2010 Temmuz Anneleri : )

geçen sene benim kardeşimin oğlu oldu eşimin kardeşinin de kızı yani bize verilecek bir dünya zıbın oyuncak v.s var. kanguru bile var. ben önce odasından başlarım heralde. bebek arabası beşik şifonyer ve gardrp alıcaz mecburen. hastane çıkışı alıcaz. bebek şekerlerş var. ama ben bütün bu alışverişleri 6.-7. aylar arasında yapmayı düşünüyorum. şu anda daha çok erken. havalar da düzelsin hele bi 6 aylık olayım hepsini birer birer yaparız inşallah:)

Herkese merhaba.nasılsınız kızlar.bebıŞler nasıl.ben bı kaÇ gÜndÜr kÖtÜyÜm aslında yaa tansıyonum dÜŞÜp duruyo.sızdede tansıyon dÜŞmesı oluyormu.oluyorsa ne yapıyosunuz. Herkesı ÖpÜyorummm.

selam kızlar
bende yeni katılıyorum aranıza . bende 18. haftadayım. 2 li testim riskli çıktı. yarın allah kısmet ederse 4 lü testin sonucunu öğrenicem inşallah. dua edin bana da temiz çıksın. amniyosentezde yaptırmak istemiyorum.
allah herkese sağlıklı hamilelik versin

geçmş olsun :))
herkese iyi akşamlarrrrrrr

selam kızlar,

saveist hosgeldin canım, umarım değerlerin güzel cıkarda, amniyosentez olmazsın.

yazgülm sanada cok gecmiş olsun canım, ama ben pek bilmiyoum tansiyon dusunce yapılması gerekenleri.

Merhaba kıslar benim oğlum oluyorrrr :))) geçmişi okuyamadım.uzun zamandır giremiyorum..cinsiyeti belli olan anneleri tebrik ediyorum..
hayırlı olsun canım oğluşun

bende aynen senin gibiyim, azen nazar değecekte bebişlerime veya kocama bişi olacak diye ödüm kopuyor.Allah mutluluğumuzu hiç bozmasın arkadaşlar.

canım hadi bakalım allahım gönlündekini versin inşallah opuyorumnanaktan

Günadyınnnnnnnnnn Çakılll Nasılsınnnnnnnn

Kivi can da gelmişşşşş
Erkenci anneler siziiiii
Caprican da gelir şimdi

vişneeee ne yaptın canım dün anlat bakalım doktor ne dedi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…