana sende şeker çıkabilir dedi hamur işine falan dikkat et dedi. haftasından önde gidiyor dedi :)))) teyzeleriii öpüyoruz hepiniziii ben kaçar annemlerdeyim akşama okurum artık geçmişi zemuszemus opuyorumnanaktan

Ah yavrum sen daha dur..sempatiksalakcinni

Daha şimdiden uyuyamıyorsam dönüüp duruyorsan son aylarda yazın ortasında görücem seni..sempatiksalakcinni

bana erkek gibi geliyor çünkü öncelikle senin içinde doğan erkek

sonra da tatlı , pasta yemen ohh maşallah... erkek gibi geliyor bana.

ahh cnm ben meraktan çatlıcam 9 günüm kaldı inşallah gösterır bıdıgım cinsiyetınıde bende ona ciciler alırı yavaş yavaş zemuszemus

Hayırlı olsun oğluşumuz. Allah analı babalı büyütsün. alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Bende çok korkuyorum gebelik şekerinden ya.Çıkmaz inşallah.:Saruboceq::Saruboceq:

Ah yavrum sen daha dur..sempatiksalakcinni

Daha şimdiden uyuyamıyorsam dönüüp duruyorsan son aylarda yazın ortasında görücem seni..sempatiksalakcinni

ya yanmışız biz eşimde şimdi bölesen son aylarda allah yardımcımız olsun dio kaydirigubbakcemile3 kız benim göbiş kasınmaya başladı yanlarım boşaldı karnım svrildi ama kan oturana kadar kaşıyasım geliyo valla bebe yagı kullanıyorum ama yarılacam herhalde kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…