2010 Temmuz Anneleri : )

Allah yavrunu sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. şimdilik çok panik yapma bence. ikili test sonrası 3lü test var ondada sorun çıkarsa amniyosentez var ayrıca ayrıntılı ultrason çok doğru bir veri kaynağı. zaten bir sorun varsa ayrıntılı ultrasonda belli oluyormuş. Allah yardımcın olsun canım.

meraba ikili test için 1/30 risk gerçekten ama ense kalınlığının da iyi olması çok önemli. çünkü Allah korusun kromozom anormalisi genellikle ense kalınlığında ve kafatasında ödem yapıyormuş. ayrıca bu çocukların karnı daha şiş ,suyu daha az ,gelişimi daha yavaş oluyoırmuş. o yüzden tek başına 1/30 hiçbir zaman bişi ifade etmiyor. fakat yine de atlamamak lazım kesinlikle 3 lü test yaptır bence ama eğer doktorun amniyosentez önerirse bence yaptır mutlaka. büyük çoğunlukla bu tip durumlar temiz çıkıyor içini ferah tut.benim ikili test sonucum 1/1737 çıktı ama yaştan dolayı doktorum amniyosentez öneriyor. ama bu durumlarda en yetkili ağız Prof dr Recep Has ben senin yerinde olsam ayrıntılı ultrason için ondan randevu alırdım ve eğer gerek görürse ona amniyossentez yaptırırdım.telefonu internette var.burda yazmak yasakmş.benim bilgim bu kadar.

n kadar guzel duygular bunlar bazen dusunuyorumda sankı ruya gıbı hıc aklıma bıle gelmezdı hamıle kalabılmek bebegıme ısım dusunmek onun kıpırtılarını hıssedebılmek gıdıp alısverıs yapabılmek ve en cokda esım adına sevınıyorummm duygularını hıc bellı etmez ama ben onu gozlerınden anların n dedıgını donup arkama bakıyorum ve rabbıme bınlerce kere sukredıyorum allah ım meleklerımızı hayırlısıyla kucagımıza almayıda nasıp eder ıns kusura bakmayın kızlar ıkı gundur boyle cok duygusalımmm

hos buldum canımmmmm nasılsınız bakalım okuyorum da ıyı gezıyosun ıngggg benım yerımede gez vallla nasıl ozledım sabah cıkayım aksama kadar gezeyım

sanırım 10 güne kadar işten ayrılmış olacağım :))) dahada gezicem canım opuyorumnanaktan

kendı istegnlemı ayrlyrdn cnm

bizimki biraz karışık canım burda bazı sorunlar var ben son 1.5 yıldır müdürün ricasıyla çalışıyordum. ben onu kırmadığım için oda benim tazminatımı alarak ayrılmamı sağlıyor.

slm arkadaslar bebeğine bişeler almaya başlayan varmı.ihtiyaçlarını kullanacagı seyleri neler almayı düşünüyosunuz yazın heveslenelim.benimki belli degil cinsiyet göstermiyor yavrum.daha alamadım SıZ NELER YAPTINIZ

Ufak tefek şeyler aldık canım yaa...
Halası falanda çok meraklı o her seferinde bişeyler alıyor kızımıza saolsun...
Tulum,badi,eşofman,emzik,çorap bu tarz şeylerimiz var şimdilik...

hımm cnm tamm

evet ya bnde daha almadım bişey sadece netten beşik ne tur alsm dıye arastrdım hakkten ılk önce nelr almmz gerek gereklı olnlr neler hastane cantası nasıl olur bıln varsa anlatsn paylşalm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…