hayırlı olsun canikomm
linki atarsan bakalım cicilerine
selam selam kızlar nasılsınız bebekler nasıl benim testlerim iyi çıktı sonuçlarım allaha çok şükür bebeğime kız demişlerdi ama detaylı ulturosan da erkek çıktı fotolarını bide bebğimin hareketlri olan bir cd verdiler çok güzel hareketleri ellerinini kafasına koymuş düşünceli bir erkek bebk geliyor 2 erkekim oluyor artık beraber sünnet ettircez oğluşlarımı sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil tabikide
bu arada bebeğime hastane çıkışı aldım aınan kıyafetler bölümüne koydum bakmak isteyen olursa die haber veriyim dedim
zaten Allah izin verirse 5 6 ay sonra ögrenicezzz
ne kadar sabırsızız yaaaa
Evet kızlar 15 haftalık bekleyişin sonunda nihayet bebeğimin cinsiyetini gördük..
Bir kızım olacak inşallah teyzoşları..
Doktora gitmeden önce bir browni yedim ve gittiğimde kıpır kıpırdı. Balık gibi oynuyordu. İlk defa gördüm kızımı bu kadar hareketlidoktor bile kendini tutamadı güldü.
Bebeğim 1 hafta önde gidiyor kızlar. Ayrıca megadynin yanına bir de demir hapı (gynoferon) yazdı. Sabah aç karnına iç eğer mide bulantısı yaparsa tok karnına da içebilirsin dedi.
Darısı tüm öğrenemeyenlerin başına... Allah bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin..
gözün aydın tatlım..
Evet kızlar 15 haftalık bekleyişin sonunda nihayet bebeğimin cinsiyetini gördük..
Bir kızım olacak inşallah teyzoşları..
Doktora gitmeden önce bir browni yedim ve gittiğimde kıpır kıpırdı. Balık gibi oynuyordu. İlk defa gördüm kızımı bu kadar hareketlidoktor bile kendini tutamadı güldü.
Bebeğim 1 hafta önde gidiyor kızlar. Ayrıca megadynin yanına bir de demir hapı (gynoferon) yazdı. Sabah aç karnına iç eğer mide bulantısı yaparsa tok karnına da içebilirsin dedi.
Darısı tüm öğrenemeyenlerin başına... Allah bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin..
medaaa seninde gözün aydın canımm allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn
gülcüm nasılsınnn bebişin nasıl opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?