ufak tefek şeyler aldık canım yaa...
Halası falanda çok meraklı o her seferinde bişeyler alıyor kızımıza saolsun...
Tulum,badi,eşofman,emzik,çorap bu tarz şeylerimiz var şimdilik...
hımm cnm tamm
evet ya bnde daha almadım bişey sadece netten beşik ne tur alsm dıye arastrdım hakkten ılk önce nelr almmz gerek gereklı olnlr neler hastane cantası nasıl olur bıln varsa anlatsn paylşalm
benimde aklıma takılan isimler var ama eşim hepsine birşey buluyor...
Ahsen
dila
esma
feyza
pelin
zülal şimdilik bunlarkaydirigubbakcemile3
beşikmi alsam küçük yada büyük bilmiyorum kararsızım .ama hastane çantamı tam hazırlarım. Ilk alacagım bebegime hastane çıkış seti sonra devamı gelir ben ondan başlayacagım siz:sm_cool:
bisimkinnde halası kıs olsun istedı cok ama olmadı olmyncada daha bişeyını görmdık bı tek ben patık yelk fln işlyrm onlr var önceden işlmştı annemlr fln bıde eşime süprz yaptgmda hamıle kaldgm zamn emzık corp toka zıbn fln almstım onlr var daha
Merhaba kıslar benim oğlum oluyorrrr :))) geçmişi okuyamadım.uzun zamandır giremiyorum..cinsiyeti belli olan anneleri tebrik ediyorum..
merhaba kıslar benim oğlum oluyorrrr :))) geçmişi okuyamadım.uzun zamandır giremiyorum..cinsiyeti belli olan anneleri tebrik ediyorum..
bizimkinin emzigi,biberonu,önlügü,1 yelegi, bir hırkası,bir şemsiyesi,oyun topu,yüzme kollugu,şişme hvuzu, birde bebk yastıgı var simdilik GERİSİ ALLAH KERİM.ALLAH BÜYÜK ONUNDA VERİR RISKINI BENİM CANIM YAVRUM.yavas yavasta para ayırıyoruz eksiklerini alacak kadar var şimdilik bakalım cinsiyet bir belli olsa,yaramaz kuzum göstermiyor kendini CATLAYACAGIM MERAKTAN YAWWWWWWkafamçokkarıştı
bizimkinin emzigi,biberonu,önlügü,1 yelegi, bir hırkası,bir şemsiyesi,oyun topu,yüzme kollugu,şişme hvuzu, birde bebk yastıgı var simdilik GERİSİ ALLAH KERİM.ALLAH BÜYÜK ONUNDA VERİR RISKINI BENİM CANIM YAVRUM.yavas yavasta para ayırıyoruz eksiklerini alacak kadar var şimdilik bakalım cinsiyet bir belli olsa,yaramaz kuzum göstermiyor kendini CATLAYACAGIM MERAKTAN YAWWWWWWkafamçokkarıştı
haklisin...insallh guzel sonuclar alirsin...cok teskler..amin canm benm doktrm 2 li teste gerk görmedı o yuzden sana bılgı veremcm 3 lü test yaptrdm bu hafta ama yarn alacam daha sonucları tabiki insn endslnyr ama doktrna guvnyrsan o ne derse artık onu yaptrmk gerek
sagol canm amin insallh...benden 3 lu test istenmedi gerek gorulmedi...ama israrla istemeyi dusunuyorum...bu super bi haber...ayy insallhh bende saglikla kucagima aldigim gunleri gorurum...umut oldu...cok tesk ederim....İnşallah bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın benim arkadaşımında 2 li testi pozitif çıkmıştı 3 lü test sonucu çıkana kadar kafayı yedi ne yaparım ne ederim diye 3 lü sonuç iyi çıktı çektiği sıkıntıyla kaldı. 1 ay önce doğum yaptı Allaha şükür sağlıklı bir kızı oldu. dilerim seninkinide de bir sorun çıkmaz:Saruboceq:hemen umutsizliğe kapılma.
Amin...cok sagol cnm...cumlemize nasip etsin...3 lu test istenmedi ...haftaya detayli ultrasonum var...insall orada net bi sekilde anlasilir...saglikli cikar..cok saol cnm...Allah yavrunu sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. şimdilik çok panik yapma bence. ikili test sonrası 3lü test var ondada sorun çıkarsa amniyosentez var ayrıca ayrıntılı ultrason çok doğru bir veri kaynağı. zaten bir sorun varsa ayrıntılı ultrasonda belli oluyormuş. Allah yardımcın olsun canım.
meraba ikili test için 1/30 risk gerçekten ama ense kalınlığının da iyi olması çok önemli. çünkü Allah korusun kromozom anormalisi genellikle ense kalınlığında ve kafatasında ödem yapıyormuş. ayrıca bu çocukların karnı daha şiş ,suyu daha az ,gelişimi daha yavaş oluyoırmuş. o yüzden tek başına 1/30 hiçbir zaman bişi ifade etmiyor. fakat yine de atlamamak lazım kesinlikle 3 lü test yaptır bence ama eğer doktorun amniyosentez önerirse bence yaptır mutlaka. büyük çoğunlukla bu tip durumlar temiz çıkıyor içini ferah tut.benim ikili test sonucum 1/1737 çıktı ama yaştan dolayı doktorum amniyosentez öneriyor. ama bu durumlarda en yetkili ağız Prof dr Recep Has ben senin yerinde olsam ayrıntılı ultrason için ondan randevu alırdım ve eğer gerek görürse ona amniyossentez yaptırırdım.telefonu internette var.burda yazmak yasakmş.benim bilgim bu kadar.
selm kızlar ben geldim bugün nasılsınız herşey yolundadır inşallah geçmişi okumadım direk daldım valla
hg cnm
Merhaba kıslar benim oğlum oluyorrrr :))) geçmişi okuyamadım.uzun zamandır giremiyorum..cinsiyeti belli olan anneleri tebrik ediyorum..
hoş buldum canım keyifler nasıl ???
selm kızlar ben geldim bugün nasılsınız herşey yolundadır inşallah geçmişi okumadım direk daldım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?