Eğitime girmeden öğrensem keşke durumu...
Çatlatma bizi...
Kİvİcİm gÖzu aydın canm hayrlısı ıle kucgmza almayı nasıp etsın cİcme gelİyr demkkı bı tane daha bısım gamyonculara
size aklımdaki isimleri yazayım fikrinizi söyleyin kız isimleri gülce, irem,duru, ipek,erkek isimleri ege,egemen başka da erkek ismi gelmiyor aklıma yaa.
geçen sene benim kardeşimin oğlu oldu eşimin kardeşinin de kızı yani bize verilecek bir dünya zıbın oyuncak v.s var. kanguru bile var. ben önce odasından başlarım heralde. bebek arabası beşik şifonyer ve gardrp alıcaz mecburen. hastane çıkışı alıcaz. bebek şekerlerş var. ama ben bütün bu alışverişleri 6.-7. aylar arasında yapmayı düşünüyorum. şu anda daha çok erken. havalar da düzelsin hele bi 6 aylık olayım hepsini birer birer yaparız inşallah:)
selam kızlar
bende yeni katılıyorum aranıza . bende 18. haftadayım. 2 li testim riskli çıktı. yarın allah kısmet ederse 4 lü testin sonucunu öğrenicem inşallah. dua edin bana da temiz çıksın. amniyosentezde yaptırmak istemiyorum.
allah herkese sağlıklı hamilelik versin
ay senin birdeee eğitimlerin başladı demiii bilmiyorumkismile
Capri, esm_ckr, gulll nasılsınız kızlar?
yaramazlar ne yapıyor?
Capri, esm_ckr, gulll nasılsınız kızlar?
yaramazlar ne yapıyor?
mrb kizlar...
oncelikle saglikla 9 ay gecirip evlatlarinizi saglikla kucaginiza almanizi dilerim..
ben agustos anne adayiyim....sizler bende 1 ay ondesiniz...bilginize ihtiyacim var..
benim sorunum 2 li testimiz 1:30 risk gurubunda cikti...pozitif yani...(buarada ense olcumu 1.6 normal yani)aranizda cevrenizde...benim gibi kanda 2li test sonucu pozitif cikanlar oldumu...sonrasinda neler yapildi...ne gibi sonuclar alindi...cok dogrulup payi olmayan bi test ama hak verin ki 9.senemde bulmusken endiselenmemek elde degil..haftaya detayli utrasonda bakilcak..yardimci olursaniz sevinirim...
Allaim tum hamislerin evladini korusun...
evet aynı seklde olmz cnm bnce furkanda bakara sursnde gecyr mesela
sanırım 10 güne kadar işten ayrılmış olacağım :))) dahada gezicem canım opuyorumnanaktan
slm arkadaslar bebeğine bişeler almaya başlayan varmı.ihtiyaçlarını kullanacagı seyleri neler almayı düşünüyosunuz yazın heveslenelim.benimki belli degil cinsiyet göstermiyor yavrum.daha alamadım SİZ NELER YAPTINIZ
Merhaba kıslar benim oğlum oluyorrrr :))) geçmişi okuyamadım.uzun zamandır giremiyorum..cinsiyeti belli olan anneleri tebrik ediyorum..
selam kızlar
bende yeni katılıyorum aranıza . bende 18. haftadayım. 2 li testim riskli çıktı. yarın allah kısmet ederse 4 lü testin sonucunu öğrenicem inşallah. dua edin bana da temiz çıksın. amniyosentezde yaptırmak istemiyorum.
allah herkese sağlıklı hamilelik versin
iiyim canım siz nasılsınızzz bugun
vişnee ne oldu doktordaaaa senı merak ettim sanada hayırlı cumalar
vişneeee ne yaptın canım dün anlat bakalım doktor ne dedi???
Günaydın şekerler...
Vişneeee canııııııım naptın yaa seni merak ediyorum.
Eğitime girmeden öğrensem keşke durumu...
Çatlatma bizi...
yaa gitmişş merak ettim halbuki:):) gelir netten düştü belkide
ay senin birdeee eğitimlerin başladı demiii bilmiyorumkismile
Teşekkürler canım iyiyiz çok şükür benim bıdığım beni üzmüyor annesinin kuzusu...
Sen nasılsın?
Cevap veremessem kusura bakma çıkmak zorundayım.
Vişneme sevgiler....
kızlarr vişne geldımı dr dan merak ettım ne dediler acaba
Kızlar ters duruyormuş yine göstermedi
2 tane çikolata yemiştim halbuki
1 ay sonra gel dedi ne yapıcam bilmiyorum
tekrar gitsem haftaya ayıp olur mu
İyi mi bari dedim
iiherşey yolunda dedi..
Yemek listesi verdi
Peynir yumurta süt balık kesinlikle ye dedi
o eşten bir tanede burda var:)))
kimse yokkmuu hamişlerrrrrrr günayddııın hepünüzeee :CüvCüv:
Günadyınnnnnnnnnn Çakılll Nasılsınnnnnnnn
Kivi can da gelmişşşşş
Erkenci anneler siziiiii
Caprican da gelir şimdi
Saolasınn sanada Hayırlı Cumalar Olsun İnş..-----Hayırlı Cumalar anneler-----
günaydınnnn güzel annaler opuyorumnanaktan
Kızlar ters duruyormuş yine göstermedi
2 tane çikolata yemiştim halbuki
1 ay sonra gel dedi ne yapıcam bilmiyorum
tekrar gitsem haftaya ayıp olur mu
İyi mi bari dedim
iiherşey yolunda dedi..
Yemek listesi verdi
Peynir yumurta süt balık kesinlikle ye dedi
arkadaşlar herkese günaydın.. hayırlı cumalar olsun.. bugün haftanın son iş günü çok mutluyum :lepi:
vişnecim cinsiyetini öğrenememişsin, ne desem bilemiyorum.. hayırlısı olsun bakalım.. en yakın zamanda öğrenirsin inşallah..
bu akşam 8:10'da doktora randevu aldım.. en son 3 hafta önce gitmiştim.. bakalım benim bebiş kendini gösterecek mi? çok heyecanlıyım.. akşam bebişimi görücem.. :CüvCüv:
bende erkek diye düşündüm vişneyii ancak erkekler bu kadr haylaz olabılıyorr hayırlı sağlıklı evlat olsun :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?