mrb kizlar...
oncelikle saglikla 9 ay gecirip evlatlarinizi saglikla kucaginiza almanizi dilerim..
ben agustos anne adayiyim....sizler bende 1 ay ondesiniz...bilginize ihtiyacim var..
benim sorunum 2 li testimiz 1:30 risk gurubunda cikti...pozitif yani...(buarada ense olcumu 1.6 normal yani)aranizda cevrenizde...benim gibi kanda 2li test sonucu pozitif cikanlar oldumu...sonrasinda neler yapildi...ne gibi sonuclar alindi...cok dogrulup payi olmayan bi test ama hak verin ki 9.senemde bulmusken endiselenmemek elde degil..haftaya detayli utrasonda bakilcak..yardimci olursaniz sevinirim...
Allaim tum hamislerin evladini korusun...
selammmm [COLOR="Red"]SEKERLER [/COLOR]
mrb kizlar...
oncelikle saglikla 9 ay gecirip evlatlarinizi saglikla kucaginiza almanizi dilerim..
ben agustos anne adayiyim....sizler bende 1 ay ondesiniz...bilginize ihtiyacim var..
benim sorunum 2 li testimiz 1:30 risk gurubunda cikti...pozitif yani...(buarada ense olcumu 1.6 normal yani)aranizda cevrenizde...benim gibi kanda 2li test sonucu pozitif cikanlar oldumu...sonrasinda neler yapildi...ne gibi sonuclar alindi...cok dogrulup payi olmayan bi test ama hak verin ki 9.senemde bulmusken endiselenmemek elde degil..haftaya detayli utrasonda bakilcak..yardimci olursaniz sevinirim...
Allaim tum hamislerin evladini korusun...
canım bizim arkadaş kızına elif duru koydu isim çok hoşuma gitti :)))
öslemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldinnnnnn sırnaşık şey
nisayıda bgnyrm ben listem arasnda utkuda vardı ama eşim onuda bgnmmştı eledım
selammmm [color="red"]sekerler [/color]
slm hg
senin eşin de benim ki gibi zor beğenenlerden galiba.nisa sure ismi ya acaba bi sakıncası olur mu?
hos buldum canımmmmm nasılsınız bakalım okuyorum da ıyı gezıyosun ıngggg benım yerımede gez vallla nasıl ozledım sabah cıkayım aksama kadar gezeyım
sanırım 10 güne kadar işten ayrılmış olacağım :))) dahada gezicem canım opuyorumnanaktan
sanırım 10 güne kadar işten ayrılmış olacağım :))) dahada gezicem canım opuyorumnanaktan
kendı istegnlemı ayrlyrdn cnm
slm arkadaslar bebeğine bişeler almaya başlayan varmı.ihtiyaçlarını kullanacagı seyleri neler almayı düşünüyosunuz yazın heveslenelim.benimki belli degil cinsiyet göstermiyor yavrum.daha alamadım SİZ NELER YAPTINIZ
hımm cnm tammbizimki biraz karışık canım burda bazı sorunlar var ben son 1.5 yıldır müdürün ricasıyla çalışıyordum. Ben onu kırmadığım için oda benim tazminatımı alarak ayrılmamı sağlıyor.
evet ya bnde daha almadım bişey sadece netten beşik ne tur alsm dıye arastrdım hakkten ılk önce nelr almmz gerek gereklı olnlr neler hastane cantası nasıl olur bıln varsa anlatsn paylşalmslm arkadaslar bebeğine bişeler almaya başlayan varmı.ihtiyaçlarını kullanacagı seyleri neler almayı düşünüyosunuz yazın heveslenelim.benimki belli degil cinsiyet göstermiyor yavrum.daha alamadım siz neler yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?