2010 Temmuz Anneleri : )

Benimde aklıma takılan isimler var ama eşim hepsine birşey buluyor...
Ahsen
Dila
Esma
Feyza
Pelin
Zülal şimdilik bunlarkaydirigubbakcemile3

ufak tefek şeyler aldık canım yaa...
Halası falanda çok meraklı o her seferinde bişeyler alıyor kızımıza saolsun...
Tulum,badi,eşofman,emzik,çorap bu tarz şeylerimiz var şimdilik...

bisimkinnde halası kıs olsun istedı cok ama olmadı olmyncada daha bişeyını görmdık bı tek ben patık yelk fln işlyrm onlr var önceden işlmştı annemlr fln bıde eşime süprz yaptgmda hamıle kaldgm zamn emzık corp toka zıbn fln almstım onlr var daha

hımm cnm tamm

evet ya bnde daha almadım bişey sadece netten beşik ne tur alsm dıye arastrdım hakkten ılk önce nelr almmz gerek gereklı olnlr neler hastane cantası nasıl olur bıln varsa anlatsn paylşalm

beşikmi alsam küçük yada büyük bilmiyorum kararsızım .ama hastane çantamı tam hazırlarım. ilk alacagım bebegime hastane çıkış seti sonra devamı gelir ben ondan başlayacagım siz:sm_cool:

Merhaba kıslar benim oğlum oluyorrrr :))) geçmişi okuyamadım.uzun zamandır giremiyorum..cinsiyeti belli olan anneleri tebrik ediyorum..

Bizimkinin kız olması ile bir alakası yok daha cinsiyetimiz belli olmadan almaya başlamıştı saolsun çok heveslidir...

bizimkinin emzigi,biberonu,önlügü,1 yelegi, bir hırkası,bir şemsiyesi,oyun topu,yüzme kollugu,şişme hvuzu, birde bebk yastıgı var simdilik GERıSı ALLAH KERıM.ALLAH BÜYÜK ONUNDA VERıR RISKINI BENıM CANIM YAVRUM.yavas yavasta para ayırıyoruz eksiklerini alacak kadar var şimdilik bakalım cinsiyet bir belli olsa,yaramaz kuzum göstermiyor kendini CATLAYACAGIM MERAKTAN YAWWWWWWkafamçokkarıştı

BİSİMKINNDE YELEGI SÜVTRLERİ COK ZIBIN FİLN YASTIGI YORGANI ZATEN ÖNCEDEN VARDI BATTNİTE YAPTRYR ANNEANNE BABANNE :kaydirigubbakcemile3

Maşallah şişme havuzu bıle varopuyorumnanaktan ALLAH saglıkla dogurmak nasıp etsın canım:ecrin_bebek:

amin canm benm doktrm 2 li teste gerk görmedı o yuzden sana bılgı veremcm 3 lü test yaptrdm bu hafta ama yarn alacam daha sonucları tabiki insn endslnyr ama doktrna guvnyrsan o ne derse artık onu yaptrmk gerek
haklisin...insallh guzel sonuclar alirsin...cok teskler..
sagol canm amin insallh...benden 3 lu test istenmedi gerek gorulmedi...ama israrla istemeyi dusunuyorum...bu super bi haber...ayy insallhh bende saglikla kucagima aldigim gunleri gorurum...umut oldu...cok tesk ederim....
Amin...cok sagol cnm...cumlemize nasip etsin...3 lu test istenmedi ...haftaya detayli ultrasonum var...insall orada net bi sekilde anlasilir...saglikli cikar..cok saol cnm...

evet haklisin...doktor ismini aldim..bi arastirayim...cok sagol tatlim..

Kizlar yardiminiz icin cok sagolun....bebislere kendinize iyi bakin....iyi aksamlar...

selm kızlar ben geldim bugün nasılsınız herşey yolundadır inşallah geçmişi okumadım direk daldım valla

Merhaba kıslar benim oğlum oluyorrrr :))) geçmişi okuyamadım.uzun zamandır giremiyorum..cinsiyeti belli olan anneleri tebrik ediyorum..

hayırlı olsun canım Allah akıl, sağlık versin analı babalı büyütsün inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…