kız varya bizi atacak kocalar evden kurtlandıkmı pirelendikmi bu ne ya kaydirigubbakcemile3
kız varya bizi atacak kocalar evden kurtlandıkmı pirelendikmi bu ne ya kaydirigubbakcemile3
Kızın olacak senin. Gull de tutmadı tahminim ama sende tutacak biliyorum.:sm_cool::sm_cool:[/Qsivilceler yüzündenmı bu tahmın olsun sende böle tahmın ettın bakalım tutacakmı hayırlısı bebem opuyorumnanaktan
ben sana tahmnde bulnmştum canm erkege bnzyr sankı demştım karnn nasl şişmi sıvrmı yanı ılerı dogru yoksa genşlmsnemı basenlre yanlaramı kılo alyrsnsizce benım bebegımın cinsiyetı ne annişler tahmın edin hatta avatara tekrar bebegımın 11+5 günlük fotosunu koyıyım
kıslarrrr selammmm doktordan geldik şimdi oğluşumuz olacağı kesinleşti pipisinin ultrason fotosunu verdi doktorumuz bugün oğluşum pek hareketliydi güzel güzel açtı bacaklarını :)))) bacak boyu 18 haftalık bebeğin bacak boyu kadarmış babası çok uzun 2 metre sanırım babasına çekecek :))) bebiş iriymiş bana sende şeker çıkabilir dedi hamur işine falan dikkat et dedi. haftasından önde gidiyor dedi :)))) teyzeleriii öpüyoruz hepiniziii ben kaçar annemlerdeyim akşama okurum artık geçmişi zemuszemus opuyorumnanaktan
erkek nasıl yaatmıs öyle ohhhh.
kıslarrrr selammmm doktordan geldik şimdi oğluşumuz olacağı kesinleşti pipisinin ultrason fotosunu verdi doktorumuz bugün oğluşum pek hareketliydi güzel güzel açtı bacaklarını :)))) bacak boyu 18 haftalık bebeğin bacak boyu kadarmış babası çok uzun 2 metre sanırım babasına çekecek :))) bebiş iriymiş bana sende şeker çıkabilir dedi hamur işine falan dikkat et dedi. haftasından önde gidiyor dedi :)))) teyzeleriii öpüyoruz hepiniziii ben kaçar annemlerdeyim akşama okurum artık geçmişi zemuszemus opuyorumnanaktan
banamı dedin :)
ben sana tahmnde bulnmştum canm erkege bnzyr sankı demştım karnn nasl şişmi sıvrmı yanı ılerı dogru yoksa genşlmsnemı basenlre yanlaramı kılo alyrsn
gözn aydn gülcüm hadi hayrlısı maşşlhgamyoncuya doktrlrn tavsysnı dınlmk lazm tabıkıde
cnm ne yapıyım bende delilige vurdum bu kadar huysuz oldugumu ben daha hatırlamıyorum çekılmez oldum :) :)sırnaşık şey Alemsin walla canım..
kasıntı ıcın solüsyon verıyormus galıba ıı gelıyor demıstı bır arkadsım.
evet umutlum sana dedım.
Kızın olacak senin. Gull de tutmadı tahminim ama sende tutacak biliyorum.:sm_cool::sm_cool:[/Qsivilceler yüzündenmı bu tahmın olsun sende böle tahmın ettın bakalım tutacakmı hayırlısı bebem opuyorumnanaktan
Evet canım sivilcelerden. Bende de çıkıyor ilk günden beri.Bende yediklerimden zannediyordum. Bir süre yemedim devam etti. Çok yağlandı cildim.Beni görenlerde hep erkek dediler. Yok yayılmadın, yok düzelleştin erkek bebekte olur bunlar dediler ama kız çıktı. Gerç, henüz % 90 ama sositosositosositososito
bendede ıstahsızlık var zor yıyorum offya umutlu ıstahtan versen bıraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?