2010 Temmuz Anneleri : )

hayırlı olsun canikomm
linki atarsan bakalım cicilerine

2010 annelerini bebeklerine aldıkları ıyafetleri koydukları bir topik vardı tatlım hadi bakalım bebekler neler aldık gibi bişeydi adı topiğn oraya koydum tatlım resmini kıyafetler orada oluyor die sağol tatlım bu arada herkeze hayırlı olanı versin rabbimopuyorumnanaktan

hayırlısı olsun canım...sağlıkla gelsinler inş:Saruboceq:.kıyafetlere bakalım

Evet kızlar 15 haftalık bekleyişin sonunda nihayet bebeğimin cinsiyetini gördük..

Bir kızım olacak inşallah teyzoşları..

Doktora gitmeden önce bir browni yedim ve gittiğimde kıpır kıpırdı. Balık gibi oynuyordu. ılk defa gördüm kızımı bu kadar hareketli doktor bile kendini tutamadı güldü.

Bebeğim 1 hafta önde gidiyor kızlar. Ayrıca megadynin yanına bir de demir hapı (gynoferon) yazdı. Sabah aç karnına iç eğer mide bulantısı yaparsa tok karnına da içebilirsin dedi.

Darısı tüm öğrenemeyenlerin başına... Allah bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin..

gözün aydın tatlım..

günaydınlarrrrrrrrr :)

gözün aydın canımmm allah analı babalı büyütsün

medaaa seninde gözün aydın canımm allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn

evet cinseytleri öğrenen herkeze hayırlı ollsunn diyoruzz vee gerıye kalannn zamnıda sağlıkla geçirmelerini diliyoruzzz oğluşumlaaa

gülcüm nasılsınnn bebişin nasıl opuyorumnanaktan

canım çok şükür iyiyiz 2 gündür ufak hareketler hissediyorum tam emin olamıyorum ama oğlum hareket ediyor sanırım teyzesi :))) siz nasılsınız bakalım ana evlat opuyorumnanaktan

bizde iiyiz iki gundur kazı yapıor içimdee buyuyor sanırımm yada üşüttüm :) yada benm oğluşum junıor

günaydın diyip gitmiştim herkes toplanmış ne güzel sizi görmek...

bu arada cinsiyeti öğrenenlere gözün aydın diyorum ..

günaydn kıslr gözunuz aydın cinsiytlr ögrnilmiş allh saglıcakla kucagmaza almayı nasıp etsın bebeşlrmzı

ya kızlar bu kız bebkler yanıltıo sanırım demi kız diyip daha sonraa aaa erkekmiş dedikleri çok oluyor anlaşılann :ecrin_bebek:

Günaydınnnnnn Günadyınnnnnnnn
iyi tatiller kızlar

İstanbul da hava çok güzel güneş var evde durmayın çıkın çıkın dolaşın yürüyün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…