2010 Temmuz Anneleri : )

sizce benım bebegımın cinsiyetı ne annişler tahmın edin hatta avatara tekrar bebegımın 11+5 günlük fotosunu koyıyım
ben sana tahmnde bulnmştum canm erkege bnzyr sankı demştım karnn nasl şişmi sıvrmı yanı ılerı dogru yoksa genşlmsnemı basenlre yanlaramı kılo alyrsn

gözn aydn gülcüm hadi hayrlısı maşşlh gamyoncuya doktrlrn tavsysnı dınlmk lazm tabıkıde

ates ölcer aldık bebegımıze kulaktan ölcenlerde hergün bız kendımızı ölçüyoruz.kaydirigubbakcemile3

gözünaydın canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn ii bakmışsın bebeğe afferim sana maşallah maşallah keşke bende doktordan öyle şeyler duysam

cnm benım karnım küçük ve ortada top gibi sivri yanlar boş basen yok bakalım sonuç ne çıkacak tatlı ve ekşi hastası oldum çıktım kaydirigubbakcemile3

banada son gittiğimde kızmıştı dr kuvezde birbebekmi istiyorsun diye et tavuk balık dedi gülcüm sen nasıl besleniyorsun

gülcümm hadi gözün aydın kesinleşmiş senin prens

Umutlu herkesten herşeyden önce sen kendin çok kuvvetli erkek hissediyorsun..Bence erkek..

Dediğim gibi anneler en kuvvetli hissedenler..

Ama hayırlısı tabii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…