kızlarr vişne geldımı dr dan merak ettım ne dediler acaba
İİ NE OLSUN CANM HASTANE CIKŞ CANTSI NASL OLUR NELR KOYULR ONA BAKYRM
bende baktım onlara geçenlerde bazılarında çok garip şeyler yazıyo ohaoldumsmile şaşırdım yani
Herkese merhaba.nasılsınız kızlar.bebİŞler nasıl.ben bİ kaÇ gÜndÜr kÖtÜyÜm aslında yaatansİyonum dÜŞÜp duruyo.sİzdede tansİyon dÜŞmesİ oluyormu.oluyorsa ne yapıyosunuz. Herkesİ ÖpÜyorummm.
Benimde aklıma takılan isimler var ama eşim hepsine birşey buluyor...
Ahsen
Dila
Esma
Feyza
Pelin
Zülal şimdilik bunlarkaydirigubbakcemile3
hayırlı olsun canım oğluşunMerhaba kıslar benim oğlum oluyorrrr :))) geçmişi okuyamadım.uzun zamandır giremiyorum..cinsiyeti belli olan anneleri tebrik ediyorum..
bende aynen senin gibiyim, azen nazar değecekte bebişlerime veya kocama bişi olacak diye ödüm kopuyor.Allah mutluluğumuzu hiç bozmasın arkadaşlar.n kadar guzel duygular bunlar bazen dusunuyorumda sankı ruya gıbı hıc aklıma bıle gelmezdı hamıle kalabılmek bebegıme ısım dusunmek onun kıpırtılarını hıssedebılmek gıdıp alısverıs yapabılmek ve en cokda esım adına sevınıyorummm duygularını hıc bellı etmez ama ben onu gozlerınden anların n dedıgını donup arkama bakıyorum ve rabbıme bınlerce kere sukredıyorum allah ım meleklerımızı hayırlısıyla kucagımıza almayıda nasıp eder ıns kusura bakmayın kızlar ıkı gundur boyle cok duygusalımmm
canım hadi bakalım allahım gönlündekini versin inşallah opuyorumnanaktan
hayırlı olsun canım oğluşun
bende aynen senin gibiyim, azen nazar değecekte bebişlerime veya kocama bişi olacak diye ödüm kopuyor.Allah mutluluğumuzu hiç bozmasın arkadaşlar.
Günadyınnnnnnnnnn Çakılll Nasılsınnnnnnnn
Kivi can da gelmişşşşş
Erkenci anneler siziiiii
Caprican da gelir şimdi
-----Hayırlı Cumalar anneler-----
günaydınnnn güzel annaler opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?