Anaa banada 16. haftada kız dedı hemde %99 sonrada inş. yanılmam dedı :1shok: nasıl yani dedım guldu.. bu hafta tekrar kontrole cagırdı umarım suprıs olmas :bbo:
teşekkür ederim denizcim. bizimde kızımız geliyor.
değişeceğini sanmıyorum. çünkü içime hep kız doğuyor.
umutlucum senin kan hesaplamaların tuttu,
sonra kızlar kameri çin takvimi tuttu hani üstüne 9 ay koyup hesaplanıyordu
canımın ekşi ve acı istemesi tuttuu
göbeğimin öne doğru değilde yanlara doğru genişlemesi de tuttu .
16.haftada kız dedı hatta %90 dedı.sonra dört bes gün sonra üclü test ıcın gıttım erkkek bu dedı.
ya sabaha kadar off puff eşimde sabah diyokı ne oluyo sana kurtlu gibi uyuyamıyosun bide off puff bagrıyosun eşim uykusunuda alamıyo benım yüzümden çünkü fır fır dönüyorumm sonra bi uyuyorum senın gibi geç kalıyorum boshayallersmile
sizce benım bebegımın cinsiyetı ne annişler tahmın edin hatta avatara tekrar bebegımın 11+5 günlük fotosunu koyıyım
yaaa benım şu alnımdakı sivilceler gitmiyo sinirleniyorum bugune kadar hiç sivilcem olmamıstı deliricem ama biliyorum yumurta yemeyi ve çikolata pasta yemeyı kessem gidecekler ama ben onlarsız ne yaparım senağlama
olmaz ınsallah canım.
yaa bu kadar olsa iyi ben yataga yattımmı bırde kasıntı tutuyor goguslerım ve karnım boylece uykum tan faciaya dönusuyor:bbo:
ya sabaha kadar off puff eşimde sabah diyokı ne oluyo sana kurtlu gibi uyuyamıyosun bide off puff bagrıyosun eşim uykusunuda alamıyo benım yüzümden çünkü fır fır dönüyorumm sonra bi uyuyorum senın gibi geç kalıyorum boshayallersmile
bana erkek gibi geliyor çünkü öncelikle senin içinde doğan erkek
sonra da tatlı , pasta yemen ohh maşallah... erkek gibi geliyor bana.
kıslarrrr selammmm doktordan geldik şimdi oğluşumuz olacağı kesinleşti pipisinin ultrason fotosunu verdi doktorumuz bugün oğluşum pek hareketliydi güzel güzel açtı bacaklarını :)))) bacak boyu 18 haftalık bebeğin bacak boyu kadarmış babası çok uzun 2 metre sanırım babasına çekecek :))) bebiş iriymiş bana sende şeker çıkabilir dedi hamur işine falan dikkat et dedi. haftasından önde gidiyor dedi :)))) teyzeleriii öpüyoruz hepiniziii ben kaçar annemlerdeyim akşama okurum artık geçmişi zemuszemus opuyorumnanaktan
Ah yavrum sen daha dur..sempatiksalakcinni
Daha şimdiden uyuyamıyorsam dönüüp duruyorsan son aylarda yazın ortasında görücem seni..sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?